Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende sormuşdum ama kimse cevap vermedi bilmiorum valla katılmıyorum artık bunaldım ya bu ne hiç çıkmıyo soruncada cvp bile verilmio bilinmiosada bilmioruz diyende yok
canım görülmemiştir kaynamıştır arada gerçi ben cevabıl bilmiyom dün arkadaşta sordu ama sayfayı bile beğenmemişim çoğuna katılmıyom
https://www.facebook.com/PuzzleGaleri?fref=ts
bunun cevabını bulan varmı arkadaşlar gözlerim şaşı oldu ararken bulamadım bir türlü
:)))))))))) yok canım sayfasına baktım ama
Bana da bi kampanya yarışma söyleyinde bugün bari bişey kazanayım. hayıtımda hiç bişey kazanmadım. kazansam mutlu olcam valla..
canım şuan öle ahım şahım bol dağıtan bi kampanya yok anca paylaş kazan var bide şu çokokrem yani
kızlar olmustur heralde sabah sabah mutlu oldum.vaselinden kazandıgım bere ile atkı geldi .acıkcası hıc bu kadar gzel ve kalıteli bişi beklemiyordum.marks&spencer yollamıslar.cok sevindim
olmuş olmuş çokta güzel canım beyazı severim güle güle kullan
Molfix cevaplar
1 hepsi
2 15.yıl
3 göbek oyuntusu
4 neşe
5 piyano
kız bunu hergünmü cevaplıyoz
bilgilerim iistemedi ama yanlış bişeymi yaptım
istemiyo canım faceden ulaşacaklar
bendede bişey istemedi..
2 kirli seçenek sunuyo, birini seçiyosun.. sonra video geliyo izliyosun..
hepsi bu..
bu mu yani
ya günde bir kezmi yapcaz bunu süreklimi yapcaz
Kandiliniz mübarek olsun arkadaaaslar

ya kimse soruma cevap yazmiyor cokokreme hergünmü katilmamiz lazim?!

güle güle kullan cok güzelmis
hergün hayatım bende yeni öğrendim bikez katılıp bırakıyodum :)

Toyz 92.magazası nerde ya ne biçim soru bu
canım yarışma demiyoki sayfada 92. mağazamız açılmıştır diyo benmi yanlış biliyom

herkezin kandilili mubarek olsun kızlar allahım bugünün hürmetine tüm dert keder ve hastalıklarınızı hanenizin üstünden kaldırsın inşallah

yarışma var (

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun...
birşey soracam benim nıvealar hala gelmedi.gelmeyenler varmı merak ettim yoksa göndermeyeceklermi:26:

benimde nivelaraın hiçbiri gelmedi henüz

toyzzshop cevap novada ataşehir alışveriş ve yaşam merkezi‏

Ülker İkram ‏@ulkerikram

Ey İkram sever, Ocak ayında senin için bir kampanyamız olacak. Kampanyayı kaçırmamak için takipte kal!

kızlar su cokokreme ne zaman girsem soruları yanıtlayıp bilgi kaydetme yerinde donup kalıyor, adres giremiyorum. sonra girmek isteyince bugunku hakkınızı kullansınız yazıyor

kızlar su cokokreme ne zaman girsem soruları yanıtlayıp bilgi kaydetme yerinde donup kalıyor, adres giremiyorum. sonra girmek isteyince bugunku hakkınızı kullansınız yazıyor

allaa ala neden öyle oluyoki sende? :44: geçen seferde söylemiştin..
ben gayet takır takır yapıyorum,donmuyo hiç :26:

ama bide şöyle bişey var canım...
önceden çokokrem kazandın mı hiç? kazandıysan eğer, o yüzden hata veriyo olabilir.. mesela ben kazandım,şimdi bende yapamıyorum hata veriyo.. ama annemin profilden yaptım az önce, ilk defa yaptım ona.. oldu..

Sürat kargoya dedim ki kazandığımız zaman ekranda kazandınız mı diyor yoksa uygulama sonunda mı açıklanacak kazananlar diye. Onlarda uygulama sonunda çekiliş ile belirlenecek dediler. Ama burda bir arkadaşımıza kazandınız diye bir uyarı çıkmış.
Ben anlamadım bu sürat kargoyu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…