Sürat kargoya dedim ki kazandığımız zaman ekranda kazandınız mı diyor yoksa uygulama sonunda mı açıklanacak kazananlar diye. Onlarda uygulama sonunda çekiliş ile belirlenecek dediler. Ama burda bir arkadaşımıza kazandınız diye bir uyarı çıkmış.
Ben anlamadım bu sürat kargoyu :/
o biri benim işte6 çekiliş hakkım olduğunda tekrar tıklama hakkı verdi (zaten her ark davetin kabul ettiğinde 1 çekiliş hakkı + 1 kutu daha tıklama hakkı veriyor)
sonra rastgele tıkladım yine birine..
ekrana kocaman uyarı çıktı
"tebrikler jenga masa oyunu kazandınız" diye,resimde vardı hatta.. ve bilgileri istedi,form doldurdum yani..
bilmiyorum artık nolcak :44:
kızlar su cokokreme ne zaman girsem soruları yanıtlayıp bilgi kaydetme yerinde donup kalıyor, adres giremiyorum. sonra girmek isteyince bugunku hakkınızı kullansınız yazıyor
ama bide şöyle bişey var canım...
önceden çokokrem kazandın mı hiç? kazandıysan eğer, o yüzden hata veriyo olabilir.. mesela ben kazandım,şimdi bende yapamıyorum hata veriyo.. ama annemin profilden yaptım az önce, ilk defa yaptım ona.. oldu..
vaselinden kazanan arkadaşlar. ne zaman ve nasıl yapıldı yarışma anlatırmısınız...
Anladım, zaten "tebrikler jenga masa oyunu kazandınız" diye uyarı geldiyse demek ki kazanan kişiye o anda bildirim geliyor. Kazanlar çekilişle oyun sonunda açıklanacak deyip bizi kandırıyorlar :))
canım görülmemiştir kaynamıştır arada gerçi ben cevabıl bilmiyom dün arkadaşta sordu ama sayfayı bile beğenmemişim çoğuna katılmıyom
:)))))))))) yok canım sayfasına baktım ama
canım şuan öle ahım şahım bol dağıtan bi kampanya yok anca paylaş kazan var bide şu çokokrem yani
olmuş olmuş çokta güzel canım beyazı severim güle güle kullan
kız bunu hergünmü cevaplıyoz
istemiyo canım faceden ulaşacaklar
ya günde bir kezmi yapcaz bunu süreklimi yapcaz
hergün hayatım bende yeni öğrendim bikez katılıp bırakıyodum :)
canım yarışma demiyoki sayfada 92. mağazamız açılmıştır diyo benmi yanlış biliyom
Mevlid kandilimiz mübarek olsun.Rabbim gönlümüzden geçenleri kabul eylesin. Bol şanslı hayırlı günler inşAllah
Mevlid kandilimiz mübarek olsun.Rabbim gönlümüzden geçenleri kabul eylesin. Bol şanslı hayırlı günler inşAllah
bazen 1 ayı buluyor gelmesi
Face te yarışma yaptıklarında kazanmıştım.Ben ödedim kargoyu,karşı ödemeli gönderiyo o firma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?