ay beni aramıyolar bile en sonr geçen verdim veriştirdim oyalayıp duruyonu göndeermeyin istemiyorum aaaa dedi beni dm atıp rahatsız etmeyin artık yalan sözlerinize ihtiyacım yok felan yazdım bıraktım dönmedilerde zaten berbat bişimiş dedim en azında güvenilirliğinizi gördük yoksa göndereceğiniz 3 kuruşluk şey umrumuzda bile değil güvenmediğimiz bir firmanın ürününü yedirmeyelim çocuklarımıza ben istemiyorum artık dedimBu danino sıyırdı iyice aradı şimdi demezmi kazandıgınız ürün size teslim olan boş kutulardı kıza bi bagardım dalgamı geçiyosun diye benim kazandıgım dolu 6 paket kırmız çanta içind eonu istiyorum yollayın dedim 2 kuruş peşine düşürdünüz beni dedim tamam arycam dedi bakalım
kız ne hile yapıyon söle hemen :)))) tebriklerkazanmışım
o neyki nese bakim bulurum heralde :)kişisel rütbemde yazıyor canım, çok teşekkür ederimm
teşekkür ederim canımm, sağolasın
kişisel rütbemde var canım, mesajda link ne yazık ki çıkmıyorçok sağolasın
ay nen heeeeeeeee valla :bpuf puff .......... geçtin bacım:)
birkaç kişiyi takip ediyorum burdan ama emin olamadım bak şimdi
evet çiçek sepeti :)çiçeksepeti dimi çiçeği bulmaya çalşıyorum
evet çiçek sepeti :)
ay beni aramıyolar bile en sonr geçen verdim veriştirdim oyalayıp duruyonu göndeermeyin istemiyorum aaaa dedi beni dm atıp rahatsız etmeyin artık yalan sözlerinize ihtiyacım yok felan yazdım bıraktım dönmedilerde zaten berbat bişimiş dedim en azında güvenilirliğinizi gördük yoksa göndereceğiniz 3 kuruşluk şey umrumuzda bile değil güvenmediğimiz bir firmanın ürününü yedirmeyelim çocuklarımıza ben istemiyorum artık dedim
kız ne hile yapıyon söle hemen :)))) tebrikler
o neyki nese bakim bulurum heralde :)
ay nen heeeeeeeee valla :b
http://img465.yukle.tc/images/8112P1231548.JPG[/IMG]
canderelim geldi.. toz tatlandırıcı ve kutuda tane tatlandırıcı göndermiş..
böle hızlı firmaları seviyorum vallahttp://img465.yukle.tc/images/8112P1231548.JPG[/IMG]
canderelim geldi.. toz tatlandırıcı ve kutuda tane tatlandırıcı göndermiş..
niklerimizin altında yazan şey canım.sende orkide yazıyor hanibende başka şey yazıyor orda, sitem yazıyor
tane derken??merak ediyorum canım çünkü kazanmayı istiyorum.
böle hızlı firmaları seviyorum valla
hallettim canım 601. oldum :)))))))
esmerist pizzayı naptın canım ya ben seçiyorum indirimide yüklüyo ama siparişi hesaplayıp tamamlamaya izin vermiyo sinir ediyo beni indirimi çıkarınca hesaplıyo indirimi kkoyunca o boşa oynattılar valla ben bıraktım 2 gün oynayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?