Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım mesela facebookta bır gonderı yaptın ya orda gönderinin altında yada ustunde :) sure yazar 1 dakıka once falan gıbı onun uzerıne gel sag tıkla baglantı adresını kopyala de budur :) baskada bısıy degıl gıt nereye yazmak ıstıyorsan oraya yapıştır

tamam canım çözdüm teşekkür ederim senin çekilişe de katılcam ya tecrübe olsun dimi

aynen canım doğru

olleeeeyy kazanmışımm
tebrikler
kazanmışım zaten bekliyordum 104.500 yapmıştım
ben safmıyım ya okadar uğraştım 80 lere bile gelemdeim nasıl yaptınki:b nese tebrikler valla büyük başarı :) he he
aynen canım doğru

ben şikayet ettikten sonra baktım dm var banada demiş boş kutularmış danino kit şu çanta gelen arkdaşlar resim versede onuda paylaşsak

kızlar omoyu unutmuşum ben yaaa hiç birisini alamamıştım bu gün kahve makinasında şansımı deneyecektim aklımdan çıkmış gitmiş

bende yazayım ya demek gelen boş kutuları danino yollamuş

iyigeceler kzlar,blogumda 3 kurabiye çekilişi sevgililer günü için,ve birde bardak altlıgı seti hediye çekiliş var katılın

ben bişeye katılamıyorum artık :) facemde yasak var 15 gun malesef paylaşım yasak zaten bişey kazanamadımda pes ediorum :)

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar allah maddi manevi bütün dualarınızı kabul etsin inş....

Tam 10 yıldır Türkiye'de ve dünyada birçok ihtiyaç sahibinin elinden tutan, kimsesizlerin sesini duyup onlara sahip çıkan Kimse Yok Mu derneği 10. yılını br slogan yarışması ile kutluyor.
Aydınlı grup sponsorluğunda düzenlenen kampanyada 1.ye 1200TL, 2.ye 800TL, 3.ye 400TL'lik hediye çeki armağan edilecek.
Yarışmaya 13 Şubat'a kadar katılabilirsiniz
Slogan Yarışması | Slogan Yarışması

Kaynak yayınları Facebook sayfasında kazandırıyor
Aşağıdaki linkteki fotoğrafı profilinde herkese açık paylaşanlar arasında
1 kişiye Sonsuz Nur Seti
4 kişiye Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in Hayatı (s.a.v)
8 kişiye Efendiler Efendisi Hazreti Muhammed (s.a.v)
8 kişiye Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı Efendimiz kitabı
10 kişiye Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı Efendimiz radyo tiyatrosu CD si hediye ediyor.
Kampanyaya katılın birbirinden güzel eserleri kazanma fırsatı yakalayın.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=512142398826041

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…