Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hahaha bende hangisini seçeyim karar verememiştim 2 üründen birini kazandım bakalım :) ürünler çok güzel daha önce netten almıştım :)))))) çok sevindim vallaaaa

Ya bende bileydim adam gibi bişey seçerdim. kafadan bi tane ürün sallamıştım. ama heralde kilot kazandım ben :89:

Ya bende bileydim adam gibi bişey seçerdim. kafadan bi tane ürün sallamıştım. ama heralde kilot kazandım ben :89:

valla ben araştırdım 2 tane ürün seçtim onlardan birini kazandım külot seçmedim tabe o ucuz sutyen seçtim ben PPPP

helen harper sonuçları
Yarışmamızın ödül kazananları şöyle oluştu:

İlk sırayı alan Adalet Öge Sony Mp3 Player kazandı.

İkinci olan Filiz Esendemir Helen Harper Ultra Normal ya da İpeksi Dokulu Paketi kazandı (paketlerde seçilen ürüne göre 112 ila 240 ürün bulunmaktadır)

Üçüncü olan Fatma Doğan Sürpriz Hediye Paketi kazandı.

Dördüncülükten onunculuğa sıralanan 7 kişi ise Helen Harper tanışma ürünü kazandılar. Bu kişiler, Kampanya Deniz, Serpil Keseroğlu, Elif Doğan, Hrgn Knpnya Ebru, Yelda Sancak, Gülşah Uzun ve Atike Öztaş Tekalp oldu.

Kendilerini tebrik ediyor, ilgi gösteren herkese de çok teşekkür ediyoruz.

Kazanan arkadaşlar ile, yarışmaya katılırken vermiş oldukları e-posta adresinden birkaç gün içinde irtibata geçilerek hediye gönderim adresleri istenecektir.

bunda kazandım ama şahsen pek umutlu değilim tanışma paketi adı altında 1 paket ped yollarlar gibime geliyo

selam kızlar..diğer sayfaları okumadım..seyahatten geldim..signalin cvp ne acaba

bunda kazandım ama şahsen pek umutlu değilim tanışma paketi adı altında 1 paket ped yollarlar gibime geliyo
olsun canım 1 paklet olsa bile kazanmışın bak bizde tutmadı PPPP

Wenice
Bugünlük kampanyamız sona erdi.Kazanan takipçilerimiz:

8-12 yaş grubu için
Erkek çocuk ürününü kazanan takipçimiz: Özgür Kahraman
Kız çocuk ürününü kazanan takipçimiz: Candan Yavuz

Kampanyamız yarın devam edecek herkese bol şans:))

cevap açıklanmışşşşşşş neymişşşşşşşşşşş?
Verano Nerede Günün Kampanyası saat 16:00 itibariyle sona ermiştir. Sorumuzun doğru cevabı "Saat Kulesi - İzmir" olacaktı. 19 Temmuz kazananlarını yarın saat 12:00'da "Ödül Kazananlar" sekmesinde görebilirsiniz.

kızlar caldionda acıklanmıs kazanan varmı. benim analamadığım bir aileden aynı soyaddan 10kişi kazanmıs.
hatta böyle bikaç aile var. bana biraz garip geldi acıkcası.

“Yaprak Dergisi” doğru cevabını bize göndererek AFM’den sinema bileti YA DA Burger King’den King Nuggets Menü kazanan üyelerimiz Ayşe Güzel, Mehtap Hiçdönmez, Erdoğan Çınar, Filiz Bingör ve Mustafa Çetin’i kutlarız. :) Hediye tercihinizi ve iletişim adresinizi facebook@liptonicetea.com.tr adresine göndermeyi unutmayın. Yeni anketimiz Perşembe, kazandıran yeni sorumuz ise Cuma günü sayfamızda olacak. :)Takipte kalın:)

offff hiç bişiyde yokum bende çok talihsizim sanırım...
bu arada helen harper kazanan arkadaşlarımı kutlarım.burdan tanıdığım herkese oy vermiştim...
ben katılmamıştım

süper yokummm :)))))

Blade kızları ile kazanmaya var mısın?
Günün Kampanyası sona ermiştir. Sorumuzun doğru cevabı "D. Mayıs" olacaktı. 19 Temmuz kazananlarını yarın saat 12:00'da "Ödül Kazananlar" sekmesinde görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…