teşekkürler gidemicem ki biletler elimize gelse hediye ederdim göndermezler ki
bu arada uzun zaman oldu hiç birşey kazanamadım çöpçüden dm geldi ama bilemedim hediyemi göndericekler acaba
7 Ocak
Merhaba, öncelikle paylaşımınız için teşekkürler, Kargo adres bilgilerinizi paylaşır mısınız?
yılbaşından beri siftah olacak eti leri bekliyorum büyük hayallerle
evet hesaba tanimlanan cekler diger ceklerle kola-avea-cips cekleriyle birlesir.
hesaba tanimlanan cekler kargo bedava ceki, 40 liralik alisveris sonrasi 20 tl cek, 60 liralik alisveris sonrasi 20 tllik cek gibi olabilir.
Ama iadeden gelen kola-avea-cips kodlari baska kola-avea cips kodlariyla birlesmez.
hediyemolar birlesiyodu, ama bu hafta iadeden gelen hediyemo cekim birlesmedi. o yuzden hediyemo ceklerinizi kullandiginizda iade etmeyin:)
Bende bu aralar bende sardım iyice numunelre:) Hero baby cevay verdi en kısa göndereceklermiş. Milupa göndermiş 1 aydır ptt de bekliyormuş. Bulamamışlar sözde evde
hippyi unutma
Sağol canım gönderdim dün ama geri dönüş olmadı. Cevap falan veriyorlar mı? Yoksa direkt gönderiyorlar mı? Bir de kaç günde gelir?
oluyo mail atıyorlar 1,2 hafta içinde geliyo sanırım
Hımmm bana cevap vermediler.
arkadaşlar arkoda traş kolanyası kazandım tebrikler kazandınız yazdı formuda doldurdum şimdi ben kazanmışmı oldum.
he şu arko men i diosan puanını ikiye katlıyo ondan kazandın diyo 200 mü 212 kişiyemi ne hediye verilcekmiş sıralaman 200 se kesin hediyen var :)
her ayın ilk haftası kargoya veriliyore hipp hero baby banada gönderceni söyledi sözde fakat 1 ayı geçdi
arkadaşlar ben bişi anlamadım şimdi 30 hak ne oluyor sadece 1 kez hediye kazanma hakkımız var öyle değilmi.30 hakla ne yapacaz anlamadım ki
2 kere kazandın dedi fakat 500 küsür sıralamam ee nolacak alamıyacakmıyım şimdi hediyemi ben biri bana anlatsın ne olur heç bişi anlamadım
2 kere kazandın dedi fakat 500 küsür sıralamam ee nolacak alamıyacakmıyım şimdi hediyemi ben biri bana anlatsın ne olur heç bişi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?