danino twittere yazdı hala gelmedi diye.bana verdikleri cvp adınıza 10 ocakta teslim edilmiştir dedi.(10 ocakta teslim edilen boş kutu olan daninolardı) bende saydım sayıştırdım.
anneler anneleri takip ederle twitterden kazananlara birini yolluyolar demekki.çok ş....miş bu danino ya
banada aynısını yazmışlar ama twetterdanda kazanmayıp anneler takip edere katılanlara yollamışlar bu ne saçmalık dedimki sizi şikayet edeceğim. ben şikayet var a şikayet edeceğim
bende cevap vermiştim
kızlar selam
birşey sorcam ben bu blog konularında biraz acemiyim de :2: blog kampanyasını duyurmak için paylaşım yapıyoruz ya o bağlantının linkini nasıl alıyorum ben bağlantıyı paylaştıktan sonra adres çubuğunu kopyalıyorum ama yanlış oluyo galiba yardımlarızı bekliyoruuuuuumm
twitterda ablamın adına vipdükkandan saat kazanmışım
şaka yaptım canım arada akaçıyo gözdencanim sonradan gördüm kusura bakma.. tesekkür ederim
kizlaaar gecen yazmistim ya 2 hafta üst üste Bingodan kazandim ayni hesapla yollarlami diye kullanim kosullarinda 2 defa hak kazanamaz yaziyordu neyse dedim kismet degilmis.. bugün kargo geldi bir baktim Bingo yine göndermis cok sevindim yaaa
nasıl ettin şikayet ben bilmiyomŞikayet yazım.
3 Ocak Tarihinde Danino @DaninoTurkiye Twitter hesabından Danino kit kazandım. Kazandığım tarihten önce Firmanın sitesine üye olduğum için mail adresime gelen anneleritakipeder@gmail.com hesabına iletişim adres bilgilerimi mail atmamızı çocuğumuzu eğlendirici paket hazırladıklarını bildiren bir mail aldım ve bunu yanıtladım. Firma Twitter hesabından kazandığım hediyeyi göndermiyor gerekçe olarak bana bir paket gönderildiğini ve teslim aldığımı söylüyorlar. Danino Kit kazanan diğer katılımcıların bazılarına hem bana gelen paket gelmiş hemde kazanılan diğer Kit. Bana gelen pakette zaten Anneleritakipeder@gmail.com katılımımdan geldiği yazıyor. Daninoyu bu yaptığından dolayı kınıyorum.
aynı ben :))))) hiç anlamıoym blog niye açılıyo onu bile anlamış değilimkızlar selam
birşey sorcam ben bu blog konularında biraz acemiyim de :2: blog kampanyasını duyurmak için paylaşım yapıyoruz ya o bağlantının linkini nasıl alıyorum ben bağlantıyı paylaştıktan sonra adres çubuğunu kopyalıyorum ama yanlış oluyo galiba yardımlarızı bekliyoruuuuuumm
Çekilişi duyurduğun yazının başlığına tıkla. tıkladığında sadece o yazın çıkacak. sonra o üstteki linki kopyala de. sonrada katıldığın çekilişin altına yorum yaparken o kopyaladığın linki yapıştır de. umarım yardımcı olabilmişimdir:)
twitterda ablamın adına vipdükkandan saat kazanmışım
sağol canımsen nerden aldın ki kodu
ayrıca o çiçeği bulamadım
danino twitter hesabından danino kit kazandım. Ayrıca anneleranneleritakip eder. Com dan da danino seti kazandım. Yani 2 ayrı siteden danino kazandım. Anneler hesabından kzandığım kutu geldi. Ancak twitter hesabından kazandığım ürünü göndermiyorlar. ürünü 4 haftadır beklediğim halde göndermiyorsunuz diye mesaj attığımda gelen cevap kit size ulaştırılmıştır dendi. Bana gelen diğer siteden kazanmış olduğumdu. Ben emek verip yarışmalarına katılıyorum. Onlar hediyemi göndermiyorlar. Danino kit ve gelen ürünler birbirnden farklılar. Lütfen yardımcı olun ve danino kiti mi göndersinler. Böyle bir kuruma bu sahtekarlık yakışmıyor
bende bunu yazdım yolladım.umarım şikayetlerimiz etkili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?