liptonu yaptınız mı kızlar bugün
buldum egzersiz miş
arkadaşlar burası yeri değil ama çok acil saatlerdir bekliyorum o topikti bir Allahın kulu yok cevap vermiyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum avon temsilcisi vardır illa aranızda benim siparişim 84.63e düşmüş bir ürün gelmediği için sırf 37kuruş için 8.5 tl kargo ücreti eklemişler ben şimdi ne yapmalıyım bu durumda kargoyu hiç açmadan iade mi edeyim öyle de olmazsa bir de risk almak istemiyorum başına gelen var mı daha böyle bir şey mesaj attım ama geri dönmediler
arkonun bu uygulamasında bana tebrikler *2 gold power kazandınız dedi
kazandımmı yani.sizede çıktımı.
iyi günlerde kullan cnmEki Görüntüle 601041 Eki Görüntüle 601042 Eki Görüntüle 601040
benımde cosmed ile altınyıldız hediyelerım geldı paketlı olan kozmet hedıye paketı yapmıslar ups ıle geldı ıkısıde. çok begendım ıkısınde guzel secımler hele tuy azaltıcılara bayıldım çok ıstıyordum :) dun de lazere gıtmıstım ıyı oldu
arkonun bu uygulamasında bana tebrikler *2 gold power kazandınız dedi
kazandımmı yani.sizede çıktımı.
iyi günlerde kullan cnm
bana gelen cosmed paketi,kullanabileceklerimi listelemiştim..çok iyi geldi..
esmerist ardellden kazanmışsın cnm tebriklerr
kızlar ben artık mutfaga gıtmelıyım sızlerden ayrılmak zor amaaksam blog cekılıslerıne bakcam
ayy sizde olmasanız görmücemmmm muah muahh
bizim mutfağa da biri gitse yaa
canm ben kazananlarda ekledım etıketledım senı ama sanırım benı ekledıgın hesabın pek kullanmadıgın bır hesap
KIZLAR BU ARADA RİCAM VAR SİZDEN
yakınlarda dslr fotoğraf makınalarından almayı dusunuyoruz kullanmadıgım bırık altınım var bozdurup alcam cok ıstıyorum prof fotoğraf makınası ama çok pahalılar belkı bılenınız vardır boyle yuksek meblağlara ıdnırım cekı kampanya ne bıleyım bu gıbı seyler gorursenız haber verın bana olurmu 1000 tl uzerı oluyor genelde fıyatlar lütfen aklınızda olsun yada kullanmayacagınız elektronık çek vs olacaksa bana donus yaprsanız sevınırım.
cnm ne ıstıyorsun ben yapıp yollayayım sanacanın sağolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?