Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben niye yokum ki ühüüüüü

Aylardır ben de money club kart alcam ya unutuyodum bu aralar da fırsatım olmuyor.

Olumlu duşunun kızlar burda ne feryatlar ettim hiç bir seyden kazanamıyorum diye bu ay kargolar arka arkaya geliyor :)

ihtiyacı varmış iyi olmuş bak negüzel güle güle kullansın canım
iyi akşamlar kızlar bloguma bakın yeni hediye etkinlikleri düzenlemeye başladım..
anam senin bloğu bi ben bilmiyom geçende giremedimdi ona :))))))
kızlaaaaaarr yedigünden kazandığım çift kişilik sinema bileti Antalya'da geçerli değilmiş şansıma tüküreyim
canım bir arkadaş sana bende çok istiyodum inşallah kazanırım yazmış kullanmıcaksan ver birine akıl vermek gibi olmasında süreli biletler tarih yollamışlardır sanada sanırım boşa gitmesin
canım yavaş yavaş tavsiyelerle ekliyorum bende daha çok yeniyim anca tanıcam artık listede olmayanlarda yada eklenmeyenlerde kırılmıcak herkezi tanıyamıyorum :)
Aylardır ben de money club kart alcam ya unutuyodum bu aralar da fırsatım olmuyor.

Olumlu duşunun kızlar burda ne feryatlar ettim hiç bir seyden kazanamıyorum diye bu ay kargolar arka arkaya geliyor :)
oooooooh kısmetin açılmış valla şu bebek arabaları çok güzel sanırım sende kazanmıştın bayıldım kendi arabamızı alalı çok olmadı daha 1.5 senelik doğru dürüst kullanılmadı bile ama o bebiş arabalarında gözüm kaldı kırmızı kırmızı tabi sizin hakkınız olanda kalmadı gözüm banada çıksa diye gözüm kaldı :) keşke öle renkli bişi alsaymışım

Doğadan ‏@Dogadan_Cay
Doğadan hediye dağıtmaya devam ediyor. Bitki ve meyve çaylarıyla dolu 5 kutu ve 15 Doğadan kupası ile çay yarın burada seni bekliyor

bende yokum :84::84::84::84::84::84::84:

Benin arabam da 2 renkte ve plastikti 5 ay oldu yanları çürüdü kac taksitle alsak diye düşünürken araba kazandım :) daha güzelleri senin olsun canım ya :)

kız bı dahakı doğurduğuna renklı alırsın bu kullandıgını cok eskıtme bırıne hedaye edersın

denize girsem denizi kuruturum

gırme canım 3 bı tarafımız denızde sana yetmez acacgız sansını du bekle

Benin arabam da 2 renkte ve plastikti 5 ay oldu yanları çürüdü kac taksitle alsak diye düşünürken araba kazandım :) daha güzelleri senin olsun canım ya :)
anam benimki eskide deği benim araba süper kalitede ozaman yeşil gri aldıtydık bir yığın para döktük eskimedi bile :b benim gözüm aç :) doymuyom çocuk eşyasına
kız bı dahakı doğurduğuna renklı alırsın bu kullandıgını cok eskıtme bırıne hedaye edersın

gırme canım 3 bı tarafımız denızde sana yetmez acacgız sansını du bekle

ah be gülüm benim çocuk olmuyo nerde bidahaki :)))))) bu bile mucizeydi artık yasak :))))) araba yepis yeni valla veririm birine napıcam saklayıp her bi şeyi yeni duruyo oto koltuğunu kullanmadı bile doğru dürüst arabamız olmadığı için kenara koduk ara sıra taktık arabaya öle duruyo

nesem ben kaçim kızlar kızım ağlıyıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…