hayırlı olsun canımm
güle güle kullan puff puff kız:))
ay tebrik ederim güle güle kullan yemeklerinde :)ülker ducrosdan kazanmışımmmm:)
kız nekadarki kota çekiliş sayfaları doldurmaz video felanmı izliyonvalla internet kotasını aştığım için baharat bilem kurtarmaz beni
güle güle kullankızlar ilk kez bende bir hediye paylasıyorum, annem kazandı ama sagolsun bana verdi.. alix avien 1.5 aydır kazandıgım hediyeyi yollamayı bırakın dalga gecer gibi gönderdik diye oyalarken ve hatta mesajlara bile yanıt yazmazken annem adına magıc form dan uyku gözlüğü kazanmıstım, 3 gun oldu adresimi vereli ve bugun elimize gecti.. sagolsunlar.. ufak bişe ama olsun, şükür Allaha .. Allah hepimize bol hediyeler versin
Eki Görüntüle 611839
güle güle kullan hepsini canımselam kızlarne zamandır giremiyorum sağlıktı çocuklardı işti derken ama şimdi burdayım
burda yokken gelen hedayelerim kazandığımdan bile haberim olmadıklarım
Eki Görüntüle 611904 Eki Görüntüle 611906 Eki Görüntüle 611907
kartopundan iki tane şal geldi aynı hafta ablamda kazanmış
dokunduğun yer sünüyo bi bakıyon ip gibi inca bi bakıyon halı gibi kocaman
ha ha bende aynıyım valla bizden birini görünce seviniyom olmadımmıda mendebur mendebur bakıyom listeyeismini bildiklerimi görünce çok seviniyorum hemen paylaşmak istiyorum hep bizden birileri kazansın istiyorum bencil miyim neyim
güle güle kullan tebrikler
devrediliyo canım senin ismini ve bir arkadaşını vericen gidicek kiişilerden biri olsun okadar hatta telefon açarsan 2 ismide değiştiriyolarProfilo sinemalarından ‎23 Ocak Çarşamba 19:15'teki Cem Yılmaz'ın özel gösterisine ÜCRETSİZ çift kişilik davetiye kazanmışım . geçen haftada kazanmıştım ve gittim izledim. eğer devrediliyorsa gitmek isteyen birinre verebilirim . - devredilip devredilmediğni bilmiyoum-
veriyolar canımeğer veriliyorsa ben alabilirmyim_ ? sanırım veriliyor
güle güle kullan canımnivea vol1 :)
ilk niveam gelmiş diğerlerini beklemedeyim
Eki Görüntüle 611943
https://www.facebook.com/PhilipsTurkiye?sk=app_151432411585132
ay bu doktor işleri felaket zaten :))))))) kız bugün postanreyede geçtim zile bastım açmadın :b şaka şaka ama postaneye geçtim önce çağrıya geçtim ordan postaneye geçince sen geldin benim aklımada :) hadi bakalım bizden bunlar hediye sendende yicek olsun bak eğer şeker hamurlu bişi yaparsan torpili yap çekilişe hile kat bana çıkart hem kargoda ödemezsin he he h e:)selamlar hayırlı haftalar :) doktor işlerimizi hallettik bugün küçük aşı büyük muayne çok şükür gün bitti ama yeni açabldin pc yi nurcan ben çağrıdayken aklıma geldi keşke bende çiğdeme hediye gönderseydim seninle neyse bir çekilişte ben yaparım ama ben yiyecek gönderirim kurabiye falan olur mu? :)
ay bende kids bilmem neden kazandım davetiye göndermiyolar orda adın yazacakmış bana adın yazmıyo deseler adam keser beni o yüzden gitmedim aslında çok istiyom gitmek nasip :)https://www.facebook.com/PhilipsTurkiye?sk=app_151432411585132
phılıps davetiyelerimi göndermedi fuara adımıda bildirmemiş eşim allahtan ses etmedi ısrar ettimde girdik fuara birde standını bulamadım emzirme önlüğü veriyomuş ama onu da gelince şikayet yazınca gördüm zaten veledler fuarda kudurdular bakamadım biryere
artık resme bakınca tanıyoz zaten adına bakmaya gerekyok :)benim masa ve örtüde meşhur oldu hee
anam anlamıyom bu firmaları bari yanına bişiler katta verdiğin kargo parasına değsin tüh bunlara ne cimri miş bunlar :bbende büyük bişi sandım dı :/ uğraşmama değmedi
ooooooooh kazanıdnda eline bile ulaştı bakıyorum puf puf hanım artık hanaıda atarsın ay benim çekilişten kolyem vardiye :)))))))) güzel günlerinde kullan canımişte ilk hediyem az önce elime ulaştı çok mutluyumayrıca çokta beğendim
Eki Görüntüle 612236 Eki Görüntüle 612237
Bu yarışmadan kazanmayı çok istiyodum tatlandırıcı kullandığım için.Annem adına kazanmışım çok sevindimTatlıgacım senin annende kaznamış ahh analarımız.:13:
bu arada joeyfun ve esmerist sizleride tebrik ederim kızlar sizlerde bugün kazanmışsınız sanırım esmeristin hediyesi gelmiş güle güle iyi günlerde kullanın takvimlerinizi :))) hergüne bi çintik atmayı unutmayın üzerine yarışma çekiliş tarihlerinide işaretleyin oooooooh :)
Bu yarışmadan kazanmayı çok istiyodum tatlandırıcı kullandığım için.Annem adına kazanmışım çok sevindimTatlıgacım senin annende kaznamış ahh analarımız.:13:
Kızlar omo' da puanımız yettiği sürece istediğimiz kadar çekilişe girebiliyor muyuz?
edin vallaha ben günlerdir yazıyorum yeter artık diye kimse oralı olmuyor. hatta kötü içeriğe basın. yeter ya
Birşey sorabilir miyim ? Kötü içerik yapacağınız konu (hani şu reklam yapan ve masaj için tweet toplayanlar) neden herkes alıntı yapıyor ?
Bir kişi yazmış illa alıntı yaparak mı cevap vermek zorundasınız ?
Bu bölümde ALINTI YAPMAYIN.
Kazananlar listesi yayınlıyorsunuz biri mail atıyor Google üzeridne adımı yazdığıdma ilk burası geliyor hemde arçelikten telve kazananlar listesinde ben böyel bir yaırşmaya katılmadım silin adımı. Adamı nadını siliyoruz adam 3 gün sonra bir daha yazıyor sildim demiştin yalancı bu ne ?
Oysa biz orjinali sildik ama sizin şu alıntı huyunuz yok mu ? Elimizi kolumuzu bağlıyor...
Lütfen bu bölümde alıntı yapmadan cevap verin !
yok omo çekiliş değil puanla ödüller kısmından hediye alıyon
ama herkes aynı anda o puana ulaştığından 00,00 ve 00,01 arası hediyeyi aldın aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?