Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

liptonu yaptınız mı kızlar bugün

buldum egzersiz miş

evet sen dedınde yaptım ıyı hatırlattın canım

avon a bulasmayın derım urunlerı kotudur pahalı satar eskı temsılcısıyız hep kendıne çalısır cımrıdır vs vs bulasmayın yanı

arkonun bu uygulamasında bana tebrikler *2 gold power kazandınız dedi
kazandımmı yani.sizede çıktımı.

benımde cosmed ile altınyıldız hediyelerım geldı paketlı olan kozmet hedıye paketı yapmıslar ups ıle geldı ıkısıde. çok begendım ıkısınde guzel secımler hele tuy azaltıcılara bayıldım çok ıstıyordum :) dun de lazere gıtmıstım ıyı oldu

[/url][/IMG]

bana gelen cosmed paketi,kullanabileceklerimi listelemiştim..çok iyi geldi..

arkonun bu uygulamasında bana tebrikler *2 gold power kazandınız dedi
kazandımmı yani.sizede çıktımı.

bende 6000 lerde puan cok dusuk:) bısıy cıkmadı bır rakıp sectım ben ugrasamam onla

iyi günlerde kullan cnm

sağol canm daha ıyısını sızlere dılıyorum

bana gelen cosmed paketi,kullanabileceklerimi listelemiştim..çok iyi geldi..

cnm gule gule kullan sende ne kadar ıyı fırmaymıs hepsı aynı anda kargolandı zamanlı

Son düzenleme:
kızlar ben artık mutfaga gıtmelıyım sızlerden ayrılmak zor ama aksam blog cekılıslerıne bakcam

arkodaki iki kat puan arada bir çıkıyo, sadece o elde kazanılan puanı ikiyle çarpıyo o kadar
aldığınız puanlar snaırım toplam sosyal puana ekleniyor, o puanla da sıralamaya giriliyor
bugüne kadar gördüğüm sayılı işlevsiz manasız yarışmalardan biri :)))

neyse ben yemeğime döneyim artık :)

Son düzenleme:
ayy deli oldum link çıkmadı ekopasaj açıklamış kazananları

Son düzenleme:
ayy sizde olmasanız görmücemmmm muah muahh

canm ben kazananlarda ekledım etıketledım senı ama sanırım benı ekledıgın hesabın pek kullanmadıgın bır hesap

KIZLAR BU ARADA RİCAM VAR SİZDEN
yakınlarda dslr fotoğraf makınalarından almayı dusunuyoruz kullanmadıgım bırık altınım var bozdurup alcam cok ıstıyorum prof fotoğraf makınası ama çok pahalılar belkı bılenınız vardır boyle yuksek meblağlara ıdnırım cekı kampanya ne bıleyım bu gıbı seyler gorursenız haber verın bana olurmu 1000 tl uzerı oluyor genelde fıyatlar lütfen aklınızda olsun yada kullanmayacagınız elektronık çek vs olacaksa bana donus yaprsanız sevınırım.

gördüm canımm pc başında değildimm hatta hep o facedeyim ben
canon nikon ne düşünüyorsun
bende canon var ben canoncuyum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…