Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ay beni aramıyolar bile en sonr geçen verdim veriştirdim oyalayıp duruyonu göndeermeyin istemiyorum aaaa dedi beni dm atıp rahatsız etmeyin artık yalan sözlerinize ihtiyacım yok felan yazdım bıraktım dönmedilerde zaten berbat bişimiş dedim en azında güvenilirliğinizi gördük yoksa göndereceğiniz 3 kuruşluk şey umrumuzda bile değil güvenmediğimiz bir firmanın ürününü yedirmeyelim çocuklarımıza ben istemiyorum artık dedim
kız ne hile yapıyon söle hemen :)))) tebrikler
kişisel rütbemde yazıyor canım, çok teşekkür ederimm

teşekkür ederim canımm, sağolasın

kişisel rütbemde var canım, mesajda link ne yazık ki çıkmıyor çok sağolasın
o neyki nese bakim bulurum heralde :)

puf puff .......... geçtin bacım:)
ay nen heeeeeeeee valla :b

http://img465.yukle.tc/images/8112P1231548.JPG[/IMG]

canderelim geldi.. toz tatlandırıcı ve kutuda tane tatlandırıcı göndermiş..

Eklentiler

• $8112P1231548.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 26

niklerimizin altında yazan şey canım.sende orkide yazıyor hani bende başka şey yazıyor orda, sitem yazıyor

Son düzenleme:
kızlar cifleme şeysini oylamayı unutmayın..ben uygulama sayfasını açtım, aklıma geldikçe tıklıyorum

http://img465.yukle.tc/images/8112P1231548.JPG[/IMG]

canderelim geldi.. toz tatlandırıcı ve kutuda tane tatlandırıcı göndermiş..
böle hızlı firmaları seviyorum valla
niklerimizin altında yazan şey canım.sende orkide yazıyor hani bende başka şey yazıyor orda, sitem yazıyor

hallettim canım 601. oldum :)))))))

esmerist pizzayı naptın canım ya ben seçiyorum indirimide yüklüyo ama siparişi hesaplayıp tamamlamaya izin vermiyo sinir ediyo beni indirimi çıkarınca hesaplıyo indirimi kkoyunca o boşa oynattılar valla ben bıraktım 2 gün oynayıp

tşk ediyorumm

Tatlı gacım güle güle afiyetle kullan benimki de yarın gelir o zamanKardeşimlere de çokokrem gelmiş dedim bu ne hız.Mercedesten gelecek sette yoldaymış..Ne hızlı firmalarBunlar eti ve niveaya Eki Görüntüle 614432

danino twittere yazdı hala gelmedi diye.bana verdikleri cvp adınıza 10 ocakta teslim edilmiştir dedi.(10 ocakta teslim edilen boş kutu olan daninolardı) bende saydım sayıştırdım.
anneler anneleri takip ederle twitterden kazananlara birini yolluyolar demekki.çok ş....miş bu danino ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…