oktar bakyapı twitter dan 7 ocak da puf kazanmışın haberin varmıydı...
bende başka kazanana bu neymiş derken buldum..
benim bugün geldi özel dagitim sirketiyle adam kupayi özenle tutuyordu paketinden cikarmis:))
https://www.facebook.com/yakamozkitap
kargo kazanana aitmiş katılmadım ben ama belki katılmak isteyen olur
bi kaç ay önce kazanmış 7 tl kargo ödemiştim. çok sinirdi.
hala kazanana ait mi yapılıyormuş, ayıp yani
ptt kargo ile 2,5tl ye yollayabilirler halbuki
Kızlar bu kk sıcaklığı hiçbi yerde yokPaylaşımda bulunan her arkadaşa tek tek teşekkürler :)
En azından kurallar belli ve çıkar peşinde değil kimse. Keşke birde üye olmayanlar göremese mecbur kalıp üye olsalarAz önce facebooktan birinden begeni istedim. Bana diyorki Or... kozmetik markasına üye ol begeneyim. Avcunu yalasın.. Bazıları gerçekten hasta ruhlu ben 25 tl kayıt parası vericem oy için avcunu yalarsın diyecem olmayacak Yok mu bizim facebookta gurubumuz? Varsa özel mesaj atabilirmisiniz
7 nin üstüne kat istediğin kitabı alırsın saçmalık yani yaptıkları ben kargo 2-3 lira bişeyse katılan olur belki diye paylaşmıştım 7 liraysa değmez
Kızlar aranızda nestle sıcak çikolatadan hediyesi gelenler var mı? Benimki hala gelmedi unuttuldum mu ki
Buarada eti den bende twitterdan kazanmıştım ve sadece 3 kere paylaşım yapmıştım. Sanırım çok paylaşmakla alakası yok
kızlar bu arkomen de kendimden düşük puanlıları seçiyorum ama yinede yeniliyorum. sizde de oluyor mu aynısı??:44:
bu geçmişş 12 ocakdaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?