Kızlaaaaaaaaarrr sonunda şeytanın bacağını kırdım Yedigün'den sinema bileti kazanmışımmmmmİnşallah kodlar Antalya da geçerlidir
Selva
Selva'dan Lezzet Şenliği Kolisi kazanmak ister misin?
Yapman gereken bu fotoğrafı profilinde "herkese açık" şekilde paylaşmak!
Fotoğrafı paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle 5 kişi "Selva Lezzet Şenliği Kolisi" kazanacak.Son katılım 12 Ocak Perşembe, kazananları 13 Ocak cuma günü açıklıyoruz. Bol şans!
selva
selva'dan lezzet şenliği kolisi kazanmak ister misin?
Yapman gereken bu fotoğrafı profilinde "herkese açık" şekilde paylaşmak!
Fotoğrafı paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle 5 kişi "selva lezzet şenliği kolisi" kazanacak.son katılım 12 ocak perşembe, kazananları 13 ocak cuma günü açıklıyoruz. Bol şans!
YAAAAAAAAA EVET :))))))ALLAH KALBİNE GÖRE VERMİŞ BAKaynen daha dün konuştukk oyşş çok mutluyum kiii
GELİR CANIM BENİM B,İRİ GELDİ DİĞERİ GELMEDİ YAKINDIRkızllar nıvealarınız geliyor mu yaa benim ki hala gelmedi
HAYIRLISI CANIM :)sağol canımm darısı başınıza inşallahh
:))))))))))))))))))))))valla bende haftaya kötü basladım facebook açmıyor bende acaba virüs banada mı bulastı dıyorum :) dun bır arkadas yıne etıketlemıstı onuda sıldım dedım vıruslusun bana bulasmasın ahanda bulastı heraldeneyse face acılmayınca hıcbırseye bakamıyorum kızlar bısıy kazanırsam lutfen burdan mesaj yazın face gıremıyorum en azından sımdılık
nurcan he öyle bacım
saf deme kendine açıkgözlüsün sen ama göstermiyon
bu arada kargoya gidicemşu meşhurrr sorun olan Lilakutu dan kazandığım hediyeyi blogcu bir arkadaşıma hediye edeceğim kazandıklarımızı paylaşmak güzel dimi yanii:)))
aynen öle canımkızlar etinin kullanım koşullarında çekiliş hakkı 50 ile sınırlı yazıyor yani 50 kere paylaşım yapın bırakın
canım aklımızdan çıkmış aslında seni biliyorum ama takip edemiyorum sayfayı sürekli malum misafirim var bu yüzden sizlere danışıyorum zaten listeyi güncellemedim eklediğim başka arkadaşlar var güncellicem gece paylaşıcam alınmana gerek yoktu aslında zaten sürekli paylaşımcılar kendilerini biliyor daha dünmü ne sana özelden mesaj attım tanımasam seni msj atmam zaten açıkçası alınmana şaşırdım yani :) zaten sürekli takipciler bir birini biliyor adlarını veriyor mutlaka bir arkadaşiyi haftalar
listeler hazırlanmış hediyede gözüm yok,fakat senelerdir burda onlıneimdır..bir ben mi gelmedim aklınıza şaşırdım doğrusu!
blogumdan hediye kazananların kargosu bugün yola çıktı haberiniz olsun kazanan arkdaşlar..ptt kargo ile gelecek..
aynen öle canım güzel açıklamışsın sağolasın :))))) bu yüzden sizlerden tavsiye bekliyorumsağolasın canım bekliyorum heyecanla
liste işinde de nurcan aramızda yeni herkesi bilmiyor o yüzden cnm
maggi geldi bana ptt ile ama hemen geri yolluyolar gidip almazsan ptt çok gıcıkkızlar ptt kargoyla bişey geldi mi bu gün yarım saat dışarı çıktım kargo gelmiş ne ola ki meraktan çatlarım yarına kadar
katıldık bakalım hayırlısı :))))) twetten bize zor amacevap Robert Ballard
anaaaaaaaam hayatta katılamamGalatasaray facebook sayfasında Ben Galatasaraylıyım uygulamasına katıl, forma kazanma şansı yakala.
https://www.facebook.com/Galatasaray/app_387445961343378
çoooooooook geçmişler olsun rabbim hastana şifa versinbugün hastanede refakatçiydim bu saate kadar
o yüzden takılabildim buralarda
artık eve gitmek zamanı
dankekleri, etileri, varsa yapan omoları unutmayın
ay uzak kalsın bendende :))))https://www.facebook.com/AnnelerKlubu Yarışma var ama oylamalı ben oylamalı yarışmalara katılmıyorum artık
canım hadi gözün aydın bende yedigün ve profilo çekilişi sonrası açıldım sanada uğur getirir bakarsın gerçi sinemaya gittim ben benden gittim ama genede güzeldi iyi seyirlerKızlaaaaaaaaarrr sonunda şeytanın bacağını kırdım Yedigün'den sinema bileti kazanmışımmmmmİnşallah kodlar Antalya da geçerlidir
benim üyeliğim 1 yılı geçmiştir, geç kalktığım için herkes benden önce paylaşım yapmış oluyor zaten.. ama arada paylaşım yapıyorum, birbirini facebooktan tanıyanlar kendi aranızda sohbet ettiğinde haliyle karışamıyorum, sanırım onun için beni de unutmuşsunuzkızz yoksa ben ezikmiyiimm
hadı yaa cok şukur artık çıksam şaşardımları görmekten gına geldı face de de aynı seyler ooggg dıyordum artıkbırı kazansında eksılın anacım saka bı yana gozun aydın canım gerısı gelır ınsallahsonucta cıft kısılık davetıye 30 tl demek az degıl 2 tl lık selpak mendıl ıcın bı tarafımızı yırttık ya hanı emsal olsun dıye
tebrikler canımm
tebrikler cnmmm
canım hadi gözün aydın bende yedigün ve profilo çekilişi sonrası açıldım sanada uğur getirir bakarsın gerçi sinemaya gittim ben benden gittim ama genede güzeldi iyi seyirler
ay uzak kalsın bendende :))))
canım benim daninoda gelmedi tekrar yazsana geride kaldı sayfa bende şikayet edim
Kızlar aranızda nestle sıcak çikolatadan hediyesi gelenler var mı? Benimki hala gelmedi unuttuldum mu ki
Buarada eti den bende twitterdan kazanmıştım ve sadece 3 kere paylaşım yapmıştım. Sanırım çok paylaşmakla alakası yok
kııııııııııııııııııııızzzzzzzz utan sen bari deme yaaaaaaaaaa esmerist yazdırdıya ismini gülüm yaaaaaaa bakmadınmı listeye
Kızlar aranızda nestle sıcak çikolatadan hediyesi gelenler var mı? Benimki hala gelmedi unuttuldum mu ki
Buarada eti den bende twitterdan kazanmıştım ve sadece 3 kere paylaşım yapmıştım. Sanırım çok paylaşmakla alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?