Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

KİTAPPİNARİ ‏@kitappinari
Kandiliniz Mübarek Olsun. bugün bir takipçimize Martin Lings Hz Muhammed'in Hayatı kitabını hediye ediyoruz. RT lütfen pic.twitter.com/xwOC8UnA

NessButik ‏@nessbutik
bu yüzükler sizin olabilir..bu profili takip edip, twiti RT edin, çekilişe katılın..son 3 gün..bol şans pic.twitter.com/uapXQ6xi
elif özdoğru tarafından retweetlendi

gunaydın kızlar bana buraya nasıl resım koyabılıyoruz anlatabılırmı acaba beceremedım galıba:18:

gunaydın kızlar bana buraya nasıl resım koyabılıyoruz anlatabılırmı acaba beceremedım galıba:18:

cevap yaz kısmına gir canım..
aşağı in,ifadelerin olduğu yerden de aşağı..
eklenti ekle diye bi seçenek var ona tıkla..
açılan ekranda da sağ üstteki "dosya ekle"ye tıkla..

kızlar olmustur heralde sabah sabah mutlu oldum.vaselinden kazandıgım bere ile atkı geldi .acıkcası hıc bu kadar gzel ve kalıteli bişi beklemiyordum.marks&spencer yollamıslar.cok sevindim

Eklentiler

• $230120131034.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 17
enmoda.com ‏@enmodacom
Modayı yakalamaya hazır mısın? Günün en moda ürününü ilk bulan sen ol, ürün senin olsun! Yarışma 11.00'de başlıyor! pic.twitter.com/35y6PxTe

isteyene
Dream You Dergi ‏@DreamYouDergi
Saat 15:00'a kadar bu tweeti RT et, 3 şanslı kişiden biri ol ve 170 cm'lik One Direction posterini kap :))) pic.twitter.com/TCBaUtS7
nazan gökçe tarafından retweetlendi

Business Ankara ‏@BusinessAnkara
Bugün 1 şanslı takipçimiz Ankara Caz Festivali Türk Armoni Yıldızları Orkestrası & Melis Sökmen konserine 2 kişilik davetiye kazanacak

Günaydın kandiliniz kutlu olsun

kızlar olmustur heralde sabah sabah mutlu oldum.vaselinden kazandıgım bere ile atkı geldi .acıkcası hıc bu kadar gzel ve kalıteli bişi beklemiyordum.marks&spencer yollamıslar.cok sevindim

Çok güzelmiş iyi günlerde kullan

yorguncadı ntvspordan 50 tl po çeki kaznamışsın cnm tebrikler benim olmamış

bktglsn atkı-bere çok güzelmiş cnm güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…