Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kıbrısta ayrıca heryerde broşür dagıtıyorlardı.tanıtım gezisine katılırsanız 3 gece otelimizde ücretsiz kalabılırsınız dıye.katıldık merakımızdan.1 adam verdıler basımıza bızı esır aldılar resmen.muzıklı bır ortam adam 3-4 saat senınle sureklı olarak.efendım ayda 100 dolar ödeyerek seneye istediğiniz ülkedeki şirketimizin otelinde kalabılırsınız.işte miami paris aklınıza gelen en güzel yerler filan falan.şirketimizin heryerde anlaşmalı otelleri var.
o kadar baskı yaptıkı bıze o gun havuza fılan sokmadı adam bizi.peşimizde ancak konuşuyor.sinir olduk acıkcası sıcak oteldeyız ve havuza giremiyoruz.biz dedik gidiyoruz sıkıldık patron geldi ama programı tamamlamadıgınız için ücretsiz odadan yararlanamazsınız dedi tamam dedik istemiyoruz.
eve geldim şirketin adını araştırınca bunların o gürültülü ortamda psikolejik baskı yaparak size 20 senelik senet imzalattıklarını ömür boyu o borcu insanlara ödediklerini hepsinin yalan oldugunu yazıyordu.yani kıl payı kurtarmıştık kendimizi.
inşallah başınıza böyle birşey gelmez

Kızlar böyle bi para kazanma yöntemi okumuştum biyerde gerçekten haklıymış demekki. insanlar 1 tlye gidip çamasır yıkama topu diye birşey alıyorlar koyuyorlar paketin içine kazandınız diye kargo kapıda ödemeli olarak gönderiliyor karsıdaki merak edip acıyor ve 5 tl kargo parasıda ödüyor. Kargoyla anlaşma sonucu kargo parasının bir kısmı o kişilere gidiyor Adamın 1 tlsi oluyor 5 tl.. Bunu 1000 kişiye yapsa düşünün artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…