Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selva
Selva'dan Lezzet Şenliği Kolisi kazanmak ister misin?
Yapman gereken bu fotoğrafı profilinde "herkese açık" şekilde paylaşmak!
Fotoğrafı paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle 5 kişi "Selva Lezzet Şenliği Kolisi" kazanacak.Son katılım 12 Ocak Perşembe, kazananları 13 Ocak cuma günü açıklıyoruz. Bol şans!

bu geçmişş 12 ocakdaymış

bugün ayın 14ü degilmi :)

oburcan ‏@oburcan
Bu tweet'i retweet edecek 20. kişi Ümitköy'de C'ğer-i Canan'da 2 kişilik yemek kazanacak. Afiyet olsun

aynen daha dün konuştukk oyşş çok mutluyum kiii
YAAAAAAAAA EVET :))))))ALLAH KALBİNE GÖRE VERMİŞ BAK
kızllar nıvealarınız geliyor mu yaa benim ki hala gelmedi
GELİR CANIM BENİM B,İRİ GELDİ DİĞERİ GELMEDİ YAKINDIR
sağol canımm darısı başınıza inşallahh
HAYIRLISI CANIM :)
:))))))))))))))))))))))
kızlar etinin kullanım koşullarında çekiliş hakkı 50 ile sınırlı yazıyor yani 50 kere paylaşım yapın bırakın
aynen öle canım
canım aklımızdan çıkmış aslında seni biliyorum ama takip edemiyorum sayfayı sürekli malum misafirim var bu yüzden sizlere danışıyorum zaten listeyi güncellemedim eklediğim başka arkadaşlar var güncellicem gece paylaşıcam alınmana gerek yoktu aslında zaten sürekli paylaşımcılar kendilerini biliyor daha dünmü ne sana özelden mesaj attım tanımasam seni msj atmam zaten açıkçası alınmana şaşırdım yani :) zaten sürekli takipciler bir birini biliyor adlarını veriyor mutlaka bir arkadaş
sağolasın canım bekliyorum heyecanla

liste işinde de nurcan aramızda yeni herkesi bilmiyor o yüzden cnm
aynen öle canım güzel açıklamışsın sağolasın :))))) bu yüzden sizlerden tavsiye bekliyorum
kızlar ptt kargoyla bişey geldi mi bu gün yarım saat dışarı çıktım kargo gelmiş ne ola ki meraktan çatlarım yarına kadar
maggi geldi bana ptt ile ama hemen geri yolluyolar gidip almazsan ptt çok gıcık
cevap Robert Ballard
katıldık bakalım hayırlısı :))))) twetten bize zor ama
Galatasaray facebook sayfasında Ben Galatasaraylıyım uygulamasına katıl, forma kazanma şansı yakala.

https://www.facebook.com/Galatasaray/app_387445961343378
anaaaaaaaam hayatta katılamam
bugün hastanede refakatçiydim bu saate kadar
o yüzden takılabildim buralarda
artık eve gitmek zamanı

dankekleri, etileri, varsa yapan omoları unutmayın
çoooooooook geçmişler olsun rabbim hastana şifa versin
https://www.facebook.com/AnnelerKlubu Yarışma var ama oylamalı ben oylamalı yarışmalara katılmıyorum artık
ay uzak kalsın bendende :))))
canım benim daninoda gelmedi tekrar yazsana geride kaldı sayfa bende şikayet edim
Kızlaaaaaaaaarrr sonunda şeytanın bacağını kırdım Yedigün'den sinema bileti kazanmışımmmmmİnşallah kodlar Antalya da geçerlidir
canım hadi gözün aydın bende yedigün ve profilo çekilişi sonrası açıldım sanada uğur getirir bakarsın gerçi sinemaya gittim ben benden gittim ama genede güzeldi iyi seyirler

kııııııııııııııııııııızzzzzzzz utan sen bari deme yaaaaaaaaaa esmerist yazdırdıya ismini gülüm yaaaaaaa bakmadınmı listeye

ooyyy gözün kör olmasın çok güldümmmmm saol bacım darısı başınıza

tebrikler canımm

canım hadi gözün aydın bende yedigün ve profilo çekilişi sonrası açıldım sanada uğur getirir bakarsın gerçi sinemaya gittim ben benden gittim ama genede güzeldi iyi seyirler

teşekkür ederim canolarrr

arkadaslar OTACI numune gönderimi yapmiyormus mail geldi bugün..
Merhaba,
Numune gönderimi uygulamamız bulunmamaktadır.
e -posta adresiniz kayıt edilmiştir. Sizi ürünlerimiz , kampanyalarımız ve çalışmalarımızdan haberdar etmekten memnuniyet duyacağız
Saygılarımızla

Kızlar aranızda nestle sıcak çikolatadan hediyesi gelenler var mı? Benimki hala gelmedi unuttuldum mu ki
Buarada eti den bende twitterdan kazanmıştım ve sadece 3 kere paylaşım yapmıştım. Sanırım çok paylaşmakla alakası yok

ay uzak kalsın bendende :))))
canım benim daninoda gelmedi tekrar yazsana geride kaldı sayfa bende şikayet edim

Danino sorun mu çıkartıyor? Bende kazandım ama fazla olmadı diye üstünde durmadım

Eti çok paylaşanlara vermiyor :) Bende az paylaşarak kazandım :)

kııııııııııııııııııııızzzzzzzz utan sen bari deme yaaaaaaaaaa esmerist yazdırdıya ismini gülüm yaaaaaaa bakmadınmı listeye

hemi kıızz ben görmedim, benim pc sapıttı çok yavaş bikaç sayfa geri bakıp sonra bırakıyorum ondan görmemişimdir. Demek ezik değilmişim birileri beni unutmamış Esmeristim beni unutmadığın için çok thanks

Bende etiyi hergün paylaştım bana çıkmadı
eşimden bir kaç sefer paylaştım o kazanmış
çok paylaşmakla alakası yok bence şans..

benim bugün geldi özel dagitim sirketiyle adam kupayi özenle tutuyordu paketinden cikarmis:))

sevgili nurcan,bende attıgın özel mesaja rağmen unutuldum mu dedim zaten

OFFF Saçmalık ya hero baby ye dm attım göndermeyin gidemem diye kadınalr matinesi için mama gönderin dedim şakadan kuryeyle davetiye yollamışlar 8-10 tane davetiye oldu gelen başka bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…