Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

uygulamanın adı verano nerede olduğnuna göre cvbada izmir konak saat kulesi meydanı yazmaıyız diye düşünüyorum..ve öyle de yazdım umarım yanılmam

ili sona yazdırıyorlar bence saat kulesi-izmir olmalı ama saolsunlar kendilerine göre yapıyorlar saat kulesi konak-izmir de diyebilirler cevaba ama örnek soruya göre saat kulesi izmir bence cevap :) bekleyip görücez

Ayyy çizileri de çekilişle mi verecekler yoksa her formu doldurana mı ya da 1 paket gelirse çooooooook güleriiiiiiiiiim

kızlar babamın adına veranoya katılmıstım kazanmıs inanmıyorum ya:))hangi kargoyla geliyor verano.telefon falan ediyormu teyit için.
bide babam gündüz evde olmuyo anneme verirlermi acaba

kızlar babamın adına veranoya katılmıstım kazanmıs inanmıyorum ya:))hangi kargoyla geliyor verano.telefon falan ediyormu teyit için.
bide babam gündüz evde olmuyo anneme verirlermi acaba

UPS kargo ile geliyor... Bana da geldi adres sormadılar... Kazandıktan 3 gün sonra elimdeydi:82:

sharin açıklanmış kızlarrrr :))))))
ben de kazanmışım tabeee ay çok sevindim vallaha :)))))

Kazananlar
Rümeysa Uğur

Nazli Anayurt

Mehtap Karay

Kampanya Aysel

Cennet Bahceci

Aslan Dumlupınar

Türkan Konuşkan

Kübra Yazar

Ümmühan Korkak

Özge Erdem

Reyhan Altan

Miray Aksu

Seyide Erdil

Abdullah Başara

Zeynep Karakaş

Elbeyi Beyaz

Sümeyye Erdemir

Tuğba Kuzey

Nzr Ccn

Burcu Kayıkcı

Fatma Dogan

Gursel Tastan

Nikoletta Mafoiss

Adem Doğan

Bahar Mecit

Olcay Hardal

Ümran Saçıkara Bilgili

Elif Yüce

Ayşe Nar

Serkan Gündüz

Seyhan Yerlikaya Akıllı

Yıldız Yıldızhan

Burcu-Hgk Masumkedi

Ayşegül Hasip

Ofelya Hgk

Aliye Güldüren

Emine Şen

Filiz Durak

Burcu Kılıç

Ecrin Şahin

Lerzan Kara

Yeşim Koç

Kemal Bolulu

Melike Dilbaz

Özge Köymen

Gülden Başaran

Aysel Özübek

Sevda Diler

Burcu Erol Üstün

Zennur Musaoglu

arkadaşlar bu prima paketinde altıtane bez diyo bu altıtane bez taneylemi yoksa paketmi aklıma takıldıda paketini alan arkiler cevap yazabilirlermi

taneyle canım.

aaaa bende kazanmışım
ama ne kazandım bilmiyom ya... :26:

taneyle canım.

aaaa bende kazanmışım
ama ne kazandım bilmiyom ya... :26:

hahaha bende hangisini seçeyim karar verememiştim 2 üründen birini kazandım bakalım :) ürünler çok güzel daha önce netten almıştım :)))))) çok sevindim vallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…