bu aralar bloglardan kazandıklarım,anne-kız tütümüz,eşim için pijama ve güzel çoraplarım :)
Eki Görüntüle 612609 Eki Görüntüle 612608 Eki Görüntüle 612607
yok canım joeyfun kazanmış bide ikinizede hediye gelmişya onu diyom sağol bende kolye kazanmışım iyi oldu :)))))))) sabah gözümü açar açmaz :))))))bugün bişi kazanmadıkta benim hediyem geldi sağol canım benim sende hediye kazanmışın blogtan güle güle kullan
ha ha kız tanışak valla ben pek dışarı çıkan biri değilim aslında sabah kargo yollamaya çıktım ama çıkarsam ararım mutlaka sende çıkarsan ara bende nomu yazim tanışalım :)))))))))bugün geçmişi okuyamadım malum eşim gececi ev karma karışık oluyo doktor işleri bitti şükür facebooktan yarışma sonuçlarını görünce üzülüyorum https://www.facebook.com/Nartcafe 10 kişi kahvaltı kazanmış palladıumdan kazanalarla aynı paylaşmayan birileri var bence bu yarışmaları çekilişleri kendilerine saklıyorlanurcan bende çağrıdaydım telefonumu yazıcam özel mesaja tamam mı çıkıyosan uğrarsın bende dışarı çıkarsam ararım tanışırız ok
canım alıntı derken çekiliş sonuçlarını linkle paylaşabiliyosun ama bazı arkadaşlar isim paylaşıyo bide uyarırken isim paylaşmak yasak derken alıntı yapıp yazıyoruzya arkadaş silsede bizim alıntı kalıyo tabiki :)))))))) kişi ismi yazmak yasak açıkçası isim olan yazılarıda cevaplamayınhımmm :26::26: alıntı yapmıyacağımız şey hani açıklanan sonuçlar ve kötü içerikmi ? başka bir şey yok dimi alıntı yapmıyacağımız ? ama bu topic e sürekli sınırlama getiriliyor(kazen e karşı geldim...:18::18:) yani hep yapılmaması gerekli şeyler oluyorr ,
bu aralar bloglardan kazandıklarım,anne-kız tütümüz,eşim için pijama ve güzel çoraplarım :)
:13:
teşekkürler canım, gördüm listeyi bende,çilekeş analarımızdan kazanmışız..
annem diyette zaten, ama pek çay kahve içmez..
muhtemelen benim olacak, almayı da düşünüyordum..
adres vermişmiydik..:44:
oh bak gönlüne göre olmuş afiyetle kat çayına kahvene :)
kızlar..tupperware de kampanya gibi bişey varmış başlangıç kiti diye..danışman olanlara sanırsam, güzel ürünler var..
çeyizlik vs. düşünenlerin işine yarayacak parçalar var.
bu arada danışman falan, bişey değilim heee..
sadece damlatmayan zeytinyağ kabı düşünüyordum, onun için bile olabilirim..
bilgilileri web sitesinden öğrenebilirsiniz..
tebrikler canım....
ya kızlar bu yarışmaları nasıl takip ediyonuz ben hepsinin tarihini karıştırıyorum sonuçları çok takip edemiyorum aacaba mailinize kazandığınıza dair bir bilgi geliyo mu
hadi tebrikler kaptın baharatları :))))))yuppiiii ülker ducrostan kazanmışım ben de çok sevindim canlar
canım valla sözde liste yapıyom ben ama onuda nereye kaydettiğimi unutuyom çoğu zaman arkadaşlar burda paylaşıyo sağolsunlar benimgibi unutkan değilsen bi liste yap benceya kızlar bu yarışmaları nasıl takip ediyonuz ben hepsinin tarihini karıştırıyorum sonuçları çok takip edemiyorum aacaba mailinize kazandığınıza dair bir bilgi geliyo mu
nurcancım vallaha kızımın ki harika olduda benimki çok komik istersen sana yollayayım ben onu nerede giyecem ki :)
eşim bile dalga geçiyo vallaha.
kkoraş canım bende çok beğendim pijamayı. gecenlerde bayan pijaması da kazanmıştım ama bu ona 1000 basar. etiket fiyatı 95 tl.
ben rengini görünce adam bunu beğnmez dedim ama yanıldım. üzerinde çok sık durdu. hele altının karali olmasına bayıldı.
bu aralar bana kızıyordu bilgisayarda çok vakit geçiriyorsun yeter artık diye. onada güzel bir sus payı oldu... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?