kızlar bedava markafoni kargo çeki var son gün bugün isteyen var mı?
çekinmi hesabınmı var?
başka çekle birleşiyormu benm 25tl markafoni çekim var ikisi birleşiyorsa ben alabilirm
hesabım var cnm çekle birleşiyor
ben görmedim ama farketmez artık şikayet etmicem hala bizim sayfamızda katılan arkadaşlar var ben mesela bbu dürüm olsa hayatta katılmazdım o çekilişe :)))))))))) artık zaten altın dağıtsa herkeze vercez dese danino ile işim olmaz 3 kuruşluk şeyi yollamamak için taklalar atan yalanlar söleyen firma içine kim bilir neler katıyordur alıp çöpe attıktan sonra gelmeseede olurNurcan gerek yokki onların sayfasına zaten millet yollamış hediyemiz geldi teşekkür ederim diye bak göreceksin bize gelenle alakası yokki
canım benim amacım burdaki arkadaşlara mesajı iletmekti boşver sende arama nasılsa ümidi kestin tel parana yazıkdanino müşteri haklarını arayın benim gibi şikayet çogalınca yaparlar ben arıyorum sürekli
capacity neyFacebook'ta Bedava Soslu Tavuk | Facebook
tavuk için burdan deneyin capacityde geçerli istda bilginiz olsun
canım onlar sana mail atıyorlar yıl sonuna kadarda vaktin oluyor telaş etme zaten kısa sireli olsaydı hallederdik bi şekilde ama süresi var eşimde kazanmış geçen hafta mailde yazıyorgünaydın canlar aslında tünyadın :) hürriyetkampüsten bilet kazanmışım süper oldu :) ruyama gırmıstı sınema hahahahaAMA BURAYA MESAJ FALAN MI ATCAZ HİÇBİRŞEY YAZMIYOR SAYFADA önce kazanan arkadaşlar bi cevap alsam joeyfun sağol bebemmm:)
gasoline canım :d kocaman yazıyor yahu etmen eylemen gözü acık kampanyacılar olarakgideyim döneyim baslatacam hedıye cekılısını yanı 3 şubattan sonra
canım ilk ay bende kazanamamıştım şuan zaten kazanmayı bekleme pek çekiliş yok kayda değer sabırbir aydır burdayım daha bişey kazanamadım kızlar. 2013 Ajanda veya takvim gönderen biryer varmı. bari masamıza bir ajanda yada takvim gelsin...
anam bu yazıyı göresim bile yok kız delimisiniz katılıyonuz hala görmüyonuzmu neler çekiyo millet :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?