cnm aynen bende oyle sıldım bende gıdemem degılde gıtmemgıdebılecek bırının hakkını yemek ıstemedım:)
canm ben kazananlarda ekledım etıketledım senı ama sanırım benı ekledıgın hesabın pek kullanmadıgın bır hesap
KIZLAR BU ARADA RİCAM VAR SİZDEN
yakınlarda dslr fotoğraf makınalarından almayı dusunuyoruz kullanmadıgım bırık altınım var bozdurup alcam cok ıstıyorum prof fotoğraf makınası ama çok pahalılar belkı bılenınız vardır boyle yuksek meblağlara ıdnırım cekı kampanya ne bıleyım bu gıbı seyler gorursenız haber verın bana olurmu 1000 tl uzerı oluyor genelde fıyatlar lütfen aklınızda olsun yada kullanmayacagınız elektronık çek vs olacaksa bana donus yaprsanız sevınırım.
sevdiği renk siyah
oğlu kemal
sevdiği sandawiç goralı
stand up
sahnede cevaplar bunlar bir cem yılmaz hayranından beklenen performans 5 doğru
sevdiği renk siyah
oğlu kemal
sevdiği sandawiç goralı
stand up
sahnede cevaplar bunlar bir cem yılmaz hayranından beklenen performans 5 doğru
teşekkürler canmm
canım şu sayfaya bi yaz istersen.herkez burda bişeyler takas edip satıyor.sen anlattığın tarzda canon diyebir marka var tam senlik ve facede yarışmalarda bu foto mak.den kazanan çok oldu.hatta bi ara satmak isteyenler falan vardı.sende bi yaz uygun fiyata veren olursa alacam falan diye.https://www...................../375034879193040/?fref=ts link cıkmıyor istersen özelden atıyım.
markafoni ilk alışverişe kargo bedava ve bende çek var ikisi birleşiyormu çekimi kullanabilir miyim ?
bilen varsa yardımcı olsun
superfreshin hediyesini görünce cevaplarımı sildimmhaftaiçi nasıll gidimm çalışıyorumm bidee taaa nerde
evet hesaba tanimlanan cekler diger ceklerle kola-avea-cips cekleriyle birlesir.
hesaba tanimlanan cekler kargo bedava ceki, 40 liralik alisveris sonrasi 20 tl cek, 60 liralik alisveris sonrasi 20 tllik cek gibi olabilir.
Ama iadeden gelen kola-avea-cips kodlari baska kola-avea cips kodlariyla birlesmez.
hediyemolar birlesiyodu, ama bu hafta iadeden gelen hediyemo cekim birlesmedi. o yuzden hediyemo ceklerinizi kullandiginizda iade etmeyin:)
https://apps.facebook.com/kadinlarmatinesi/ egemenadil tebrikler cnm
bende hediyemo var nereye yazcam kodu hiç bulamadım sanırım olmuyo yada beceremedim
odeme sayfasina geldiginizde, kredi karti bilgisi girdiginiz yerin ustunde iki tane kutu oluyo, biri indirim cekiniz diye. oraya tiklayip, bir kucuk pencere aciyorsun, orda kod girme yeri var.
ama bir kod girebilirsiniz. diger indirimin hesaba tanimli olmasi gerekiyor. diger kutu da onu kullanmayi seciyosunuz.
bende hediyemo var nereye yazcam kodu hiç bulamadım sanırım olmuyo yada beceremedim
Hediyemo.com | hediye göndermenin En Hızlı, En Kolay, En Eğlenceli yolu! Facebook'a, Cebe, e-postaya!
buraya giriyorsun kodu ama markafoni kalmadı sanırım
hem kargo bedava olcak hemde çekimi kullanıcam yanii ayy çok sağoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?