Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

eşim mutfaktaki poşet çayları dizdi dolu ben hiç sevmiyorum oda habire alıyo tek başınasın kahvaltıda iç diyo ben sütle yada demeleme seviyorum olmadı oralet yaparım doğadandan kazansam tuvalet terliğiyle kovalar bunları alıyorum içmiyosun diye .))

aynen bende hiiç sevmem, laf olsun diye katıldım işde.. misal, kullanmayacagım seyleri, cocuk ürünlerinin yarısmalarına hiç katılmam ihtiyaacı olana gitsin diye ama gerci katılsam ne olcak cıkmıyor ki bişe

pc nin basında bekledim, ilk saniye olmasada 2. saniyede cevabı yolladım ve sanırsam cvp naneymiş ve bilin bakalım ne oldu? listede yokum :26:
kazananlardan biri misal 56 dk once yollamıs ben 58 dk once, o kazanmıs ben kazanamamısım

Son düzenleme:
kızlar kazndığınız yarşmalar mail adreslerinize bildiriliyor mu
ben birsürü yarışmayakatılıyorum artık takip edemiyorum sonuçlrı mailimi kontrol ediyorum ama henüzbirşey yok

kızlar ben su naneden neden kazanamadım biliyomusunuz tweeter dan anlamadıgım için, yanıtla yapmamısım tweet atmısım.. salak ben

dumankaya D&R çekim,Vichy kutusu (bomboş ) doğadan

Eki Görüntüle 605541
d&r çeki çookkk kıskandımmm süpersüper
Kızlar birşey sorucam burda neden blog çekilişlerini paylaşmak yasak? Onlarda hediye çekilişi değil mi sonuçta :44: Çok güzel çekilişler oluyor keşke paylaşabilsek..

tahminimce, bloglarda izleyici olma koşulu olduğundan. bir nevi destek istemiş oluyor blogger :) yoksa bende de çekilişler oluyor + izleyici sayımı arttırmam lazım ama işte buraya yazamıyorum. yoksa el birliği ile süper olur izleyici sayım

tadellanın cevabı ne bilen var mı:26:

kızlar blogumda 2.tatlı mı tatlı hediye etkinliğimi açtım sevgililer günü için katılın isteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…