juppii Hürriyet Kampüsten Sinema bileti kazanmisimm
banada aynısını yazmışlar ama twetterdanda kazanmayıp anneler takip edere katılanlara yollamışlar bu ne saçmalık dedimki sizi şikayet edeceğim. Ben şikayet var a şikayet edeceğim
tebrikler iyi seyirler cnm
Asist, futbolda takım arkadaşına gol pası veren oyuncudur. ben böyle bulduğum için onu yapmadım verkaç uyuyodu birtek onu yaptım
doğru yapmışsın canımMerhaba ;
Asist , basketbolda sayı atma yolunda giden takım arkadaşına pas verme anlamında kullanılır ..
asist yaptım cevabı
ford da çıkmadı(( duru da ( , kazananlar Tebrikler arkadaşlar :)
candianın setine hayran kaldım ya ne kadar güzel gözüküyor
candianın setine hayran kaldım ya ne kadar güzel gözüküyor
aslında asistle ilgili de kısmen haklısın, futbolda da kullanılır (asist, yardım anlamındadır zaten, yani basketi veya golü atacak kişiye pas verme hareketine asist denir) ancak verkaç bir futbol taktiğidir, ve diğer bütün şıkların aksine asist aynı zamanda bir basketbol terimidir
bulduk aldıkbayanlar benim blogta süper çekilişler yapabilmem için izleyici sayım artmalı.
ulu orta yazamıyorum adresimi ama bloglarla ilgilenenler beni de takibe alabilir mi ki :26:
bu arada ikinizin de rütbelerinize hiç bakmamışım, gittim gıgıla nicklerinizi yazıp yanına da blog yazdım, ordan buldum aldım takibeEki Görüntüle 614115
canlar oyuncakyumdan gelen pepee ama ödemeli yollamışlar sinirlendim soyleseydı barı :/ neyse zaten almayı dusundugumden kabul ettım 5 lıra gıttı :) ama kucuğun hedıyesı tamamdır:)
bu arada yakında ufak bır cekılısde kendı sayfamda yapıcam erken kayıt avantajlarından faydalanın hahahaha
Google dan baktığımde diğerleri hep futbol içindi birtek verkaç hem furbol hem basketbol hentbol hepsi içindi bende onu işaretledim napalım nasip değilmiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?