Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

soru nerde ben göremedim?????

info@ieda.com.tr buraya mail atcan cnm .Cevap Erdil Yaşaroğlu

cnm cok tesekkür ederim de , cvptan baska bilgimi falan yazacakmıyım

ben yazmadım cnm ama yine ne olur ne olmaz diye ismini yazabilirsin.Emin değilim ama

bende içeriğe ad soyad yazdım

bende bu linkte soru falan göremedim ama dediğinizi yaptım kızlar

biliyomusunuz kızlar şimdi adminden uyarı falan alabilirim konu dısı içerik diye ama burdaki kızlarla sanki yıllardır arkadasmısım gibi geliyor.. herkes cok iyi, hep mi melekler burada bulusurr yawwwwww

biliyomusunuz kızlar şimdi adminden uyarı falan alabilirim konu dısı içerik diye ama burdaki kızlarla sanki yıllardır arkadasmısım gibi geliyor.. herkes cok iyi, hep mi melekler burada bulusurr yawwwwww

ne demek canıımmmm..tabiki hepimiz birer meleğiz...

aynen banada öyle geliyor birkaç arkdaştan özelden konuşuyorum günboyu hepsi en iyi dostum gibiler

Evet cnm yardımsever arkadaşlarımız çok sağolsunlar,sende çok iyi birisin

slm herkese

doğru düzgün bir kampanya yok olanların bazılarına katılmak içimden gelmiyor mesela incik boncuk sevmiyorum gelse de takmam. öyle komik hediyeler var ki herkes habire paylaşıyor ev eşyaları çeyizlikler falan ( elektrikli ev aletleri hariç ) çoğu çok zevksiz ya da demode olmuş şeyler ya da berbat makyaj malzemeleri hepsi çakma markalar....

geriye de kalanları büyük kampanyacılar götürüyor

İYİ akşamlar kızlar unnado sayfasında reklam filminde sitesinde kullanılmak için indirim kodu vermiş..bakın işinize yararsa kod bu..
T14Z63HS

Senin ruhun kampanyacı değil sanırım ben bazen ne kazanmak için beğendim paylaştım yazıyorum bilmiyorum :)

https://www.facebook.com/ATSAYAKKABI

sağolasın canımmm
ben de çoğu şeye katılmaz oldum
hem dediğin gibi bazı hediyeler hakikaten kötü
bazen de firmaları beğenmiyorum lakin ayakkabı çanta şu bu çok kazandım ama elimizde çekilişe koyduğumuz model kalmadı, sizin no'nuzda ayakkabımız tükendi dediler hep.
ya da kargo ödettiler
güvenmiyorum artık

ayyy kızlar sonunda şeytanın bacağını kırdım yumoştan 50 tllik tredyol hediyesi kazanmışım telefonla aradılar ayrıca kartopunda fikir yarışması için oy vermiştim onlarda şal göndermişler bayıldım

tebrikler bi kez şans açıldı mı iş tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…