Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

keskinoğlundan kazanmışım kitap ama mesajla bilginizi yollayın dio mesaj atamıyorum ki :s napcam ya

buyurun canlar hep beraber içelimmm
oo kazandınmı benim bi pizza dilimim kaldı ya bilmiyorum canım ben

nurcan306 valla kazanmasak bende inanmıcam bazılarına bende de var kuşburnu buyrun gelin içelimmm
sağolun jeyfuncum ve esmeristcim içmiş kadar oldum :)
canım işte dominos var ama kodları kullanamıyom
kızlar bi yerde okudumm diyorki nıvea lar alfabetik sıraya göre dagıtılıyormuş.ankarada adana da falan yaşayıp da gelenler var mı aramız da . yada zonguldakta yaşayıp da gelen
yok gülüm ya benim aynı adrese biri geldi diğerinden ses yok
ya bunu bende kazandım ama heralde davetiye gelmiyo oraya gidip adımızımı veriyoz
aoktar blogtan yine pijama kazandım cnm yollarlar inşallah tekrar
erkek pijamaymış bu sefer
tebrikler :)
ara ara helak oldum
kızlar bilet verild alana hayırlı olsun
canım kızın gitmedi heralde :)
aynen bende öle o yüzden katılmıyom arada rasgelirse atıyom cevap ama kazansamda eşim içer ben ağızıma sürmem bitek kuşburnu içiyorum bende
kızlar ben su naneden neden kazanamadım biliyomusunuz tweeter dan anlamadıgım için, yanıtla yapmamısım tweet atmısım.. salak ben
anaaaaaaaaa bende öle yapıyom bütün hepisine kıııııııııııız cahilliğin gözü çıksın bende neden hep jeyfun kazanıyo diyom ben yanlış yapıyomuşum ondan yoksa kesin ben kazanırdım :b
25 dakikadır tadellenin cevabını arıyorum bulamadım.. vazgectimmm kıslar
aynen aynen aynen ara ara şiştim

slm herkese hediye kazananları tebrik ederim

bana da nivea geldi bugün formu kendi adıma doldurmama ve listede formdaki adım çıkmasına rağmen face deki takma isime göre gönderim yapmışlar. kargocu kimlik falan sormadı da alabildim .

iyi akşamlar kızlar ne taft ne çokokrem ne başka bişi bugünde siftah yok ohh yandan yandaannn eriklide +5 çekiliş hakkı için oy vermeyi, dankeki de paylaşmayı unutmayalım

http://www.facebook.com/DileginMarifetleri beğen paylas çekılısı kurabıye
2 kişilik coca cola kırmızı kasadan alınmış son kullanmatarihi 16 ocak olan cinemaximum bilti kodu isteyen özelmesaja tsın arkadaşalr
yuregınıze sağlık
Kızlar birşey sorucam burda neden blog çekilişlerini paylaşmak yasak? Onlarda hediye çekilişi değil mi sonuçta :44: Çok güzel çekilişler oluyor keşke paylaşabilsek..
benımde var vala blog cekılıs duyurularını duymak ısteyen varsa beklerız yanı
sayıyı arttırınca nolcak :) benımde varda 19 kısıyız su anda :)

yaa ben de arkadaşımdan kazanmıştım kendi adımı adresimi vermiştim. umarım sormaz bana da genelde kimlik istiyorlar. şehirlere göre alfabetik sırayla geliyo demişlerdi kızlar, izmir'e ne zaman gelcek acaba ? :) tek isteğim şu ara nivealarımın gelmesi

Son düzenleme:
Maşallah ya..yine topikte kazanan kazanana..bu şans bana ne zaman uğrayacak acaba..
En son halley kazanmıştım.. Bugün geldi bende onlarla avunuyorum.

aras kargoyla geliyor onlar yurtiçi kargoya göre biraz daha esnek davranıyorlar .arkadaşım falan deme face de kullandığım ismim neden öyle oldu ki falan de daha geçerli bir neden olur.arkadaşım dersen o gelsin alsın diyebilirler. il sırası mı bilmiyorum ama ben ankaradayım canım

hem burdaki mesajlarıma baktım hem de excel ime, geçen sene şubat mart aylarında bu kampanyalara takılmışım
hatta 1 şubatta başlamışım 2 şubatta sevgililer günü çikolatası kazanarak devam etmişim :
çok değil ama başlangıç için iyiydi, 1,5 ayda 7 hediye kazanmışım :))
şimdi 10 gün oldu sanırım, tık yok, beklemedeyim
yani kısmet şans işi bunlar, sabretmek lazım galiba

öyle diyelim bakalım :) ankara'ysa il sırası var o zaman :) yelkenlikız geldi mi niveaların ? gelebilir sana da bu aralar bak :)

bende baslarda elım bostu sonra bı sansım acıldı 5-10 yerden kazandım sonra durdu nasıp kısmet hayırlısı hep bıze olmaz arada herkes sevınsın ınsallah.
öyle diyelim bakalım :) ankara'ysa il sırası var o zaman :) yelkenlikız geldi mi niveaların ? gelebilir sana da bu aralar bak :)

canım banada gelen gıden yok evden cok ayrılmadımda kagıtta yok kapıda benım pentı bıle gelmedı daha cok merkezde olmak kotu demekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…