Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Listeye girmeyenler ezik mi oluyor şimdi.... ne kadar ayıp

şu facede questions sorular varya keskinoğlunun mu onunsa ankete katılan 3 kişinin kim olduklar nerde açıklanck :d
bu arada Hero baby numunem geldi :d ilk defa bişi geldi hehehehehe

kızlar günaydın,Joker den aldığım bebek giysileri gelmedi kargoyla yarısını göndermişlerdi üzerinden kaç gün geçti kalan siparişlerden haber yok ne bilgilendirme ne birşey arıyorum ilgilenmiyorlar 8-9 parça ürün eksik ne yapacağımı şaşırdım sakın alışveriş yapmayın yollamıyor bunlar , koskoca kurumsal firma dedim güvendim ama çok uğraştırdılar bilginiz olsun

arkadaslar yaa New Lifedan mesaj geldi az önce iletisim bilgilerimi istiyor fuar davetiyesi göndermek icin ya utaniyorum izmir yazmaya ne yapsamki gerimi cevirsem nasil olsa gidemicem bosu na gelmesin utaniyorumm bidaha bana hediyede cikmaz ordan .. bir akil verin

kendinize yakın ve daha yüksek puan seçince iyi puan veriyor

bu yarışma geçen senenin yarışması cnm 2012

bu arada burada bir arkadaş tablo hazırlamıştı bugün omo 2100 olması gerekiyor :18:

bu tablo eskı kaldı artık canım yenı makale ekledıler dun cunku.bugun omo puanı 1300

günaydın kızlar yıldızlara imzanı at tan kazandığım kupa dün geldi onun kazananları nerdeydi bilen varmı aradım bulamadım kıızmın adınada kazanmıştım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…