evet canım geldi cuma gunu arandım bursa beşevler den yollayacagız dedıler nasıl yanı dedım.burdakı fırmadan gelıcek adresı tekrar alabılırmıyım dedı verdım bende ama sasırdımda.cmts 12 ye kadar getırırız dedıler valla 12 den once geldi.kargocu getırmedı yanı kupayı acın demişler anneme kırıksa başka vereyım.2 adet sıcak cıkolata 1 adet kupa .ama bana 2 tene olması garibime geldi.koskoca firma 2 adet yollamıs.ne bıleyım ınsan 10 tane falan koyar en azından.ama hediye tabı napalım.
kızlar bu arkomen de kendimden düşük puanlıları seçiyorum ama yinede yeniliyorum. sizde de oluyor mu aynısı??:44:
omoda kaç puan olmamız gerekiyor kızlar
1240 canım..............
1210 değil mi canım :/ hemen girip düzeltiyim öyleyse
düzeltiyorum : yeni makale eklenmiş. hiç haberim olmayacaktı kontrol etmesen teşekkürler kızlar
Aynen bende de o sorun var. Puanıma yakın olan ama benden düşük puanlıları seçiyorum yine kaybediyorum çok sinir bozucuuuuu
düşük puanlıları seçincede çok az puan geliyor. ne yapacağımı şaşırdım.
Selva
Selva'dan Lezzet Şenliği Kolisi kazanmak ister misin?
Yapman gereken bu fotoğrafı profilinde "herkese açık" şekilde paylaşmak!
Fotoğrafı paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle 5 kişi "Selva Lezzet Şenliği Kolisi" kazanacak.Son katılım 12 Ocak Perşembe, kazananları 13 Ocak cuma günü açıklıyoruz. Bol şans!
Aynen bende de o sorun var. Puanıma yakın olan ama benden düşük puanlıları seçiyorum yine kaybediyorum çok sinir bozucuuuuu
kendinize yakın ve daha yüksek puan seçince iyi puan veriyor
bu yarışma geçen senenin yarışması cnm 2012
bu arada burada bir arkadaş tablo hazırlamıştı bugün omo 2100 olması gerekiyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?