Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bugün de misafirle geçti, kazanan arkadaşlarım tebrikler

Kızlar bu kk sıcaklığı hiçbi yerde yok Paylaşımda bulunan her arkadaşa tek tek teşekkürler :)

En azından kurallar belli ve çıkar peşinde değil kimse. Keşke birde üye olmayanlar göremese mecbur kalıp üye olsalar Az önce facebooktan birinden begeni istedim. Bana diyorki Or... kozmetik markasına üye ol begeneyim. Avcunu yalasın.. Bazıları gerçekten hasta ruhlu ben 25 tl kayıt parası vericem oy için avcunu yalarsın diyecem olmayacak Yok mu bizim facebookta gurubumuz? Varsa özel mesaj atabilirmisiniz

Son düzenleme:
Şeref Büryan ‏@SerefBuryan
@SerefBuryan @SansliKonuk çekilişimiz yarın. Çift kişilik yemek kazanmak istiyorsanız facebook ve twitter'da takip edin, Check-in yapın...

kampanyalar için teşekkürler kızlar bir ara yogun bir şekilde bu topikteydim ara vermiştim uzunca bir süre ama artık buralardayım iyi paylaşımlar .

bi kaç ay önce kazanmış 7 tl kargo ödemiştim. çok sinirdi.
hala kazanana ait mi yapılıyormuş, ayıp yani
ptt kargo ile 2,5tl ye yollayabilirler halbuki

7 nin üstüne kat istediğin kitabı alırsın saçmalık yani yaptıkları ben kargo 2-3 lira bişeyse katılan olur belki diye paylaşmıştım 7 liraysa değmez

Aslında hiç fena fikir değil bir grup oluşturabiliriz facebookta:) Bencede keşke sadece üye olanlar görebilse paylaşımları..

Paylaşıldıysa kusura bakmayın..

Dove Men Care

Karate Fit’te heyecan gittikçe artıyor, en iyiler hediye kazanıyor! Geç kalmadan sen de şansını dene, hem spor yap hem hediyeleri kap! http://......./KarateFit

7 nin üstüne kat istediğin kitabı alırsın saçmalık yani yaptıkları ben kargo 2-3 lira bişeyse katılan olur belki diye paylaşmıştım 7 liraysa değmez

evet aynen, tartışmıştım ben de, beğenimi çekmiştim
koskoca yayınevi bi kargo ödeyemiyor mu* dediğimde de o kadar kazanan oluyor, hepsinin kargosunu biz ödersek batarız, siz 7 tl için bu kadar laf diyorsanız bir yayınevi sahibi olsaydınız eminiz ki siz de bunun hesabını yapıp kazanana ödetirsiniz* diye de suçlamışlardı beni.
ay nefret ediyorum böyle mahalle ağzı laf yetiştiren firmalardan.
hele ki yayıneviyseler...

kızlar bu arkomen de kendimden düşük puanlıları seçiyorum ama yinede yeniliyorum. sizde de oluyor mu aynısı??:44:

evet canım geldi cuma gunu arandım bursa beşevler den yollayacagız dedıler nasıl yanı dedım.burdakı fırmadan gelıcek adresı tekrar alabılırmıyım dedı verdım bende ama sasırdımda.cmts 12 ye kadar getırırız dedıler valla 12 den once geldi.kargocu getırmedı yanı kupayı acın demişler anneme kırıksa başka vereyım.2 adet sıcak cıkolata 1 adet kupa .ama bana 2 tene olması garibime geldi.koskoca firma 2 adet yollamıs.ne bıleyım ınsan 10 tane falan koyar en azından.ama hediye tabı napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…