Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar şu AMK spor gazetesi diye bir yerde çekiliş vardı ya sonuçlanmış o kazanan kişinin ismi de sayfa gibi garip birde küfürlü yorumlar var fazlasıyla ben beğenimi çektim uyarayım dedim adı da bir tuhaf tı zaten yaaaaaa

www.nettpazar.com'dan MySo Elektrikli Ayak Isıtıcı hediye kampanyamız sona ermiştir. Tüm katılımcılara göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederiz.

Kampanyaya 741 geçerli başvuru yapılmış, yapılan çekiliş sonucu kazanan 259 nolu başvuru sahibi Ftma Arsln olmuştur. Kazanan katılımcıyı tebrik ederiz.

Yeni kampanyalarımız için bizi takip edin!
Nettpazar

21.12.2012'de başlayan, bugün (20.01.2013) saat 20.00'da son bulan çekilişimizin sonucu belli oldu !

Çekilişi kazanan şanslı takipçimiz: Özgr Küç.kerkn
Tebrik ederiz Özgür, hediyeni yollayabilmemiz için lütfen adres bilgilerini bize ''editor@oyunbutton.com'' mail adresine mail atarak yada Facebook sayfamızdan mesaj atarak ulaştır. İnşallah güzel günlerde kullanırsın, kullandıkça bizi hatırla :)

İleride farklı çekilişlerimizde olacak arkadaşlar. Bizi takip etmeye devam edin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…