geçmişi nasıl siliyoruz komple bilmiyorum ki tek tek mi uraşcam
ben buldum ya silersem katıldım kampanyalar boşa gidicek daha sonuçlanmayan varbelki kazanırım umuduyla silmicem ama dahda katılmıyorum yarışmaya falan ağlıcam ya kazanamıyorum bide faceden oluyorum işe bak oynamıyom kustum :d
canım faceteki paylaştıklarını değil. tarayıcının geçmişini sileceksin. ben hergün siliyorum geçmişi.
ikinizide takipteyim kızlar
kişisel rütbemde yazıyor canım, çok teşekkür ederimmBLOG adresinizi msj olarak atarsanız
teşekkür ederim canımm, sağolasınikinizide takipteyim kızlar
bende cevap vermiştim
hıııııııım ben göremedim nese olsun zaten bişi kazandığım yok :)
tebrikler kız :)))))))))
gönderiyolar canım ama yavaş yavaş arda bir bitane öle yani :) gelir elbet
ya bazen bendede yapıyo ama seninki gibi sürekli değil aynı tarayıcıdan başka facelede yapmıyom ama arada bi yapıyo nedense :)
canım diyorki süpriz hediyelerde çıkabilir sayfada hem çekilişe katılıyon seçtiğin kutulara hemde arda süpriz kutuyu seçersen de hediye kazanılıyo ben yanlış okumadıysam
olsun pembede güzel bence çok hoş hatırlıyom öle yazmıştın armalı gelir felan demiştin ama bak negüzel şey gelmiş valla ben kışın başında sadece bir şapkasına 30 tl vermiştim bunun güzeldir mallarıda güle güle tak takıştır atkını şapkanı bide eldiven koyalarmış iyiydi ama nese yüzsüzlük yapmayak omuda parayla alırsın
anam ne cimri şu firmalar zaten pepe bebeği kaçliraki nese olsun dediğin gibi zaten alacaktın 3-5 aşşağı gelmiş oldu
bende bloğunda takipçiyim ama bidaha bloğa nasıl giriliyo bilmiyom(( 26::26::26::26::26::26:
canım link yolla özelden katılaım :=) takibine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?