Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Allah sağlıklı mutlu nice yıllar versin delikanlıya

teşekkürler yemek yapıcam yine strese girdim hamur falan açıyım ben çocukları paralamadan kendimi paralamam lazım bol şans herkese oğlum adına teşekkürler teyzeleri

Arkadaşlar bu akşam için çift kişilik biletim var. Twitter Siberalem.com dan kazandığım. Asfalt Dünya Konseri 21:30 da Beyoğlu Ghetto ' da. Katılmak isteyen var ise biletleri verebilirim. Ben katılamayacağım. Acil isim bilgisi bekliyorlar benden.

Acil cevap bekliyorlar kızlar

canım ama o çekte 200 lira alt limiti varmış biliyor musun
Ben 3 tane penti kazanmıştım 3 ünüde deiştirttim magazadan farklı farklı yerlerden bence sizde deneyin :)

ayy keşke bende değişşeydimm mesaj attım değişebilir miyim diye olmaz demişlerdi

Danino ‏@DaninoTurkiye
Birazdan soracağımız ödüllü soruya saat 17:00'ye kadar doğru cevap verin, çekilişle Danino Kit kazanma fırsatını kaçırmayı

canım ama o çekte 200 lira alt limiti varmış biliyor musun

ayy keşke bende değişşeydimm mesaj attım değişebilir miyim diye olmaz demişlerdi

200 tl alt limit mi ? Dalga mi geçiyor bunlar bizimle ? Kalitesiz hala kurumsallasamamis bir firmanın yapacagı isti ama yumos da aynısını yapmış. Bir daha evime hatta esimin dostumun evine yumos sokturursam ! Cek hesabıma yüklensin bi 200 tl alt limit yazısını ben bi göreyim aynı sekilde yumos'a da bi görüşlerimi bildiricem, fazlasıyla hem de.

Teşekkürler canım bilgilendirdigin icin

ESET Türkiye @Eset_Turkiye
ESET Ödüllü Sorular : ESET, 2012’de NOD32 teknolojisinin kaçıncı yılını kutladı? A) 15 B)25 C)35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…