bu arada doğadan ın facebook uygulamasına girmeyi başarabildiniz mi, benimki takılıp kalıyo :26:
firoxta taklıyo chromeede sorunsuz
günaydın canlar aslında tünyadın :) hürriyetkampüsten bilet kazanmışım süper oldu :) ruyama gırmıstı sınema hahahahaAMA BURAYA MESAJ FALAN MI ATCAZ HİÇBİRŞEY YAZMIYOR SAYFADA önce kazanan arkadaşlar bi cevap alsam joeyfun sağol bebemmm:)
gasoline canım :d kocaman yazıyor yahu etmen eylemen gözü acık kampanyacılar olarakgideyim döneyim baslatacam hedıye cekılısını yanı 3 şubattan sonra
bir aydır burdayım daha bişey kazanamadım kızlar. 2013 Ajanda veya takvim gönderen biryer varmı. bari masamıza bir ajanda yada takvim gelsin...
günaydın canlar aslında tünyadın :) hürriyetkampüsten bilet kazanmışım süper oldu :) ruyama gırmıstı sınema hahahahaAMA BURAYA MESAJ FALAN MI ATCAZ HİÇBİRŞEY YAZMIYOR SAYFADA önce kazanan arkadaşlar bi cevap alsam joeyfun sağol bebemmm:)
gasoline canım :d kocaman yazıyor yahu etmen eylemen gözü acık kampanyacılar olarakgideyim döneyim baslatacam hedıye cekılısını yanı 3 şubattan sonra
bu arada nıvealarımın hepsi geldi çok mutlu oldum
Teknosa Kulaklığım
MgnGirlsden 50tl çek dediler mail attılar ürün seçtim kazak geldi
Nıvealarım
AllahaŞükür
Teknosa Kulaklığım
MgnGirlsden 50tl çek dediler mail attılar ürün seçtim kazak geldi
Nıvealarım
AllahaŞükür
esmerist nıvealarının ikisi aynı anda mı geldi teker teker ürün geliyor diyorlardı da
mercedes in takvim yarışmaları oluyo arada, bir bak istersen
iyi seyirler salı günü kazandım bende bugün mail attılar
o kadar gözüm açılmamış demek ki benim
oh biletin de hayırlı olsun
benim saç spreyi vücüt sütü aynı anda geldi roselen ama diğer ikisi farklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?