Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gerçi başlangıç için iyi sayılır:) fikirsensinden parfüm, ülker ducrostan baharat, hürriyet kampüsten iki kişilik sinema bileti bunların yanında numuneler:)

https://www.facebook.com/annelutfencom
Sevgili Anneler;

Bugünün yarışması başlamak üzere!

Bebek ürünleri, oto koltuğu, bebek arabası, mama sandalyesi ve daha fazlası 'da bulunan Oyun halılarımızdan birinin ürün açıklamasına SÜRPRİZ yazdık. Bu oyun halımızı bulan takipçilerimiz cevaplarını yarisma@annnelutfen.com’a göndermelerini rica ediyoruz.

Doğru cevabı gönderen 25. ve 50. kişiye bu fotoğrafımızdaki ürünü hediye veriyoruz!

Cevaplarınızı bekliyoruz!

BONDİGO Ormandaki Oyun Bahçesi Oyun Halısı Ürün Kodu: PICBP1214‏

Bu anket şu anda kapalıdır. Daha fazla yardım için lütfen bu anketi hazırlayana başvurun.
dedi sen katılabildinmi

kızlar "mama" filmine 2 kişilik davetihye kodum var, ben gidemicem sanırım.. isteyen varsa verebilirim

ocak sonuna kadar geçerli...
ve sadece İstanbul Bakırköy Capacity Cinemaximum
Kadıköy Nautilus Cinemaximum
Şişli Cevahir Cinemaximum
geçerliymiş..
ona göre

Ben alabilirmiyim cnm

http://www.facebook.com/vikingkagit beğen-paylaş

bende bende talibim

Flo Ayakkabı ‏@floayakkabi

Yarışmamız sona ermiştir. Cevabı doğru yazan @ziyadeolsun @renge_yigi kullanıcıları yarışmamızı kazanmıştır.

--------

Aksesuar Aşkı ‏@AksesuarAski

Yarışmanın kazananları @smyrnian, @YazgiFunda, @bademsultan oldu. Tebrikler! İrtibat için lütfen mesaj kutularınızı kontrol ediniz. :)

Son düzenleme:
kızlar kargocular saatt kaça kadar çalışıyor biliyor musunuz?

ay kızlar iyiki birinizde çıkıp sordugum soruya cevap verdi sagolun valaa :44:

bu topikte sayfalar çabuk ilerliyo cnm, o yüzden gözden kaçıyo bazen..
sen öyle diyince baktım geçmişten bana daha 1 hediye geldi,o da saat 11'de sabah..yurtiçi kargo..
diğerlerini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…