Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ülker ducrosdan kazanmışımmmm:)
ay tebrik ederim güle güle kullan yemeklerinde :)
valla internet kotasını aştığım için baharat bilem kurtarmaz beni
kız nekadarki kota çekiliş sayfaları doldurmaz video felanmı izliyon
güle güle kullan
güle güle kullan hepsini canım
ismini bildiklerimi görünce çok seviniyorum hemen paylaşmak istiyorum hep bizden birileri kazansın istiyorum bencil miyim neyim
ha ha bende aynıyım valla bizden birini görünce seviniyom olmadımmıda mendebur mendebur bakıyom listeye
güle güle kullan tebrikler
devrediliyo canım senin ismini ve bir arkadaşını vericen gidicek kiişilerden biri olsun okadar hatta telefon açarsan 2 ismide değiştiriyolar
eğer veriliyorsa ben alabilirmyim_ ? sanırım veriliyor
veriyolar canım
güle güle kullan canım
ay bu doktor işleri felaket zaten :))))))) kız bugün postanreyede geçtim zile bastım açmadın :b şaka şaka ama postaneye geçtim önce çağrıya geçtim ordan postaneye geçince sen geldin benim aklımada :) hadi bakalım bizden bunlar hediye sendende yicek olsun bak eğer şeker hamurlu bişi yaparsan torpili yap çekilişe hile kat bana çıkart hem kargoda ödemezsin he he h e:)
ay bende kids bilmem neden kazandım davetiye göndermiyolar orda adın yazacakmış bana adın yazmıyo deseler adam keser beni o yüzden gitmedim aslında çok istiyom gitmek nasip :)

benim masa ve örtüde meşhur oldu hee
artık resme bakınca tanıyoz zaten adına bakmaya gerekyok :)
bende büyük bişi sandım dı :/ uğraşmama değmedi
anam anlamıyom bu firmaları bari yanına bişiler katta verdiğin kargo parasına değsin tüh bunlara ne cimri miş bunlar :b
işte ilk hediyem az önce elime ulaştı çok mutluyum ayrıca çokta beğendim

Eki Görüntüle 612236 Eki Görüntüle 612237
ooooooooh kazanıdnda eline bile ulaştı bakıyorum puf puf hanım artık hanaıda atarsın ay benim çekilişten kolyem vardiye :)))))))) güzel günlerinde kullan canım
Bu yarışmadan kazanmayı çok istiyodum tatlandırıcı kullandığım için.Annem adına kazanmışım çok sevindimTatlıgacım senin annende kaznamış ahh analarımız.:13:

oh bak gönlüne göre olmuş afiyetle kat çayına kahvene :)

bu arada joeyfun ve esmerist sizleride tebrik ederim kızlar sizlerde bugün kazanmışsınız sanırım esmeristin hediyesi gelmiş güle güle iyi günlerde kullanın takvimlerinizi :))) hergüne bi çintik atmayı unutmayın üzerine yarışma çekiliş tarihlerinide işaretleyin oooooooh :)

bugün bişi kazanmadıkta benim hediyem geldi sağol canım benim sende hediye kazanmışın blogtan güle güle kullan

Bu yarışmadan kazanmayı çok istiyodum tatlandırıcı kullandığım için.Annem adına kazanmışım çok sevindimTatlıgacım senin annende kaznamış ahh analarımız.:13:

:13:
teşekkürler canım, gördüm listeyi bende,çilekeş analarımızdan kazanmışız..
annem diyette zaten, ama pek çay kahve içmez..
muhtemelen benim olacak, almayı da düşünüyordum..

adres vermişmiydik..:44:

bugün geçmişi okuyamadım malum eşim gececi ev karma karışık oluyo doktor işleri bitti şükür facebooktan yarışma sonuçlarını görünce üzülüyorum https://www.facebook.com/Nartcafe 10 kişi kahvaltı kazanmış palladıumdan kazanalarla aynı paylaşmayan birileri var bence bu yarışmaları çekilişleri kendilerine saklıyorla nurcan bende çağrıdaydım telefonumu yazıcam özel mesaja tamam mı çıkıyosan uğrarsın bende dışarı çıkarsam ararım tanışırız ok

Kızlar omo' da puanımız yettiği sürece istediğimiz kadar çekilişe girebiliyor muyuz?

yok omo çekiliş değil puanla ödüller kısmından hediye alıyon
ama herkes aynı anda o puana ulaştığından 00,00 ve 00,01 arası hediyeyi aldın aldın

Birşey sorabilir miyim ? Kötü içerik yapacağınız konu (hani şu reklam yapan ve masaj için tweet toplayanlar) neden herkes alıntı yapıyor ?

Bir kişi yazmış illa alıntı yaparak mı cevap vermek zorundasınız ?

Bu bölümde ALINTI YAPMAYIN.

Kazananlar listesi yayınlıyorsunuz biri mail atıyor Google üzeridne adımı yazdığıdma ilk burası geliyor hemde arçelikten telve kazananlar listesinde ben böyel bir yaırşmaya katılmadım silin adımı. Adamı nadını siliyoruz adam 3 gün sonra bir daha yazıyor sildim demiştin yalancı bu ne ?

Oysa biz orjinali sildik ama sizin şu alıntı huyunuz yok mu ? Elimizi kolumuzu bağlıyor...

Lütfen bu bölümde alıntı yapmadan cevap verin !

hımmm :26::26: alıntı yapmıyacağımız şey hani açıklanan sonuçlar ve kötü içerikmi ? başka bir şey yok dimi alıntı yapmıyacağımız ? ama bu topic e sürekli sınırlama getiriliyor (kazen e karşı geldim...:18::18:) yani hep yapılmaması gerekli şeyler oluyorr ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…