Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cnm aynen bende oyle sıldım bende gıdemem degılde gıtmem gıdebılecek bırının hakkını yemek ıstemedım:)

valla çok komikti dedim bu ne yaa yap yap bitmiyor arada çıktım kızım ağladı dedim bu ne nereye kadar toplayacağız hatta arada Twitterdaki sitesine baktım sonradan jeton düştü

canım şu sayfaya bi yaz istersen.herkez burda bişeyler takas edip satıyor.sen anlattığın tarzda canon diyebir marka var tam senlik ve facede yarışmalarda bu foto mak.den kazanan çok oldu.hatta bi ara satmak isteyenler falan vardı.sende bi yaz uygun fiyata veren olursa alacam falan diye.https://www...................../375034879193040/?fref=ts link cıkmıyor istersen özelden atıyım.

Son düzenleme:
sevdiği renk siyah
oğlu kemal
sevdiği sandawiç goralı
stand up
sahnede cevaplar bunlar bir cem yılmaz hayranından beklenen performans 5 doğru

sevdiği renk siyah
oğlu kemal
sevdiği sandawiç goralı
stand up
sahnede cevaplar bunlar bir cem yılmaz hayranından beklenen performans 5 doğru

sahnede cevabını yanlış yaptımmm tühhh

gittigidiyorun dogum gunu indirimi oluyor, normal kullanilan hesaplari dogum gununu ertesi gun olarak ayarlayince. %5 indirim veriyor.

bi de gittigidiyorun world karta %10 world puan iadesi var.

bu ikisini birlestirip uygun bir seyler bulabilirsiniz.

markafoni ilk alışverişe kargo bedava ve bende çek var ikisi birleşiyormu çekimi kullanabilir miyim ?
bilen varsa yardımcı olsun

evet hesaba tanimlanan cekler diger ceklerle kola-avea-cips cekleriyle birlesir.

hesaba tanimlanan cekler kargo bedava ceki, 40 liralik alisveris sonrasi 20 tl cek, 60 liralik alisveris sonrasi 20 tllik cek gibi olabilir.

Ama iadeden gelen kola-avea-cips kodlari baska kola-avea cips kodlariyla birlesmez.

hediyemolar birlesiyodu, ama bu hafta iadeden gelen hediyemo cekim birlesmedi. o yuzden hediyemo ceklerinizi kullandiginizda iade etmeyin:)

superfreshin hediyesini görünce cevaplarımı sildimm haftaiçi nasıll gidimm çalışıyorumm bidee taaa nerde

bende ülker ducrosunkinden kazanmışım matineye davetiye bugün geldi yurtiçi kargoyla.
ama gidemem heralde yanıma bir arkadaş bulabilsem oğlumu anneme bırakıp giderdim.
arkadaşımda kazanmış ben sana davetiye veririm yanına birini bul dedi ama yanımda gelecek kimse yok.

bu arada benimde cosmedden hediyelerim geldi.
bende özenle seçmiştim tam işime yarayacak şeyler.
yüz temizleme jeli, tonik, yüz için tüy azaltıcı ve vücut için tüy azaltıcı geldi.

bugün pek giremedim misafirim vardı hediye kazanan arkadaşlar varsa tebrikler..

bende hediyemo var nereye yazcam kodu hiç bulamadım sanırım olmuyo yada beceremedim

teşekkürler gidemicem ki biletler elimize gelse hediye ederdim göndermezler ki

bu arada uzun zaman oldu hiç birşey kazanamadım çöpçüden dm geldi ama bilemedim hediyemi göndericekler acaba
7 Ocak
Merhaba, öncelikle paylaşımınız için teşekkürler, Kargo adres bilgilerinizi paylaşır mısınız?

yılbaşından beri siftah olacak eti leri bekliyorum büyük hayallerle

bende hediyemo var nereye yazcam kodu hiç bulamadım sanırım olmuyo yada beceremedim

odeme sayfasina geldiginizde, kredi karti bilgisi girdiginiz yerin ustunde iki tane kutu oluyo, biri indirim cekiniz diye. oraya tiklayip, bir kucuk pencere aciyorsun, orda kod girme yeri var.

ama bir kod girebilirsiniz. diger indirimin hesaba tanimli olmasi gerekiyor. diger kutu da onu kullanmayi seciyosunuz.

Son düzenleme:

hem kargo bedava olcak hemde çekimi kullanıcam yanii ayy çok sağoll

hem kargo bedava olcak hemde çekimi kullanıcam yanii ayy çok sağoll

selam ben de 20 liralik hesap vardi. ikisini kullanip 45 liralik sey alicam. acaba bu aralar kargo bedava olur mu:)), beklesem mi acaba. 20 liralik cekimin son kullanma tarihi 19 ocak cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…