her 100. diyince millet coştu penti gibibende attım ama laf ola....
bugün mü geldi..pazar?niveadan kazandıgım vücut sütüm geldi :)
her 100. diyince millet coştu penti gibi
bugün mü geldi..pazar?
sormaaa
bugün mü geldi..pazar?
sormaaa
pentide kazandıgın yazıyodu yada kaıncı oldun ona göre oyluyodun buda oda yok nerden bilcez :/
İyi pazarlar herksese..
Pastel'den kazandığım paket geldi fakat kargo bedeli ödedim.Sizde ödediniz mi acaba ?
müjdede tüm resimleri beyendim 100.olursam hediye alıyım barim
ben ödemedim canımm yanlışlık olmuştur bence firmayla konuş
müjdenin linki ne ki kıslarrr
buldum tamam kızlar
buarada her 500. kişiye diyor
resim yüleyemiyorum müjdeye sinir oldummmmmmmmm
İyi pazarlar herksese..
Pastel'den kazandığım paket geldi fakat kargo bedeli ödedim.Sizde ödediniz mi acaba ?
İyi akşamlar kızlar çekilişi kıl payı kaçırmışım yav ben 16. ydım teselli hediyesi var mı acaba
Şaka bi yana joeyfun tebrikler maşallah sana
Nurcan yüzüğe bayıldım tam benim tarzım satsana bana
Müjde ile Göster Sevgini uygulamasında 1 katılımcı 2 kişilik Paris seyahati ödülünü kazanacaktır. Uygulamaya yüklenen fotoğraflar içinde en çok oyu alan fotoğraf sahibi ödüle hak kazanacaktır.
Müjde ile Göster Sevgini uygulamasına yüklenmiş en çok oyu olan ilk 10 fotoğrafın sahibi Müjde çorap seti kazanacaktır.
Galeride diğer kullanıcıların yüklemiş olduğu fotoğraflara oy veren her 500.cu kisi Müjde çorap seti kazanacaktır.
Tüm hediye kazananlari kampanya sonunda uygulama sayfasinda ilan edilecektir.
Her katılımcının uygulama sonunda verilecek ödülü yalnızca bir (1) kere kazanma hakkı bulunmaktadır.
Kullanıcıların kampanyaya hakkı bir (1) kez olup, uygulamaya davet ettiği her 100 arkadaşı için bir (1) katılım hakkı daha kazanacaktır. Her kullanıcı en fazla 3 katılım hakkına sahip olabilecektir.
aa her 100 değil 500müş
cimri hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?