aaa çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah. ameliyat zor iş ya , çocuk haklı diyorsun napcan kiinşallah zor bir hastalık değildir son kez ameliyat olur ve kurtulur iyileşir minik kızın.
sağol bitanem ya bagırsak dışarda yaşıo şuan son amelyatla normale döncek ama beklemedeyiz işde kendini biraz toplaması lazım ama neşesi iyi maşallah uyku sorun okadar oda olur :)
Maşallah kuzum aman iyi olsun. Allahın izni ile son ameliyat sonra kurtulacak. Bağırsak hastalıklarından nefret ediyorum. Maalesef benim ve eşimin ailesinde kronik :S :S :S
arkadaşlar doğadan katılım koşullarında ilk cevap geçerli diyor bu arada cevap nane imiş
kızlar kazndığınız yarşmalar mail adreslerinize bildiriliyor mu
ben birsürü yarışmayakatılıyorum artık takip edemiyorum sonuçlrı mailimi kontrol ediyorum ama henüzbirşey yok
bende nane yazmıştım kazanmışım ama bardakla çay mı yoksa kutu mu onu belirtmemişler
ilk beş kişiye doğadan kutu diye biliyorum sonrakilere kupa 1pk çay sanırım
Ben 3 tane penti kazanmıştım 3 ünüde deiştirttim magazadan farklı farklı yerlerden bence sizde deneyin :)
iyi fikirmil canımGünaydın kızlarrr
kargo parası almadılar değil mi cnm nasıl birşey geldi komik mi kendi resmin mi var üzerinde sanırım öyle birşeyler yapmıştık bana da birkaç adresten mail geldi kazandınız diye annemin eşimin ve benm adrese ama gelen giden olmadı
Ben 3 tane penti kazanmıştım 3 ünüde deiştirttim magazadan farklı farklı yerlerden bence sizde deneyin :)
Tebrik ediyorum değişik bir hatıra komikte olsaAyrıca Hangi kargo ile geliyor?
Bu sabah geldi gelmeyenler varsa dağıtımlar hala devam ediyor
Eki Görüntüle 604980
bunu çok beğeniyorum ya banada gelir inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?