GÜNCEL LİSTE
aoktar
belelek
berenzena
bktglsn
BlueAngel
bartuveannesi
carefully
ceydaca
cikolata_delisi
denizxx
drbuzcicegi
egemenadil
eceden20
esmerist
eylull06
firarperest
joeyfun
kkoras
kkontess
maviş83
Nourjann
Nazdnz
nilqun
Nazdnz
nurcan306--yeni katılımcı
ocetins
Perlitone
roselen----yeni katılımcı
sedack
SiremimS
sevimlikedim71
TatLiGaci
yorguncadi
yprk88
yelkenlikız
xNeharx
olsun içini karartma hiç benimde en şanslı günümdü bugün mesela
hayırlı geceler
Moneyi bekle moneyden alırsın %100 inş
kızlaaaaaarr yedigünden kazandığım çift kişilik sinema bileti Antalya'da geçerli değilmişşansıma tüküreyim
kızlaaaaaarr yedigünden kazandığım çift kişilik sinema bileti Antalya'da geçerli değilmişşansıma tüküreyim
şu kadınlar matinesiyle anne bebek fuarı bi bitsede normal hediye moduna dönsek :)))
bende bazen kendimden düsük puani olanlara yeniliyorum. bazende kazanip +0 Puan veriyor sizdede aynisi oluyormu??
ihtiyacı varmış iyi olmuş bak negüzel güle güle kullansın canımGasoline m haber vermese görmeyecektim.
King Ev aletlerinin kampanyasından annem 130 tl değerinde şarjlı süpürge kazanmış.benim paylaşımlarımı annem de paylaşıyor
İhtiyacı da vardı çok mutlu oldum
anam senin bloğu bi ben bilmiyom geçende giremedimdi ona :))))))iyi akşamlar kızlar bloguma bakın yeni hediye etkinlikleri düzenlemeye başladım..
canım bir arkadaş sana bende çok istiyodum inşallah kazanırım yazmış kullanmıcaksan ver birine akıl vermek gibi olmasında süreli biletler tarih yollamışlardır sanada sanırım boşa gitmesinkızlaaaaaarr yedigünden kazandığım çift kişilik sinema bileti Antalya'da geçerli değilmişşansıma tüküreyim
canım yavaş yavaş tavsiyelerle ekliyorum bende daha çok yeniyim anca tanıcam artık listede olmayanlarda yada eklenmeyenlerde kırılmıcak herkezi tanıyamıyorum :)Bn de varmisim :) cok teşekkür ederim valla şimdi gördüm bu atalar bırakın kampanya paylaşmayı katilamiyorum bile. kazandıgım hediyeyi son anda fark edip adresimi gönderdim baskasına gidiyordu az daha bebek arabam :) yılbaşından beri gorevdeyim rapor panel vs twitter da olanlar biliyor :) cocuklara karnelerini verelim yine aktif olcam ins :)
oooooooh kısmetin açılmış valla şu bebek arabaları çok güzel sanırım sende kazanmıştın bayıldım kendi arabamızı alalı çok olmadı daha 1.5 senelik doğru dürüst kullanılmadı bile ama o bebiş arabalarında gözüm kaldı kırmızı kırmızı tabi sizin hakkınız olanda kalmadı gözüm banada çıksa diye gözüm kaldı :) keşke öle renkli bişi alsaymışımAylardır ben de money club kart alcam ya unutuyodum bu aralar da fırsatım olmuyor.
Olumlu duşunun kızlar burda ne feryatlar ettim hiç bir seyden kazanamıyorum diye bu ay kargolar arka arkaya geliyor :)
koskoca Antalyada Cinemaximum yok hee şaşırdım valla
GÜNCEL LİSTE
aoktar
belelek
berenzena
bktglsn
BlueAngel
bartuveannesi
carefully
ceydaca
cikolata_delisi
denizxx
drbuzcicegi
egemenadil
eceden20
esmerist
eylull06
firarperest
joeyfun
kkoras
kkontess
maviş83
Nourjann
Nazdnz
nilqun
Nazdnz
nurcan306--yeni katılımcı
ocetins
Perlitone
roselen----yeni katılımcı
sedack
SiremimS
sevimlikedim71
TatLiGaci
yorguncadi
yprk88
yelkenlikız
xNeharx
ihtiyacı varmış iyi olmuş bak negüzel güle güle kullansın canım
anam senin bloğu bi ben bilmiyom geçende giremedimdi ona :))))))
canım bir arkadaş sana bende çok istiyodum inşallah kazanırım yazmış kullanmıcaksan ver birine akıl vermek gibi olmasında süreli biletler tarih yollamışlardır sanada sanırım boşa gitmesin
canım yavaş yavaş tavsiyelerle ekliyorum bende daha çok yeniyim anca tanıcam artık listede olmayanlarda yada eklenmeyenlerde kırılmıcak herkezi tanıyamıyorum :)
oooooooh kısmetin açılmış valla şu bebek arabaları çok güzel sanırım sende kazanmıştın bayıldım kendi arabamızı alalı çok olmadı daha 1.5 senelik doğru dürüst kullanılmadı bile ama o bebiş arabalarında gözüm kaldı kırmızı kırmızı tabi sizin hakkınız olanda kalmadı gözüm banada çıksa diye gözüm kaldı :) keşke öle renkli bişi alsaymışım
ihtiyacı varmış iyi olmuş bak negüzel güle güle kullansın canım
anam senin bloğu bi ben bilmiyom geçende giremedimdi ona :))))))
canım bir arkadaş sana bende çok istiyodum inşallah kazanırım yazmış kullanmıcaksan ver birine akıl vermek gibi olmasında süreli biletler tarih yollamışlardır sanada sanırım boşa gitmesin
canım yavaş yavaş tavsiyelerle ekliyorum bende daha çok yeniyim anca tanıcam artık listede olmayanlarda yada eklenmeyenlerde kırılmıcak herkezi tanıyamıyorum :)
oooooooh kısmetin açılmış valla şu bebek arabaları çok güzel sanırım sende kazanmıştın bayıldım kendi arabamızı alalı çok olmadı daha 1.5 senelik doğru dürüst kullanılmadı bile ama o bebiş arabalarında gözüm kaldı kırmızı kırmızı tabi sizin hakkınız olanda kalmadı gözüm banada çıksa diye gözüm kaldı :) keşke öle renkli bişi alsaymışım
denize girsem denizi kuruturum
anam benimki eskide deği benim araba süper kalitede ozaman yeşil gri aldıtydık bir yığın para döktük eskimedi bile :b benim gözüm aç :) doymuyom çocuk eşyasınaBenin arabam da 2 renkte ve plastikti 5 ay oldu yanları çürüdü kac taksitle alsak diye düşünürken araba kazandım :) daha güzelleri senin olsun canım ya :)
kız bı dahakı doğurduğuna renklı alırsınbu kullandıgını cok eskıtme bırıne hedaye edersın
gırme canım 3 bı tarafımız denızde sana yetmez acacgız sansını du bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?