arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun...
birşey soracam benim nıvealar hala gelmedi.gelmeyenler varmı merak ettim yoksa göndermeyeceklermi:26:
o biri benim işte6 çekiliş hakkım olduğunda tekrar tıklama hakkı verdi (zaten her ark davetin kabul ettiğinde 1 çekiliş hakkı + 1 kutu daha tıklama hakkı veriyor)
sonra rastgele tıkladım yine birine..
ekrana kocaman uyarı çıktı
"tebrikler jenga masa oyunu kazandınız" diye,resimde vardı hatta.. ve bilgileri istedi,form doldurdum yani..
bilmiyorum artık nolcak :44:
Eki Görüntüle 614115
bu arada yakında ufak bır cekılısde kendı sayfamda yapıcam erken kayıt avantajlarından faydalanın hahahaha
bayanlar benim blogta süper çekilişler yapabilmem için izleyici sayım artmalı.
ulu orta yazamıyorum adresimi ama bloglarla ilgilenenler beni de takibe alabilir mi ki :26:
ayyy kargo gelince nivea veya omo sandımm veet cıktıkızlar bu omoyu napcaz yaaa nie göndermedilerkii cvp da yok toplansakmı
bende cevap vermiştimtesekkür ederim cnm cok mutlu oldum sonunda birisi cevap yazdi :))
hıııııııım ben göremedim nese olsun zaten bişi kazandığım yok :)yarışma var(
tebrikler kız :)))))))))teşekkür ederim canımmm,
hayırlı kandiller arkadaşlar
gönderiyolar canım ama yavaş yavaş arda bir bitane öle yani :) gelir elbetarkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun...
birşey soracam benim nıvealar hala gelmedi.gelmeyenler varmı merak ettim yoksa göndermeyeceklermi:26:
ya bazen bendede yapıyo ama seninki gibi sürekli değil aynı tarayıcıdan başka facelede yapmıyom ama arada bi yapıyo nedense :)kızlar su cokokreme ne zaman girsem soruları yanıtlayıp bilgi kaydetme yerinde donup kalıyor, adres giremiyorum. sonra girmek isteyince bugunku hakkınızı kullansınız yazıyor
canım diyorki süpriz hediyelerde çıkabilir sayfada hem çekilişe katılıyon seçtiğin kutulara hemde arda süpriz kutuyu seçersen de hediye kazanılıyo ben yanlış okumadıysamo biri benim işte6 çekiliş hakkım olduğunda tekrar tıklama hakkı verdi (zaten her ark davetin kabul ettiğinde 1 çekiliş hakkı + 1 kutu daha tıklama hakkı veriyor)
sonra rastgele tıkladım yine birine..
ekrana kocaman uyarı çıktı
"tebrikler jenga masa oyunu kazandınız" diye,resimde vardı hatta.. ve bilgileri istedi,form doldurdum yani..
bilmiyorum artık nolcak :44:
olsun pembede güzel bence çok hoş hatırlıyom öle yazmıştın armalı gelir felan demiştin ama bak negüzel şey gelmiş valla ben kışın başında sadece bir şapkasına 30 tl vermiştim bunun güzeldir mallarıda güle güle tak takıştır atkını şapkanı bide eldiven koyalarmış iyiydi ama nese yüzsüzlük yapmayak omuda parayla alırsınbeyaz gibi gorunuyor ama acık pembe canım.hatırlıyomusun ay demıstım cıka cıka atkı bere cıktı ben valla boyle vasalin falan yazan bısı bekliyordum
anam ne cimri şu firmalar zaten pepe bebeği kaçliraki nese olsun dediğin gibi zaten alacaktın 3-5 aşşağı gelmiş olduEki Görüntüle 614115
canlar oyuncakyumdan gelen pepee ama ödemeli yollamışlar sinirlendim soyleseydı barı :/ neyse zaten almayı dusundugumden kabul ettım 5 lıra gıttı :) ama kucuğun hedıyesı tamamdır:)
bu arada yakında ufak bır cekılısde kendı sayfamda yapıcam erken kayıt avantajlarından faydalanın hahahaha
canım link yolla özelden katılaım :=) takibinebayanlar benim blogta süper çekilişler yapabilmem için izleyici sayım artmalı.
ulu orta yazamıyorum adresimi ama bloglarla ilgilenenler beni de takibe alabilir mi ki :26:
kızlar faceme bişiler oldu begeniyorum ama yorum yazamıyorumağlıcammmmmmmmm
Yorum gönderilemedi. Tekrar Dene yazıyor
canim kapatip geçmişi sil. öyle yapınca düzeliyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?