Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende öle uzun uzun bişiler yazmadım çokokreme

ben jüri sececek deyince, yazdıgımıza göre sandım:26: pardon kızlar, zaten bu haftakine kendimden de annemden de bir hata olustu girdiniz deyip duruyor olmadı..
bu arada az evvel alix avienden 2 aydır sizlere yazdıgım hediye geldi.. okadar rezil ettim ki mecbur kaldılar.. oje seti olarak gönderdikleri birtane seyahat boyu oje canlar optum hepinizi

@Doga_Dukkani bu fırmadan sozde cay kazanmıstım ama ses seda yok kargoyu bız mı oduyoruz dedıydık tık yok oyle kaldı baska kazanan varmıydı aramızda?

canlar kazananlara tebrıkler ben oyuncakyumdan sonra gene gemıyı kızaga aldım boyle dıyorlardı dımı esmerıst canım gule gule kullan cockrem falan hıcbırınde yokum benım pentı geldı kızlar mavısınden guzel ama bana m bedenı olmaz neyse bakalım hedıye ederız olmadı

@Doga_Dukkani bu fırmadan sozde cay kazanmıstım ama ses seda yok kargoyu bız mı oduyoruz dedıydık tık yok oyle kaldı baska kazanan varmıydı aramızda?

Face te yarışma yaptıklarında kazanmıştım.Ben ödedim kargoyu,karşı ödemeli gönderiyo o firma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…