bende ocagın ilk hftasında kazandm gelen giden yok ne biçim firmatwitter danone kiti kazananlardan gelmeyen oldumu hala.ilk etap kazananlarındanım hala gelmedi yav
hangi şehirdesinizbelki alaydan yasaklanmıştır güvenlik açısından..bizim bölüğe geliyor sıkıntı olmuyor çok şükürkızlar yurtiçi kargo'dan nefret ediyorum. Eşimin iş adresini verdiğim kargoları bazı şubeler alıyor bazıları almıyor. Jandarma karakolu olduğu için oraya kargo alımlarını kabul etmiyoruz diyorlarmış. Sinir oldum yaa kaç kargom böyle gelmeden geri döndü. Ama bazı şubeler ve şehirler yapıyor bunu. Eşim de diyor karakola kargo geliyor diye. Esintili mi bunlar anlamadım yaa
numarasını istemiştim görmedin galiba?27 aralıkta kazandım bende ertesi hafta annemin adına gelen giden yok mesajlara cevap yok şikayet daninoyu aayıp odanda ses yok :)
bende ocagın ilk hftasında kazandm gelen giden yok ne biçim firma
hangi şehirdesinizbelki alaydan yasaklanmıştır güvenlik açısından..bizim bölüğe geliyor sıkıntı olmuyor çok şükür
numarasını istemiştim görmedin galiba?
sağol canımEvet joeyfun ben 17. sıradaydım ben olmasm kazanamazdın.Yarısını bana göndert
şaka bi yana tebrikler joeyfun,nurcan seninde yüreğine sağlık cnm..
Eki Görüntüle 610966
kız ben aralıkta kazandım daha gelmedi :))))))bende ocagın ilk hftasında kazandm gelen giden yok ne biçim firma
hangi şehirdesinizbelki alaydan yasaklanmıştır güvenlik açısından..bizim bölüğe geliyor sıkıntı olmuyor çok şükür
numarasını istemiştim görmedin galiba?
bende ocagın ilk hftasında kazandm gelen giden yok ne biçim firma
numarasını istemiştim görmedin galiba
0800 211 20 15 görmemişm cnaım ya
fuara giden var dı kimdi
ben varımm ben gittim
sadece 3 hall tüketiciler içinmiş öyle mi küüçüük ve az firma gibi geldi
- Aşk ve sevgi temalı, en çok beğenilen fotoğrafın sahibini, iki kişilik bir Paris tatili bekliyor.
- En çok beğenilen ilk 50 fotoğrafını sahibi, Limited Edition Müjde Çorap Seti kazanıyor.
- Fotoğraflara oy veren her 500. kişiye de, Müjde Çorap Seti hediye!
hayda yine değişmiş ilk 50 olmuş
arkadaslr aralık omosu gelen varmı benm daha gelmedi cvp ta vermyolrrrrrr
markafoni 20 tl çek kullanamayacak olan varsa talibim alışverişin dibine vurdum eşimde her an beni vurabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?