Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaw bu doğuş çay twitterdaki yarışmaları hiç adil değil geçen her 10.kişiye dedi yok beşiktaş öğrenci evlerine dedi dalga geçer gibi ödül dağıtanları sayfada açıkladı sonra kaldırdı,şimdide her 50. ye demiş cevapları destan gibi sayfada cevaplayanlara vermiş bende bilirim sayfada 30 kez paylaşmayı önemli olan 50.kişi kimse o adaletli seçimi yapmak

kızlar vividentle danino karışmış galba çok güldüm ya hahaha

Son düzenleme:
bundan sonra vividentede güvenmicez herhlde kızlar danino göndermiyor vividenttende kazansak gelmicek herhlde

Geliyor geliyor! Yeni reklam filmimiz şerefine düzenleyeceğimiz yarışma sorumuz geliyor!
Saat TAM 19.00'da Twitter sayfamızdan soracağımız soruya doğru cevap veren 10 kişiye Sarelle Paketi hediye edeceğiz.
Hemen takibe alın: https://twitter.com/sarelle

bundan sonra vividentede güvenmicez herhlde kızlar danino göndermiyor vividenttende kazansak gelmicek herhlde

yok canım vivident bi hafta içinde gönderiyor kazanmıştık çünkü
ya bu daninodan çektiğiniz ne sizin
ben hiç öyle kazanamadım etiketlemediler yani.bana msj atmışlardı anneleritakipeder linkimi ne oraya mail attım
hem dolu danino buzluğu çantası hemde oyunckları iki ayrı kargo geldi bi 2 hafta içindee

mail attım inş kazanırım
bu arabda mb büyük o yüzden fotoların büyük ben hep buraya yüklerken küçültüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…