Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İyi pazarlar herksese..
Pastel'den kazandığım paket geldi fakat kargo bedeli ödedim.Sizde ödediniz mi acaba ?

ay ilk defa eşimin adına bişi kazandım hürriyet kampüsten sinema bileti çok sevincek okadar çözdü soruları hakettikereta :)))))))

Müjde ile Göster Sevgini” uygulamasında 1 katılımcı 2 kişilik Paris seyahati ödülünü kazanacaktır. Uygulamaya yüklenen fotoğraflar içinde en çok oyu alan fotoğraf sahibi ödüle hak kazanacaktır.
“Müjde ile Göster Sevgini” uygulamasına yüklenmiş en çok oyu olan ilk 10 fotoğrafın sahibi Müjde çorap seti kazanacaktır.
Galeride diğer kullanıcıların yüklemiş olduğu fotoğraflara oy veren her 500.cu kisi Müjde çorap seti kazanacaktır.
Tüm hediye kazananlari kampanya sonunda uygulama sayfasinda ilan edilecektir.
Her katılımcının uygulama sonunda verilecek ödülü yalnızca bir (1) kere kazanma hakkı bulunmaktadır.
Kullanıcıların kampanyaya hakkı bir (1) kez olup, uygulamaya davet ettiği her 100 arkadaşı için bir (1) katılım hakkı daha kazanacaktır. Her kullanıcı en fazla 3 katılım hakkına sahip olabilecektir.

aa her 100 değil 500müş
cimri hıh

İyi pazarlar herksese..
Pastel'den kazandığım paket geldi fakat kargo bedeli ödedim.Sizde ödediniz mi acaba ?

canım benimkide geldi ama bende ödemedim. sayfaya yaz istersen yanlışlık olmasın.

bu arada benim nıvealarım gelmedi hala,annemeinde geçen dönemki omoları yok ortada

Evet joeyfun ben 17. sıradaydım ben olmasm kazanamazdın.Yarısını bana göndert
şaka bi yana tebrikler joeyfun,nurcan seninde yüreğine sağlık cnm..

Eki Görüntüle 610966

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…