Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

banada aynısını yazmışlar ama twetterdanda kazanmayıp anneler takip edere katılanlara yollamışlar bu ne saçmalık dedimki sizi şikayet edeceğim. Ben şikayet var a şikayet edeceğim

danino müşteri haklarını arayın benim gibi şikayet çogalınca yaparlar ben arıyorum sürekli

Asist, futbolda takım arkadaşına gol pası veren oyuncudur. ben böyle bulduğum için onu yapmadım verkaç uyuyodu birtek onu yaptım

aslında asistle ilgili de kısmen haklısın, futbolda da kullanılır (asist, yardım anlamındadır zaten, yani basketi veya golü atacak kişiye pas verme hareketine asist denir) ancak verkaç bir futbol taktiğidir, ve diğer bütün şıkların aksine asist aynı zamanda bir basketbol terimidir

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Peugeot Mepa
Paylaşın kazanın! Mepa İkinci El sitemizi ziyaret edin, Facebook ya da Twitter'dan en beğendiğiniz aracı paylaşın. Peugeot Mepa'dan trafik seti kazanan isimlerden biri de siz olun!

Google dan baktığımde diğerleri hep futbol içindi birtek verkaç hem furbol hem basketbol hentbol hepsi içindi bende onu işaretledim napalım nasip değilmiş:)

bayanlar benim blogta süper çekilişler yapabilmem için izleyici sayım artmalı.
ulu orta yazamıyorum adresimi ama bloglarla ilgilenenler beni de takibe alabilir mi ki :26:
bulduk aldık

bu arada ikinizin de rütbelerinize hiç bakmamışım, gittim gıgıla nicklerinizi yazıp yanına da blog yazdım, ordan buldum aldım takibe
meğer yazıyomuş zaten

flo dan 50 tl hediye çeki varmış

https://twitter.com/floayakkabi

Flo Ayakkabı ‏@floayakkabi
50 TL hediye çeki yarışmamız iki kategoriden oluşacaktır. İlk kategori saat 13.30-15.00 arası gerçekleşecektir.

Google dan baktığımde diğerleri hep futbol içindi birtek verkaç hem furbol hem basketbol hentbol hepsi içindi bende onu işaretledim napalım nasip değilmiş:)

tabi canım benim, kısmet ben zamanında manyak birer futbol ve basketbol izleyicisiydim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…