Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın biraz zor başladı büyük oğlum yüzünden küçüğüm 1 yaşına girdi bugün :) tweet yapıkredi yarışması varmış hiç haberim olmamıştı en sevdiğim ödüller hediye çekleri 100 tl hediye çeki vermiş kısmet belki yine olur kazanırız

Flo Ayakkabı ‏@floayakkabi
Dikkat! FLO 50 TL hediye çeki yarışmasına katılmak için FLO Ayakkabi facebook http://on.fb.me/13C5Pp7 ve twitter hesabını takip etmelisiniz.

günaydınlaaarrr
Uni baby tweterdan kazandığım anne çocuk fuarı için davetiyelerim geldi
birde kidycityden kazanmıştım 4 kişilik davetiyem var
cumartesi yada pazar fuardayım
canım daha önce gittin mi hiç ? neler oluyor gitmeye değer mi bu fuara ? diğeri için herkes kötü yorumlar yazmıştı gitmedim ben de buna gitmek istiyorum hem de cnr bana daha yakın diğeri lütfü kırdar da idi çok uzak , daha önce giden varsa yazsın biraz bize de fikir olur kızlar ..

Son düzenleme:

bende yapmaya çalıştım ama becerdimmi bilmiyorum ilk blog deneyimim bakabilirmisin :)

perlitone blogtan sportakıl deodorant set kazanmışsın cnm tebriklerr

Herkese Günaydın arkadaşlar gerçi öğlen oldu ama işlerden anca vakit buluyorum

canım bu anneler takip ederden gelen değil o geldi bana boş kutular kağıtlar felan geliyo bu çanta içinde sanırım ben 19 aralıkta kazanmıştım se soluk yok

Ben kazanalı çok olmadı geçen hafta filandı sanırım sen onlara yine bir dönüş yap bence

twıtterdan bende kazanmıştım inşallah gelir bi an önce
hediye kazanan herkesi tebrik ederim

Umarım gelir benimki çabuk geldi

benim gelmedi pis mercedes :d

Benimkide gelmedi merakla bekliyorum :)

şu siteden başvurulan neydi canım ya o zaman başvurmadım sonra arar ara bulamadım

Siteden olanları göndermiyorlar yada şans eseri nadir geliyor benimki gelmedi

anneler takipeder canım site orYA mail yolluyon bir iki hafta sonra yolluyolar hemen ama tweterdan kazandığını yollamıyolar

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ | Facebook

Ben twitterdan kazandım hemen geldi anneler takip ederden istediğim gelmedi

bunu çok beğeniyorum ya banada gelir inşş

Dağıtımlar hala devam ediyor gelir inş :)

iyi ki doğmuş küçük bey nice mutlu yaşlara

nice mutlu yaşları olsun oglunun ins canım

Son düzenleme:
emlakproje ‏@emlakprojem
Facebook yarışmamız başladı! https://www.facebook.com/emlakproje

1) 750 bin metrekarelik bir alan üzerinde aslanlı yol, tören meydanı, mozole ve on kuleden oluşuyor
2)Bağcılar
3)Ağustos 2013

Koleksiyon un bardaklarının hastasıyım, bende bir takım var, İstanbul Serisinden de olur inşallah, Tost makinası ödülü de varmış..

dimi ‏@slmdimi
Haberiniz #yokmuşgibiyapıyoruz Artık gelenekselleşen twitter yarışmamız saat 17:00'de başlıyor! pic.twitter.com/GhqOjxTm

daha önceden anne çocuk fuarına gitmedim fakat başka fuarlara katılmışlığım var.
ben seviyorum fuar etkinliklerini güzel oluyor her ne kadar tıklım tıklım olsada.
sana tavsiyem haftaiçi gidersen daha iyi olur haftasonları çok kalabalık oluyor.
birşeyler almak için gidicem diyorsan fiyat açısından hep aynı ucuz falan olmuyor yani sadece çeşit çok oluyor.
ama hediyeli etkinlikler,numune dağıtımları,çeşitli eğlence gösterileri,çocuklar için eğlenceler falan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…