Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

annemmm benim penti yılbaşından önce geldi sanırım. turuncuuu korkunç bir renk

Son düzenleme:
ya ben bu keskinoğlundan kitap kazandım ama nedense mesajla bilgilerinizi iletin diyo mesaja basıyorum yollanmıyor ki nasıl olcak bilen varmı kırk yılda bi bişi kazanıyoruz ondada sorun var bide hero baby numunem geldi söledimdi dimi :d

bende hiç bir sayfaya mesaj atamıyom canım bi sıkıntı var sanırım sayfaya yaz

bende baslarda elım bostu sonra bı sansım acıldı 5-10 yerden kazandım sonra durdu nasıp kısmet hayırlısı hep bıze olmaz arada herkes sevınsın ınsallah.
ayenn öyle canım

ya ben buna giriyorum katıldınız diyo.halbuki katılmadım
taft bana da yaptı aynı şeyi
ben de ilk defa bugün baktım sayfasına, burda kızlar taft derken görmüştüm geçen gün
bugün ilk kez katılmaya çalıştığımda henüz hiçbirşey açılmamışken sayfa dondu,
tekrar denediğimde de katıldınız dedi, ilkinden dolayı sanırım :26:

Son düzenleme:

valla bende çok sevindim D&R a cnm kitap alıcam inşallah

b,işi sorcam blog begen diolar ya yada takipe al diolar ben begenmeyi takipe almayı bilemedim ya

b,işi sorcam blog begen diolar ya yada takipe al diolar ben begenmeyi takipe almayı bilemedim ya

kastettiğin bir bloğun izleyicisi veya takipçisi olmak ise, genelde sayfanın sağ sütununda, o bloğun izleyicilerinin küçük küçük profil resimlerinin olduğu kare şeklinde bir bölüm vardır, onun üstünde de galiba şöyle yazıyordu, bu siteye katılın gibi birşey, ona tıklayacaksın, ordan bloğun izleyicisi oluyorsun, sanırım böyleydi

Kızlar gülmeyin ama bende blog kullanımını bilmiyorum, nasıl bloga üye olunur onu bile bilmiyorum, geçen burda yarışması olan nicki f ile başlayan bi arkadaşın bloguna katılmak istedim ama çözemedim bi türlü

annemizin karnında öğrenmedik ya canım bizde niye gülelim :) blog kampanyaları genelde izleyicisi olmanı gerektiriyor bunu da 3 sekilde gerçekleştirebilirsiniz Google hesabı ( gmail ve blog, blog acmak istersen zaten gmail hesabın olmuş oluyor) ikincisi twitter yoluyla izlemek istediğin blogu izlemeye alabilirsin 3. yahoo hesabında da izleyebilirsin

Ama tavsiyem blogspot ile blog edinmen kolay, hem kendi blogun olur.
Blogların genelde sag köşesinde bu siteye katilin yazıyor ordan takibe alınıyor arkadasın anlattığı gibi :)

Karışık anlattım biraz ama blog edindiğiniz zaman daha iyi görürsünüz zaten

ben blogum olsun isdemiyorum gmailde :) yahoo zaten yok :d bütün bloglar twitter la takip edilebilirmi edilirse bu nasıl olur acaba :)

annemmm benim penti yılbaşından önce geldi sanırım. turuncuuu korkunç bir renk

kız benim penti ekol oldu burdan bırı kı artık kendısını hıc gormuyorum buralarda bırı dıyordu ben yapamadım pentıyı dedım tamam ben bır daha yaprsam bılgılerını vereyım oldu verdımde bılgılerını face den bır hatun olmuyorda olmuyor dıye aglanıyordu onuda yazdım 3 yada dort kez de kendı adıma 100. oldum ama aynı hesaptan 3 farklı sehır ve ısım oldu sonra kampanya bıttı tek corap gonderıyorlarmıs mılletın gelmeye basladı bana gelen gıden yok yazdım pentıye sorun mu var dıye kı yazdıgım kızlardan sadece bırıyle face de kı ıle konustum bana ıkı tane geldı ama bunlar benım kazandıklarım demesın mı vayyy anasına adedım bana bır tane gelmedı aglayan farklı hesaplardan yapmıs 2 corap gelmıs neyse Allahımıslah etsın akıl versın ne gerekıyorsa ıste burdakınden zaten ses yok pentıde cevap verdı bılgılerınız hangısı dıye dedım arkadaslarıma hedıye yollamk ıstedım adresı bı daha yolladım hala gelen gıden yok neyse macera ıste hep mi cinsler bulacak beni anlamadım

gece gece güldüm kız sayende Allah iyiliğini versin ne geliyosa basına iyilikten geliyo yapanlara da bir sey diyemiyorum Allah ıslah etsin

ben blogum olsun isdemiyorum gmailde :) yahoo zaten yok :d bütün bloglar twitter la takip edilebilirmi edilirse bu nasıl olur acaba :)

Twitter'la pek tabi takip edebilirsin ama ben 2 3 gündür sorun yasıyorum twitter'la blogu izliym diyorum. Bende sorun olabilir gerçi dene istersen :)

gece gece güldüm kız sayende Allah iyiliğini versin ne geliyosa basına iyilikten geliyo yapanlara da bir sey diyemiyorum Allah ıslah etsin
canım he valla gelıyor ıste basımıza cok sukur halımıze ne dıyelım onlarda bırılerını bulacak belkıde bu acıdan sanslıyımdır onlarıda bulmak zor
Twitter'la pek tabi takip edebilirsin ama ben 2 3 gündür sorun yasıyorum twitter'la blogu izliym diyorum. Bende sorun olabilir gerçi dene istersen :)

twitter la hıc takıp etmeye calısmadım bendekılerde varmı onuda buılmıyorum

Onlar da bulur ya

ben arkadaşı ordan takip edeyim dedim maksat izleyicisi cok görünsün hem Google hesabından hem twitter'dan farklı görünsün diye eski bloğumda yapmıştım cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…