aman bu hariboya boşuna katılıyoruz.1 paketcik gelmicekmi
bide kargocu diyormuş anam nerede karnın falan diye ne gülerim heee
yastık koy şekerim
olduu işyerindekilere rezil oluyum bide sekretere gelecek yaa inş. öyle heryerinde Prima falan yazmaz
aman nolcak ya o sekreter dalga geçerse bana yönlendir.kimmiş o.kimene ya utanma yakınıma istemiştim gelmişti falan dersin
selam kızlarrrrrr
primayı soran olmuş anketi doldurdum bir hafta içinde tel geldi sabahın köründeuyku sersemi tarihini yanlış vermişim kadın bana o zaman siz 24 haftalık hamile değilsiniz dedi, ben de erken doğum olcak dedim iki hafta sonra da paketim geldi 5 tl ödedim sadece ama değer içinde bir sürü şey var muhakkak alın derimm
dün de eti tutkudan kazandığım çerçevem geldi bir de canderelden tatlandırıcı.
geçen gün de filli boyadan tel geldi adres bilgilerimi istediler
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Kadınlar ne ister anketinin sonuçları açıklandı arkadaşlar. Kazanmışım. Ne gönderiyorlar bilginiz var mı?
sürpriz canım bende 1.sinde kazanmıştım
tebrikler :) o zama daha önceki anketin kazananları bile daha hediyelerini alamadılarsa bize baya var demek ki. Domestos, Cif olacak sanırım ama en fazla orjinal boy 2 ürün gönderirler. Bi de numune poşeti yolluyorlarmış çok gülerim
Verano Nerede Kampanyası 18 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Hayriye Babalık, Nilgün Tunce, Çiğdem Özer, Sabit Genç ve Yusuf Karaman ’ı tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?