Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar yumoşa çok sinirlendim. En iyilere sürpriz ödüller var yazıyordu yarısma basında.O kadar uğraştım çekilişle kazanamadım bari en iyiler listesine giriyim diye. Oyun bitince o ibareyi kaldırmışlar. Sayfasına mesaj attım kazananlar çekilişle belirlenmektedir diyo çok üzüldüm ya kafalarına göre iş yapıyorlar bosuna uğraştım o kadar..

canim ben sana cevap yazmistim Twitterdan cöpcüye yaz benim sorunumu cözdüler ödemek zorunda kalmadim

bence çekiliş herkese yapılıyo okadara gerek yok hergün kısa 2 3 cümle yazdım

wuhuwww nee hergün mü? ayy ben onu birkere katiliyorsun saniyordum tabiki cikmaz bana haftada bir kez katildim

Lipton sona ermiş kazananlar cuma açıklanacakmış :) Bakalım KK'den kazananlar çıkacak mı inşallah çıkar

evet cnm yaaa banada hep çekiliş hakkı diyordu,6 hakkım var yukarda öyle yazıyo hatta..
bende öylesine bi kutuya tıkladım yahu,bileydim hissedip tıklardım

evet aynen öyle .. kabul eden her arkadaş daveti için 1 çekiliş hakkı veriyo .. ayrıca 1 kutuya daha tıklama hakkı veriyo .. bence deneyin kolay bi ödül kazanma yöntemi :)

bende kazanmışım
etipuf seni :)))))))) gene kazandın akıyom hadi tebrik ederim artık sen bizi oku üfle bence
yok canım gelmemiş. Facebooktan mesaj atıp sordum az önce bu hafta gelir yazmışlar.
hıııııııııım eşim kazanmış 2-3 gün sonra geldi hemen
a a hiç bilmiyodum
kazandın heralde çünkü bana hiç öyle demedi ve her gün çekiliş hakkkı verdiğinide bilmiyodum sadece bi kere oynamıstım o yüzden :84:
aynen bende bi kez yaptım çıktım

benimde ablamla anneme göndermediler kazandıkları halde mail benimkini yolladılar acaba ben açmıştım onların kileride ıp den dolayımı eyollamadılar bilmiyorum ama kayıt formunda adı soadı adresi herşey farklı ablam taaaa turgut reist :)))))) anlamadım herkeze mail gönderildi diyolar bide aman uğraşamıcam zaten onlaraada kaç zaman bey oynadım kendileri beceremedi ilk hafta kazandılar zaten sonra hep ben oynadım pek emek vermediler yani :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…