soru nerde ben göremedim?????
info@ieda.com.tr buraya mail atcan cnm .Cevap Erdil Yaşaroğlu
cnm cok tesekkür ederim de , cvptan baska bilgimi falan yazacakmıyım
ben yazmadım cnm ama yine ne olur ne olmaz diye ismini yazabilirsin.Emin değilim ama
bende içeriğe ad soyad yazdım
sagolun,Allah razı olsun
bende bu linkte soru falan göremedim ama dediğinizi yaptım kızlar
biliyomusunuz kızlar şimdi adminden uyarı falan alabilirim konu dısı içerik diye ama burdaki kızlarla sanki yıllardır arkadasmısım gibi geliyor.. herkes cok iyi, hep mi melekler burada bulusurr yawwwwww
biliyomusunuz kızlar şimdi adminden uyarı falan alabilirim konu dısı içerik diye ama burdaki kızlarla sanki yıllardır arkadasmısım gibi geliyor.. herkes cok iyi, hep mi melekler burada bulusurr yawwwwww
açıldı bende canımmmmmmm
bende açılmıyo özel mesaj atsam face adresimi şifremi yaparmısın?
slm herkese
doğru düzgün bir kampanya yok olanların bazılarına katılmak içimden gelmiyor mesela incik boncuk sevmiyorum gelse de takmam.öyle komik hediyeler var ki herkes habire paylaşıyor ev eşyaları çeyizlikler falan ( elektrikli ev aletleri hariç ) çoğu çok zevksiz ya da demode olmuş şeyler ya da berbat makyaj malzemeleri hepsi çakma markalar....
geriye de kalanları büyük kampanyacılar götürüyor
sağolasın canımmmbulduk aldık
bu arada ikinizin de rütbelerinize hiç bakmamışım, gittim gıgıla nicklerinizi yazıp yanına da blog yazdım, ordan buldum aldım takibe
meğer yazıyomuş zaten
flo dan 50 tl hediye çeki varmış
https://twitter.com/floayakkabi
ben de çoğu şeye katılmaz oldumslm herkese
doğru düzgün bir kampanya yok olanların bazılarına katılmak içimden gelmiyor mesela incik boncuk sevmiyorum gelse de takmam.öyle komik hediyeler var ki herkes habire paylaşıyor ev eşyaları çeyizlikler falan ( elektrikli ev aletleri hariç ) çoğu çok zevksiz ya da demode olmuş şeyler ya da berbat makyaj malzemeleri hepsi çakma markalar....
geriye de kalanları büyük kampanyacılar götürüyor
faceye gellll deniyim bendeeeee
sağol canım kısmet ablam o tarafta kazanırsam gidince yerim bitmiş mi kontenjan
ayyy kızlar sonunda şeytanın bacağını kırdım yumoştan 50 tllik tredyol hediyesi kazanmışım telefonla aradılar ayrıca kartopunda fikir yarışması için oy vermiştim onlarda şal göndermişler bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?