Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün bişi kazanmadıkta benim hediyem geldi sağol canım benim sende hediye kazanmışın blogtan güle güle kullan
yok canım joeyfun kazanmış bide ikinizede hediye gelmişya onu diyom sağol bende kolye kazanmışım iyi oldu :)))))))) sabah gözümü açar açmaz :))))))
ha ha kız tanışak valla ben pek dışarı çıkan biri değilim aslında sabah kargo yollamaya çıktım ama çıkarsam ararım mutlaka sende çıkarsan ara bende nomu yazim tanışalım :)))))))))
canım alıntı derken çekiliş sonuçlarını linkle paylaşabiliyosun ama bazı arkadaşlar isim paylaşıyo bide uyarırken isim paylaşmak yasak derken alıntı yapıp yazıyoruzya arkadaş silsede bizim alıntı kalıyo tabiki :)))))))) kişi ismi yazmak yasak açıkçası isim olan yazılarıda cevaplamayın
bu aralar bloglardan kazandıklarım,anne-kız tütümüz,eşim için pijama ve güzel çoraplarım :)
Eki Görüntüle 612609 Eki Görüntüle 612608 Eki Görüntüle 612607

kıııııııııııızzzz aoktar o tütüler benimdi yanlışlıkla sana gelmiş hemen yolla benim adrese :))))))

kızlar facede bazı sitelerde yorum yapamıyorum neden acaba ve ayrıca mercedensden kazanmışdım ocak ilk hafta yeni geldi bugun

Vermiştik sanırsam

oh bak gönlüne göre olmuş afiyetle kat çayına kahvene :)

Sağol cnm aynen

bu aralar bloglardan kazandıklarım,anne-kız tütümüz,eşim için pijama ve güzel çoraplarım :)
Eki Görüntüle 612609 Eki Görüntüle 612608 Eki Görüntüle 612607

Cnm anneye tütüyü de ilk kez görüyorum Giyiyomusun bari Hediyelerin hepsi çok güzel..Özellikle pijama takımına bayıldım.Rengi tam benlik eşime gelse ben giyerdim hoş o rengi hayatta giymez zatenGüle güle kullan hepsini

ben biliyorum ablam üye az bir ücret ödüyosun 3 katına alıcağınız kadar ürün veriyo..değin gibi zeytinyağlığı 5 sendir kullanıyorum süper hiç damlatmıyo..isterseniz yardımcı olurum..

ya kızlar bu yarışmaları nasıl takip ediyonuz ben hepsinin tarihini karıştırıyorum sonuçları çok takip edemiyorum aacaba mailinize kazandığınıza dair bir bilgi geliyo mu

nurcancım vallaha kızımın ki harika olduda benimki çok komik istersen sana yollayayım ben onu nerede giyecem ki :)
eşim bile dalga geçiyo vallaha.

kkoraş canım bende çok beğendim pijamayı. gecenlerde bayan pijaması da kazanmıştım ama bu ona 1000 basar. etiket fiyatı 95 tl.
ben rengini görünce adam bunu beğnmez dedim ama yanıldım. üzerinde çok sık durdu. hele altının karali olmasına bayıldı.
bu aralar bana kızıyordu bilgisayarda çok vakit geçiriyorsun yeter artık diye. onada güzel bir sus payı oldu... :))

ya kızlar bu yarışmaları nasıl takip ediyonuz ben hepsinin tarihini karıştırıyorum sonuçları çok takip edemiyorum aacaba mailinize kazandığınıza dair bir bilgi geliyo mu

hepsinden mail gelmiyor, burada da paylaşılıyor çoğu kampanya sonuçları, bu şekilde de haberdar olunuyor
ama ben listeyle takip ediyorum, yoksa aklımda tutmam mümkün olmuyo

yuppiiii ülker ducrostan kazanmışım ben de çok sevindim canlar
hadi tebrikler kaptın baharatları :))))))
canım valla sözde liste yapıyom ben ama onuda nereye kaydettiğimi unutuyom çoğu zaman arkadaşlar burda paylaşıyo sağolsunlar benimgibi unutkan değilsen bi liste yap bence

zaten kızınınkinde gözüm kaldı :))))))))) sağol canım benim teşekkürler bence espiri olsun diye bile evde kızınla giyersin :))))))))) bir fotoğraf bile yeter anı olarak biz ne şekillerde foto çekiyoz :)))))))büyüyünce anlatırız o anı diye :)

ay adamlar hep öle benimkide ikide bi laz sokuyodu pc desin bütün gün diye kahve setini kazanınca sevindi sustu kahve delisi benim adamda :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…