Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çöpcüden bende kazanmıştım aynı hediyeyse bi sırt çantası göndermişleri üzerinde çöpcü gıda yazıyo

çöpçüden biri kazanmıştı bize rezervasyon yaptırmıştı fakat eşim varmaya 5 dak kala trafik çekemem bunun dönüşüde çile olur diyip geri dönmüştü şimdi sırt çantası geliyo :)

hediyemodan alınan puanlar birleşiyor mu. ben bi kodu girdim diğerini gircek yer bulamadım valla :44: sonunda birleştirilmiyor demekki dedim vazgeçtim

Bende bu aralar bende sardım iyice numunelre:) Hero baby cevay verdi en kısa göndereceklermiş. Milupa göndermiş 1 aydır ptt de bekliyormuş. Bulamamışlar sözde evde

arkadaşlar arkoda traş kolanyası kazandım tebrikler kazandınız yazdı formuda doldurdum şimdi ben kazanmışmı oldum.

he şu arko men i diosan puanını ikiye katlıyo ondan kazandın diyo 200 mü 212 kişiyemi ne hediye verilcekmiş sıralaman 200 se kesin hediyen var :)

her ayın ilk haftası kargoya veriliyore hipp hero baby banada gönderceni söyledi sözde fakat 1 ayı geçdi

Hadi ya banada herobaby en kısa sürede adresinize gönderilecektir dedi. Ama hipp cevap vermedi neden acaba:S Hippe iletişim kısmından ürün talep kısmını tıklayıp yazdınız değil mi? Babby starda gönderecekmiş bebek bezi. Gerçi 2 tane gönderiyorlarmış:) Molfixde cevap vermedi ne bahtsızım yahu.

arkadaşlar ben bişi anlamadım şimdi 30 hak ne oluyor sadece 1 kez hediye kazanma hakkımız var öyle değilmi.30 hakla ne yapacaz anlamadım ki

2 kere kazandın dedi fakat 500 küsür sıralamam ee nolacak alamıyacakmıyım şimdi hediyemi ben biri bana anlatsın ne olur heç bişi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…