canım görülmemiştir kaynamıştır arada gerçi ben cevabıl bilmiyom dün arkadaşta sordu ama sayfayı bile beğenmemişim çoğuna katılmıyombende sormuşdum ama kimse cevap vermedi bilmiorum valla katılmıyorum artık bunaldım ya bu ne hiç çıkmıyo soruncada cvp bile verilmio bilinmiosada bilmioruz diyende yok
:)))))))))) yok canım sayfasına baktım amahttps://www.facebook.com/PuzzleGaleri?fref=ts
bunun cevabını bulan varmı arkadaşlar gözlerim şaşı oldu ararken bulamadım bir türlü
canım şuan öle ahım şahım bol dağıtan bi kampanya yok anca paylaş kazan var bide şu çokokrem yaniBana da bi kampanya yarışma söyleyinde bugün bari bişey kazanayım. hayıtımda hiç bişey kazanmadım. kazansam mutlu olcam valla..
olmuş olmuş çokta güzel canım beyazı severim güle güle kullankızlar olmustur heraldesabah sabah mutlu oldum.vaselinden kazandıgım bere ile atkı geldi .acıkcası hıc bu kadar gzel ve kalıteli bişi beklemiyordum.marks&spencer yollamıslar.cok sevindim
kız bunu hergünmü cevaplıyozMolfix cevaplar
1 hepsi
2 15.yıl
3 göbek oyuntusu
4 neşe
5 piyano
istemiyo canım faceden ulaşacaklarbilgilerim iistemedi ama yanlış bişeymi yaptım
ya günde bir kezmi yapcaz bunu süreklimi yapcazbendede bişey istemedi..
2 kirli seçenek sunuyo, birini seçiyosun.. sonra video geliyo izliyosun..
hepsi bu..
bu mu yani
hergün hayatım bende yeni öğrendim bikez katılıp bırakıyodum :)Kandiliniz mübarek olsun arkadaaaslar
ya kimse soruma cevap yazmiyorcokokreme hergünmü katilmamiz lazim?!
güle güle kullan cok güzelmis
canım yarışma demiyoki sayfada 92. mağazamız açılmıştır diyo benmi yanlış biliyomToyz 92.magazası nerde ya ne biçim soru bu
çokokremde hergün katılcaz cnm ama ben hergün katılmadım yinede çıktı şans
canım görülmemiştir kaynamıştır arada gerçi ben cevabıl bilmiyom dün arkadaşta sordu ama sayfayı bile beğenmemişim çoğuna katılmıyom
:)))))))))) yok canım sayfasına baktım ama
canım şuan öle ahım şahım bol dağıtan bi kampanya yok anca paylaş kazan var bide şu çokokrem yani
olmuş olmuş çokta güzel canım beyazı severim güle güle kullan
kız bunu hergünmü cevaplıyoz
istemiyo canım faceden ulaşacaklar
ya günde bir kezmi yapcaz bunu süreklimi yapcaz
hergün hayatım bende yeni öğrendim bikez katılıp bırakıyodum :)
canım yarışma demiyoki sayfada 92. Mağazamız açılmıştır diyo benmi yanlış biliyom
yorguncadı ntvspordan 50 tl po çeki kaznamışsın cnm tebrikler benim olmamış
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun...
birşey soracam benim nıvealar hala gelmedi.gelmeyenler varmı merak ettim yoksa göndermeyeceklermi:26:
kızlar su cokokreme ne zaman girsem soruları yanıtlayıp bilgi kaydetme yerinde donup kalıyor, adres giremiyorum. sonra girmek isteyince bugunku hakkınızı kullansınız yazıyor
kızlar su cokokreme ne zaman girsem soruları yanıtlayıp bilgi kaydetme yerinde donup kalıyor, adres giremiyorum. sonra girmek isteyince bugunku hakkınızı kullansınız yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?