kargo parası almadılar değil mi cnm nasıl birşey geldi komik mi kendi resmin mi var üzerinde sanırım öyle birşeyler yapmıştık bana da birkaç adresten mail geldi kazandınız diye annemin eşimin ve benm adrese ama gelen giden olmadıgünaydın kızlar yıldızlara imzanı at tan kazandığım kupa dün geldi onun kazananları nerdeydi bilen varmı aradım bulamadım kıızmın adınada kazanmıştım sanki
cnm ben omoya giriyorum neler yapmam gerktiğini bilmiyorum ama sana zahmet bamm na biraz anlatırmısın. makallae oku diyor ama makale bulamıyr
artık bu ay gectı baslamadıysan canım.ama bı dahakı ay baslayabılırsın yaparsa hergun duzenlı bı sekılde gırmen gerekıyor bır gırmesen bı daha puanı yakalayamazsın.hergun yapman gereken 3 makaleye yorum yazman orn:tsk gıbı ve 3 konu acman orn:slm gıbı bunları duzenlı yaptıgında orn omo almak ıcın gece 12 yı beklıyorz 12 oldumu ne kadar puana ıhtıyac varsa o kadarını yapıp odul kısmına gelıp hediyeyi almaya calısıyorz hızlı olan alıyor.bu dıger oduller ıcınde gerecrlı tabı gece 12 de hepsı alınıyor.
kızlaaaaaarr yedigünden kazandığım çift kişilik sinema bileti Antalya'da geçerli değilmişşansıma tüküreyim
cokk sağol cnm ben bunların hiçbirini bilmiyordum bosu bosuna girip bskıyrmusum . subattan itibaren hergün giricem ve gece 12 de toplam puanlarım ile hediye almaya calısacağım yani . Diğer oyunlar hangilerii ? yapmamız gerekn puan nerde yazıyor nerden bileceğiz? cok soru sordum kusura bakmaa
kızlar günaydın,Joker den aldığım bebek giysileri gelmedi kargoyla yarısını göndermişlerdi üzerinden kaç gün geçti kalan siparişlerden haber yok ne bilgilendirme ne birşey arıyorum ilgilenmiyorlar 8-9 parça ürün eksik ne yapacağımı şaşırdım sakın alışveriş yapmayın yollamıyor bunlar , koskoca kurumsal firma dedim güvendim ama çok uğraştırdılar bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?