Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ödüllü yarışmamız başlıyor! Bilin bakalım Caillou'nun kedisinin adı nedir?
Sorumuzun doğru cevabını, çocuklarının doğum tarihi, isimleri ve iletişim bilgileri ile birlikte sosyalmedya@joker.com.tr'ye gönderen 1., 30., 50., 70. ve 100. olan 5 kişiye, Profilo Kültür Merkezi (İstanbul), 2 Şubat Cumartesi saat 16:00'daki Caillou Müzikali'ne çift kişilik bilet hediye! Duvarımıza, mesajlara ya da paylaşımlarımızın altına yazılan cevaplar geçersiz sayılacaktır. Kazananların duyurusu Facebook sayfamızdan yapılacaktır. Herkese bol şans dileriz :)
https://www.facebook.com/jokerlebuyuyorum?ref=stream

yarısmalardan bişe kazanamadıkca, paylastıklarınıza basvurmak bile gelmiyor içimden, sadece sizleri görmeye geliyorum valla

canım sakın ama sakın o insanlara inanma aynı durum benim başıma geldi hem yalan soylüyorlar hem değerli vaktinizi alıyorlar...

canım sakın inanma,bnm başıma geldi senin başına gelmesin inanma bu insanlara

benım ev telnuma gelmıstı.kabul etmedım.cok arayıp rahatsız etmeye basladılar.istemiyorum dedım ısrar ısrar anormaldi.sonra savcılıga verıcem deyınce kesıldı tellar.demek dolandırıcılarmıs.
ayrıca esımı aramıs ıstdan bırı.parfum kazandınız dedıler o da adresımızı vermıs.benım kazandıklarımdan sanıp.snr 18 tl ödemeli eve yurtiçi kargodan paket geldı kabul etmedım ben.iade ettim.yıne ısrarla esımı arayıp bız kargodan arıyoruz paketınız şubede dedıler.esımde dedı kı ıade ettık onu.satana kadar surekli aramaya başladılar.kargo dıye aradıkları numarada ıstda bır adamın uzerıne kayıtlı.yanı artık nasıl dolandıracaklarsa bizi.dolandırana kadar durmuycak bellı kı tellar
uyanık olun kızlar.

kızlar az önce beni fikir sensinden aradılar 1 . 2 yaş arası bebeklerle ilgili sohbet edilcek dedi benimde 1.5 yaşında oglum var dışarda 3 saat kadar sohbet edilecekmiş acaba güvenilirmi ne dersiniz kafam karıştı yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…