Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu danino sıyırdı iyice aradı şimdi demezmi kazandıgınız ürün size teslim olan boş kutulardı kıza bi bagardım dalgamı geçiyosun diye benim kazandıgım dolu 6 paket kırmız çanta içind eonu istiyorum yollayın dedim 2 kuruş peşine düşürdünüz beni dedim tamam arycam dedi bakalım

ben buldum ya silersem katıldım kampanyalar boşa gidicek daha sonuçlanmayan var belki kazanırım umuduyla silmicem ama dahda katılmıyorum yarışmaya falan ağlıcam ya kazanamıyorum bide faceden oluyorum işe bak oynamıyom kustum :d

canım faceteki paylaştıklarını değil. tarayıcının geçmişini sileceksin. ben hergün siliyorum geçmişi.

hepımızın kandılı mubarek olsun kızlar Rabbim dualarımı kabul etsin.
joeyfun güle güle oynatırız canıımm blogtan kazandıgım bır adet 100 tl lımıtlı 25 tl cekı tepe tepe kullanayım
kkontess o kadar ızleyıcıyle napcan Allahını seversen :) bız napalım :d 34 kısıyız daha hahahah:) takıp edıyorum sneı benede beklerım
nilqun takıbını severim gördüm
kazananlar varsa okudum ama goremedı tebrkler :) yoksada en yakın zamanda kazanın ınsallah ben artık cıkmalı ve ısıme bakmalıyım sevgıler kızlar...

BLOG adresinizi msj olarak atarsanız
kişisel rütbemde yazıyor canım, çok teşekkür ederimm
ikinizide takipteyim kızlar
teşekkür ederim canımm, sağolasın

kişisel rütbemde var canım, mesajda link ne yazık ki çıkmıyor çok sağolasın

nehar ve nigün tebrikler kızlar 24kitchendan kazanmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…