Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

o biri benim işte 6 çekiliş hakkım olduğunda tekrar tıklama hakkı verdi (zaten her ark davetin kabul ettiğinde 1 çekiliş hakkı + 1 kutu daha tıklama hakkı veriyor)
sonra rastgele tıkladım yine birine..
ekrana kocaman uyarı çıktı
"tebrikler jenga masa oyunu kazandınız" diye,resimde vardı hatta.. ve bilgileri istedi,form doldurdum yani..
bilmiyorum artık nolcak :44:

Anladım, zaten "tebrikler jenga masa oyunu kazandınız" diye uyarı geldiyse demek ki kazanan kişiye o anda bildirim geliyor. Kazanlar çekilişle oyun sonunda açıklanacak deyip bizi kandırıyorlar :))

kızlar su cokokreme ne zaman girsem soruları yanıtlayıp bilgi kaydetme yerinde donup kalıyor, adres giremiyorum. sonra girmek isteyince bugunku hakkınızı kullansınız yazıyor

aynı tarayıcıdan 2 ayrı profil için girersen o dediğin şey oluyor..farklı tarayıcılar kullan

yok cnmm, kazanmıs olsam katardım burayı birbirineee

ayyy kargo gelince nivea veya omo sandımm veet cıktı kızlar bu omoyu napcaz yaaa nie göndermedilerkii cvp da yok toplansakmı

vaselinden kazanan arkadaşlar. ne zaman ve nasıl yapıldı yarışma anlatırmısınız...

arkadaşım dönem dönem yapılıyor facebook üzerinden burayı takip et paylaşıyoruz olunca.sürekli değişiyor ki hangini anlatalım sadece takip et yavaş yavaş sende anlarsın şu an yok vaselinde.

Anladım, zaten "tebrikler jenga masa oyunu kazandınız" diye uyarı geldiyse demek ki kazanan kişiye o anda bildirim geliyor. Kazanlar çekilişle oyun sonunda açıklanacak deyip bizi kandırıyorlar :))

yok cnm bide büyük ödüller var,tv falan..onlar çekilişle olcak cidden ama katılım koşullarında tıklanan kutulardakilerde çekilişle diyo..banada bi defa denk geldi,belki arada böyle bi, kıyak yapıyolar..neyse bekleyelim görelim

Arkadaşlar aranızda Milupanın düzenlediği haftanın soruları yarışmasından kazanan varmı? Hediyeler ne kadar sürede geliyor?

beyaz gibi gorunuyor ama acık pembe canım.hatırlıyomusun ay demıstım cıka cıka atkı bere cıktı ben valla boyle vasalin falan yazan bısı bekliyordum

Face te yarışma yaptıklarında kazanmıştım.Ben ödedim kargoyu,karşı ödemeli gönderiyo o firma

sagol canım twıtter sayfalarında uye olun kazanın dıyordu uye oldum ordan kazandım caydı 50 lı bıtkı cayı ama kargosunu odeyeksem ıstemem dedım sonucta evde var bır suru bıtkı cayı cok az kullanıyorum ondan gondermedıler heralde ama twıtter hesabı ölu sankı ses seda yok:)

Son düzenleme:

canlar oyuncakyumdan gelen pepee ama ödemeli yollamışlar sinirlendim soyleseydı barı :/ neyse zaten almayı dusundugumden kabul ettım 5 lıra gıttı :) ama kucuğun hedıyesı tamamdır:)

bu arada yakında ufak bır cekılısde kendı sayfamda yapıcam erken kayıt avantajlarından faydalanın hahahaha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…