tebriklerbi kez şans açıldı mı iş tamamdır
esasında artık buraya gelmeme kararı almıştım..son mesajımdan sonra ( hani isimlerin olduğu liste) ismimi nereden öğrenmişlerse face hesabımdan çok taciz edildim ve sinirlerim bozuldu...sanki tek ben yapmışım gibi duruma düştüm..benden sonra da isim veren oldu,hatta burada kendi aralarında isimleriyle hitap edilenler bile oldu..inanın çok üzüldüm ve kırıldım...özelden edilmedik küfür kalmadı..tabii sahte hesaplarda mı,gerçek mi bilemedim..face ekibine şikayetettim..bakalım artık..
ama burada çok sevdiklerim oldu kısa süre içinde..onları özledim açıkcası..yavaş yavaş dönerim sanırım..
kazanan herkesi tebrik ediyorum..
bana da hiçbirşey yok...
sevgiyle kalın,en önemlisi çok çabuk kalp kırmayın :)))
slm herkese
doğru düzgün bir kampanya yok olanların bazılarına katılmak içimden gelmiyor mesela incik boncuk sevmiyorum gelse de takmam.öyle komik hediyeler var ki herkes habire paylaşıyor ev eşyaları çeyizlikler falan ( elektrikli ev aletleri hariç ) çoğu çok zevksiz ya da demode olmuş şeyler ya da berbat makyaj malzemeleri hepsi çakma markalar....
geriye de kalanları büyük kampanyacılar götürüyor
saralle de mail adreslerini açıkça vermiş bu ne saçmalık. görür görmez yazdım ama değiştirmediler bile. Bi de aptalca olan twitter de aptal gibi beklettiler. Facebooktan sormuşlar:S
hani ya ben niye hiç biyerde yokum ozmaan kız :)tebriklerbi kez şans açıldı mı iş tamamdır
ay bende seni neden girmiyo bize mi kızdı acaba dedim hani isimleri sil diye hep birden uyardıkya aman ne biçim işler bunlar ya nolmuş yazdıysan birsürü insan yazdı isim buraya önemli olan düzeltmek hem o kişiler yarışmaya katımadıysa neden üzerlerine alıyorlar o isimleri yarışmalarda çok yakın bir arkadaşımın ismini görüyodum kanana olarak tel açtım kız öle bi yarışa girmedim dedi yani aynı isim farklı kişidede olabilir millet ne takıntılı böle üzme canını güzelim ya edepsiz dolu heryer hele bazı tipler var tam ispiiyoncu ne görseler şikayet ediyolar nick değiştirsen canım en azından seni tanımazlar birdahaesasında artık buraya gelmeme kararı almıştım..son mesajımdan sonra ( hani isimlerin olduğu liste) ismimi nereden öğrenmişlerse face hesabımdan çok taciz edildim ve sinirlerim bozuldu...sanki tek ben yapmışım gibi duruma düştüm..benden sonra da isim veren oldu,hatta burada kendi aralarında isimleriyle hitap edilenler bile oldu..inanın çok üzüldüm ve kırıldım...özelden edilmedik küfür kalmadı..tabii sahte hesaplarda mı,gerçek mi bilemedim..face ekibine şikayetettim..bakalım artık..
ama burada çok sevdiklerim oldu kısa süre içinde..onları özledim açıkcası..yavaş yavaş dönerim sanırım..
kazanan herkesi tebrik ediyorum..
bana da hiçbirşey yok...
sevgiyle kalın,en önemlisi çok çabuk kalp kırmayın :)))
yani isim yazdın evet sonrada yasak olduğunu söylendi sana sende hemen düzelttin , normalki bu, yani kim neden sana bişey derki bu yüzden çok saçma!! facebook nerden biliyorlarki senin, kb ama canım ben bunu sana yapanlar varsa bizden biri olduğunu hiç sanmıyorum!
bingodan narlarım geldiiii..foto çekip koyarım sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?