Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Trafikte Sorumluluk ‏@TS_Hareketi
30 dakika sonra başlayacak olan yarışmamızda hediye kazanmak için tek yapmanız gereken tweet'imizi RT eden 5 kişi arasına gir.

yelkenlicim güle güle oyna kargo ödemeli göndeiyolar ya sinir oluyorum bloğunun takipçisiyim belirteyim dedim

yelkenliiii blogtn aryıldız kaznamışsın canımmmmm

BayBayNakit ‏@baybaynakit
Twitter yarışmamız saat 15:00’da başlıyor. Saat 15.00’daki tweet’imizi RT yapan 5 kişi görseldeki kupayı kazanacak. pic.twitter.com/eNFHYLyD

bayanlar benim blogta süper çekilişler yapabilmem için izleyici sayım artmalı.
ulu orta yazamıyorum adresimi ama bloglarla ilgilenenler beni de takibe alabilir mi ki :26:

Trendsetter İstanbul ‏@trendsetterist
Bu tweeti ReTweet et, @cinemaximum dan sinema davetiyesi kazanan 3 kişiden biri olma şansını yakala.
cinemaximum tarafından retweetlendi

canım belkide teknosa gibidir. hani rozetler açılınca tekrar o ürün için çekiliş yapıyordu ya. bundada kutusundan jenga çıkanlar arasından çekiliş yapacaktır. katılım koşullarını okudum da çekiliş diyor bilemedim yani :44::44:

kızlar faceme bişiler oldu begeniyorum ama yorum yazamıyorum ağlıcammmmmmmmm
Yorum gönderilemedi. Tekrar Dene yazıyor

tesekkür ederim cnm cok mutlu oldum sonunda birisi cevap yazdi :))
bende cevap vermiştim
hıııııııım ben göremedim nese olsun zaten bişi kazandığım yok :)

teşekkür ederim canımmm,

hayırlı kandiller arkadaşlar
tebrikler kız :)))))))))
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun...
birşey soracam benim nıvealar hala gelmedi.gelmeyenler varmı merak ettim yoksa göndermeyeceklermi:26:
gönderiyolar canım ama yavaş yavaş arda bir bitane öle yani :) gelir elbet

kızlar su cokokreme ne zaman girsem soruları yanıtlayıp bilgi kaydetme yerinde donup kalıyor, adres giremiyorum. sonra girmek isteyince bugunku hakkınızı kullansınız yazıyor
ya bazen bendede yapıyo ama seninki gibi sürekli değil aynı tarayıcıdan başka facelede yapmıyom ama arada bi yapıyo nedense :)
canım diyorki süpriz hediyelerde çıkabilir sayfada hem çekilişe katılıyon seçtiğin kutulara hemde arda süpriz kutuyu seçersen de hediye kazanılıyo ben yanlış okumadıysam
beyaz gibi gorunuyor ama acık pembe canım.hatırlıyomusun ay demıstım cıka cıka atkı bere cıktı ben valla boyle vasalin falan yazan bısı bekliyordum
olsun pembede güzel bence çok hoş hatırlıyom öle yazmıştın armalı gelir felan demiştin ama bak negüzel şey gelmiş valla ben kışın başında sadece bir şapkasına 30 tl vermiştim bunun güzeldir mallarıda güle güle tak takıştır atkını şapkanı bide eldiven koyalarmış iyiydi ama nese yüzsüzlük yapmayak omuda parayla alırsın
anam ne cimri şu firmalar zaten pepe bebeği kaçliraki nese olsun dediğin gibi zaten alacaktın 3-5 aşşağı gelmiş oldu
bende bloğunda takipçiyim ama bidaha bloğa nasıl giriliyo bilmiyom ((26::26::26::26::26::26:
bayanlar benim blogta süper çekilişler yapabilmem için izleyici sayım artmalı.
ulu orta yazamıyorum adresimi ama bloglarla ilgilenenler beni de takibe alabilir mi ki :26:
canım link yolla özelden katılaım :=) takibine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…