kızlar selam
birşey sorcam ben bu blog konularında biraz acemiyim de :2: blog kampanyasını duyurmak için paylaşım yapıyoruz ya o bağlantının linkini nasıl alıyorum ben bağlantıyı paylaştıktan sonra adres çubuğunu kopyalıyorum ama yanlış oluyo galiba yardımlarızı bekliyoruuuuuumm
Cep tlf geldi kod :) umarim isine yarar dicem ama bulamamissin cicegi :)
canım mesela facebookta bır gonderı yaptın ya orda gönderinin altında yada ustunde :) sure yazar 1 dakıka once falan gıbı onun uzerıne gel sag tıkla baglantı adresını kopyala de budur :) baskada bısıy degıl gıt nereye yazmak ıstıyorsan oraya yapıştır
kaç puan yaptın
tebrikler
98bin civarı bişey yapmıştımm geçen hafta 89 bin yapmştım kazanamamıştm
Maşallahh
işte bende duş jeliyle idare ediyorumm sizin kazandıklarınızın yanında bişey değil ama napaymm
http://www.facebook.com/sikayetimvarcomtr?ref=ts&fref=ts bu sayfaya yazdım ama doğrumudur
Şikayetim Var
19 aralıkta Danino @DaninoTurkiye Twitter hesabından Danino kit kazandım. ama yollamıyorlar boş bir kutu geldi fakat o anneler takip eder bölümünden her mail atana geliyor bize gelecek ürünün kırmızı danino çantasında dolu danino kutuları olması gerekiyordu tweterdan dm atıyorum kaç gün sonra gelcek diye geri cevap alıyorum şuna bakalım size dön cez yok bu hafta gelicez diye başka kazanan arkadaşlarımada aynı sorunlar olmuş boş kutuların danino kit olduğunu söylemiş ler ve bizlere ürünlerimizi yollamıyorlar daninoyu kınıyorum ve bukadar güvenilmez 3 kuruşu düşünen firmaların çocuklarımızın yediği şeleri üretmesine izin verilmemesini rica ediyorum
98bin civarı bişey yapmıştımm geçen hafta 89 bin yapmştım kazanamamıştm
kazanmışım zaten bekliyordum 104.500 yapmıştım
tebriklerolleeeeyy kazanmışımm
ben safmıyım ya okadar uğraştım 80 lere bile gelemdeim nasıl yaptınki:b nese tebrikler valla büyük başarı :) he hekazanmışım zaten bekliyordum 104.500 yapmıştım
aynen canım doğru
Canım hani kargo ile geldiler? annem de kazanmıştı ama bugün evde değildi tüm gün.. ona göre en yakın kargoyu arayıp sorucam
Şikayet yazım.
3 Ocak Tarihinde Danino @DaninoTurkiye Twitter hesabından Danino kit kazandım. Kazandığım tarihten önce Firmanın sitesine üye olduğum için mail adresime gelen anneleritakipeder@gmail.com hesabına iletişim adres bilgilerimi mail atmamızı çocuğumuzu eğlendirici paket hazırladıklarını bildiren bir mail aldım ve bunu yanıtladım. Firma Twitter hesabından kazandığım hediyeyi göndermiyor gerekçe olarak bana bir paket gönderildiğini ve teslim aldığımı söylüyorlar. Danino Kit kazanan diğer katılımcıların bazılarına hem bana gelen paket gelmiş hemde kazanılan diğer Kit. Bana gelen pakette zaten Anneleritakipeder@gmail.com katılımımdan geldiği yazıyor. Daninoyu bu yaptığından dolayı kınıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?