ya bu collezionun şeysine katıldım ama beğeniliymiş bikere katıldım şimdide pişman oldum millet uçmuş hemen ya ben zar zor 15 yapmışım sanırım burdan beğenen arkadaşlar olduda öle yani :)))))))) millet nasıl böle beğeni alıyo yaaaaaaa(((((((
,
kız esmer niye hiç sesin çıkmıyo seni sahalarda göremiyoz fazla artık :)
mgngirsl ten mi bende kazandım ama çek değilmiş 50 tl değeinde hediyeymiş mail atmışlar bıkaç ürün resmi bunlardan istediğinizi seçin die.hesapta 50 tl ...dışarda 20 tl ye alabiliceğiniz şeyler ..berbatt..sırf heidye olsun die seçtim birini
ya bu collezionun şeysine katıldım ama beğeniliymiş bikere katıldım şimdide pişman oldum millet uçmuş hemen ya ben zar zor 15 yapmışım sanırım burdan beğenen arkadaşlar olduda öle yani :)))))))) millet nasıl böle beğeni alıyo yaaaaaaa(((((((
,
kız esmer niye hiç sesin çıkmıyo seni sahalarda göremiyoz fazla artık :)
Aman müjedeye katıldım bende millet şakır şakır beğeniyo ben 80 de kaldım:) Bileydim bebek fotosu koyardım en çok onlar beğeniliyo:) Collezione ye bende katıldım oyum sıfır sanırım:) Bu arada kota bizim dolmuş eşimde bilmeden bir sürü şarkı indirdi bu ay iyi bi fatura gelecek:)Video izlemiyorum ama neden çabuk doldu bende anlamadım:S
yarın tıklada bu ürün var MİGROS SANAL MARKET - İsteyin Getirelim
not: adet ve nerede olacağını henüz öğrenemedim....
gözükmüyo adı ne ürünün
yok kız burdayım yinede bugün biraz suskunum ama günboyu joeyfunla konuştuk
çok pcde kalamadım hafta sonuda full gezince öle gözüküyo ama burdayım
iyi o zaman fazla beklememe gerek yok geçen gün twitterden kazanmıştım dolapta duruyo. pekde beğenemiştim :)
kampanya alemi ölü anca beğen paylaş midemiz bulandı ayrıca bunlara gğvenilmiyorda face f. bel diye bi adamın sayfa paylaşımlarıyla çalkalanıyor falan :) rezalet ya zaten kotanında anasını ağlatmışız:) 14 gb nerden yenir arkadas anlamadım 12 gb lık pakete gecmek farz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?