Allah sağlıklı mutlu nice yıllar versin delikanlıyagünaydın biraz zor başladı büyük oğlum yüzündenküçüğüm 1 yaşına girdi bugün :) tweet yapıkredi yarışması varmış hiç haberim olmamıştı en sevdiğim ödüller hediye çekleri 100 tl hediye çeki vermiş kısmet belki yine olur kazanırız
Flo Ayakkabı ‏@floayakkabi
Dikkat! FLO 50 TL hediye çeki yarışmasına katılmak için FLO Ayakkabi facebook http://on.fb.me/13C5Pp7 ve twitter hesabını takip etmelisiniz.
Arkadaşlar bu akşam için çift kişilik biletim var. Twitter Siberalem.com dan kazandığım. Asfalt Dünya Konseri 21:30 da Beyoğlu Ghetto ' da. Katılmak isteyen var ise biletleri verebilirim. Ben katılamayacağım. Acil isim bilgisi bekliyorlar benden.
canım ama o çekte 200 lira alt limiti varmış biliyor musunYumos'tan cek kazanmisimmm esim adina :) cok mutlu oldum gece gece. Kontrol etmiştik ama ismimiz yoktu attıkları mail gereksize düşmüş geç gördük. gelen cekleri hep kızıma kullanıyorum cok iyi oluyor ya Allah'tan başka sey istesem olcakmis :)
Ben 3 tane penti kazanmıştım 3 ünüde deiştirttim magazadan farklı farklı yerlerden bence sizde deneyin :)
canım ama o çekte 200 lira alt limiti varmış biliyor musun
ayy keşke bende değişşeydimm mesaj attım değişebilir miyim diye olmaz demişlerdi
yumoş 100 tl alt limiti kaldırdı bende kazandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?