kızlar burdan arkadasın bırınınde copcu gıdadan odemelı kargo geldıgı soylenmıstı ben gelen kargo kagıdıyla kargoya gıttım bunlar karsı odemelı gondermısler sıtelerınede yazdım cevap yok arkadasa cevap yazdılar mı acaba
bence çekiliş herkese yapılıyo okadara gerek yok hergün kısa 2 3 cümle yazdım
Duru Perfume Çiçekleri devam ediyor! Yoğun ilginizden dolayı kampanyamız Şubat sonuna kadar devam edecek! :)
Katılın, her gün en yüksek puan alan 10 kişiden birisi olun Duru Perfume duş jeli kazanın!
https://www.facebook.com/DuruBanyoKeyfi/app_121065264723077
evet cnm yaaa banada hep çekiliş hakkı diyordu,6 hakkım var yukarda öyle yazıyo hatta..
bende öylesine bi kutuya tıkladım yahu,bileydim hissedip tıklardım
Lipton sona ermiş kazananlar cuma açıklanacakmış :) Bakalım KK'den kazananlar çıkacak mı inşallah çıkar
yorguncadı doğadandan kazanmışsın
etipuf seni :)))))))) gene kazandın akıyom hadi tebrik ederim artık sen bizi oku üfle bencebende kazanmışım
hıııııııııım eşim kazanmış 2-3 gün sonra geldi hemenyok canım gelmemiş. Facebooktan mesaj atıp sordum az önce bu hafta gelir yazmışlar.
a a hiç bilmiyodumFacebook'ta Kutu Kutu Hediye | Facebook
kızlar her gün ark davet ediyorum,çekiliş hakkı veriyo ve sürpriz paket seçtiriyo.. şimdi bidaha yaptım "tebrikler,jenga masa oyunu kazandınız" dedi :44:
acaba kazandım mı
aynen bende bi kez yaptım çıktımkazandın heralde çünkü bana hiç öyle demedive her gün çekiliş hakkkı verdiğinide bilmiyodum sadece bi kere oynamıstım o yüzden :84:
benimde ablamla anneme göndermediler kazandıkları halde mail benimkini yolladılar acaba ben açmıştım onların kileride ıp den dolayımı eyollamadılar bilmiyorum ama kayıt formunda adı soadı adresi herşey farklı ablam taaaa turgut reist :)))))) anlamadım herkeze mail gönderildi diyolar bide aman uğraşamıcam zaten onlaraada kaç zaman bey oynadım kendileri beceremedi ilk hafta kazandılar zaten sonra hep ben oynadım pek emek vermediler yani :))))Kızlar yumoşa çok sinirlendim. En iyilere sürpriz ödüller var yazıyordu yarısma basında.O kadar uğraştım çekilişle kazanamadım bari en iyiler listesine giriyim diye. Oyun bitince o ibareyi kaldırmışlar. Sayfasına mesaj attım kazananlar çekilişle belirlenmektedir diyoçok üzüldüm ya kafalarına göre iş yapıyorlar bosuna uğraştım o kadar..
ACİL!!!
Aşağıdaki formu doldurup bedava salata kazanacak 1000 kişi aranıyor....
http://on.fb.me/PHIndirdikGitti
acil dediğin çin katıldım kod verdi sen kullanıyosan verim bizim burda pizza hut yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?