Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gençlerkanyonda ‏@genclerkanyonda
31 Ocak ve 1 Şubat’ta biz yine sinema bileti ödüllü bir yarışma yapalım dedik, nasıl iyi ettik mi? :) pic.twitter.com/dYs2QnyP

banada aynısını yazmışlar ama twetterdanda kazanmayıp anneler takip edere katılanlara yollamışlar bu ne saçmalık dedimki sizi şikayet edeceğim. ben şikayet var a şikayet edeceğim

bende cevap vermiştim

canim sonradan gördüm kusura bakma.. tesekkür ederim

kizlaaar gecen yazmistim ya 2 hafta üst üste Bingodan kazandim ayni hesapla yollarlami diye kullanim kosullarinda 2 defa hak kazanamaz yaziyordu neyse dedim kismet degilmis.. bugün kargo geldi bir baktim Bingo yine göndermis cok sevindim yaaa

Şikayet yazım.

3 Ocak Tarihinde Danino @DaninoTurkiye Twitter hesabından Danino kit kazandım. Kazandığım tarihten önce Firmanın sitesine üye olduğum için mail adresime gelen anneleritakipeder@gmail.com hesabına iletişim adres bilgilerimi mail atmamızı çocuğumuzu eğlendirici paket hazırladıklarını bildiren bir mail aldım ve bunu yanıtladım. Firma Twitter hesabından kazandığım hediyeyi göndermiyor gerekçe olarak bana bir paket gönderildiğini ve teslim aldığımı söylüyorlar. Danino Kit kazanan diğer katılımcıların bazılarına hem bana gelen paket gelmiş hemde kazanılan diğer Kit. Bana gelen pakette zaten Anneleritakipeder@gmail.com katılımımdan geldiği yazıyor. Daninoyu bu yaptığından dolayı kınıyorum.

kızlar selam
birşey sorcam ben bu blog konularında biraz acemiyim de :2: blog kampanyasını duyurmak için paylaşım yapıyoruz ya o bağlantının linkini nasıl alıyorum ben bağlantıyı paylaştıktan sonra adres çubuğunu kopyalıyorum ama yanlış oluyo galiba yardımlarızı bekliyoruuuuuumm

Çekilişi duyurduğun yazının başlığına tıkla. tıkladığında sadece o yazın çıkacak. sonra o üstteki linki kopyala de. sonrada katıldığın çekilişin altına yorum yaparken o kopyaladığın linki yapıştır de. umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Son düzenleme:
twitterda ablamın adına vipdükkandan saat kazanmışım

kızlar çok hızlı ama hakkaten ya halleylerde hemen gelmişti çokokremlerde geldi ben teşşekkür maili attım hemen yanıtladılar önce bi mail gelmişti onu anlamadığıma dair mail attım hemen cevap verdiler sonra ki gün teşekkür maili attım gene hemen cevap hem mailde hemde gönderimde süpermiş zaten severdim ülkeri daha bir hayran kaldım

şaka yaptım canım arada akaçıyo gözden
hadi göndermişler demek ya bazı firmalar ne cimri bazılarıda bonkör ne ,ş ya :)
nasıl ettin şikayet ben bilmiyom
aynı ben :))))) hiç anlamıoym blog niye açılıyo onu bile anlamış değilim

yaaaa yapıyorum olmuyo ama bağlantı yazan yere mi tıklıycam

aynı ben :))))) hiç anlamıoym blog niye açılıyo onu bile anlamış değilim[/QUOTE]

ayyy evet ya daha yeni yeni blog olayını içime sindirmişken şimdi de burda takıldım

http://www.facebook.com/sikayetimvarcomtr?ref=ts&fref=ts bu sayfaya yazdım ama doğrumudur

Şikayetim Var

19 aralıkta Danino @DaninoTurkiye Twitter hesabından Danino kit kazandım. ama yollamıyorlar boş bir kutu geldi fakat o anneler takip eder bölümünden her mail atana geliyor bize gelecek ürünün kırmızı danino çantasında dolu danino kutuları olması gerekiyordu tweterdan dm atıyorum kaç gün sonra gelcek diye geri cevap alıyorum şuna bakalım size dön cez yok bu hafta gelicez diye başka kazanan arkadaşlarımada aynı sorunlar olmuş boş kutuların danino kit olduğunu söylemiş ler ve bizlere ürünlerimizi yollamıyorlar daninoyu kınıyorum ve bukadar güvenilmez 3 kuruşu düşünen firmaların çocuklarımızın yediği şeleri üretmesine izin verilmemesini rica ediyorum

danino twitter hesabından danino kit kazandım. ayrıca anneleranneleritakip eder. com dan da danino seti kazandım. yani 2 ayrı siteden danino kazandım. anneler hesabından kzandığım kutu geldi. ancak twitter hesabından kazandığım ürünü göndermiyorlar. ürünü 4 haftadır beklediğim halde göndermiyorsunuz diye mesaj attığımda gelen cevap kit size ulaştırılmıştır dendi. bana gelen diğer siteden kazanmış olduğumdu. ben emek verip yarışmalarına katılıyorum. onlar hediyemi göndermiyorlar. danino kit ve gelen ürünler birbirnden farklılar. lütfen yardımcı olun ve danino kiti mi göndersinler. böyle bir kuruma bu sahtekarlık yakışmıyor

bende bunu yazdım yolladım.umarım şikayetlerimiz etkili olur

aman ben gönderselerde istemiyom ama burdaki arkadaşlar katılacaksa sonunu bilsinler diye yazıyom valla :))))))) daha daninonun gramını yedirmem çocuğuma :) okadar gıcık oldum

Kandiliniz mübarek ve hayırlı olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallaaaaaaaaaaaaaah
AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…