Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben alabilir miyim? cnm

ben ben ben kocişimle gideriz

bende çocuklarımla giderim.. kaç haftadır bekliyorum çıkmıyo bana bi türlü...

Biletler 2013 ün sonuna kadar geçerli. Belki gidersin...

blogumda 4 paket kurabiye hediye ediyorum 4 kişiye sevgililer günü için katılmak isteyen katılsın,bir de 4'lü bardak altlıgı seti hediye

Arkadaşlar.Rica etsem bilen birisi bana facebook hesabıma tel. no'su eklemeyi öğretebilir mi?Bir kere kapandı hesabım zor kurtardım,bir kere daha olursa tel. no işimi kolaylaştırır herhalde.

edit : araba lastikleriyle ilgili olduğu için zordur sandım ama çok kolaymış, istediği modele göre kendisi listeliyo zaten lastiğin adını

Lütfen biri bana bu lastik oyununun nasıl oynandığını yazabilir mi?? sinir oldum sadece müzik çalıyo ve beyaz bi araba var duruyo öylece..heryere tıkladım,hiçbişey olmuyo

Arkadaşlar.Rica etsem bilen birisi bana facebook hesabıma tel. no'su eklemeyi öğretebilir mi?Bir kere kapandı hesabım zor kurtardım,bir kere daha olursa tel. no işimi kolaylaştırır herhalde.

canım hesap ayarlarına girip ordan mobili tıkla ondan sonrasını yönlendiriyo zaten telefonu yazıyosun işte kod gönderiyo vs. onu giriyosun eklemiş oluyosun

Lütfen biri bana bu lastik oyununun nasıl oynandığını yazabilir mi?? sinir oldum sadece müzik çalıyo ve beyaz bi araba var duruyo öylece..heryere tıkladım,hiçbişey olmuyo

cnım ben oyunu bitirdiğimden açamıyorum sayfayı ama ipucu çıkıyo ya orda yazıyo ne yapman gerektiği otomobile tıklıyosun mesela sonra ebatına göre yada markasına göre sec kısmı var eğer senden rakamlarla lastik bulmanı isterse ebatına göre olan seçenekten buluyosun marka yazıyosa ipucunda markasına göre olan seçenklerden tıklayıp buluyosun ilk bende anlmadım ama sonra çok kolaylaştı

Lastik Adam

Kullandığınız tarayıcıyı güncellemenizi öneririz. Uygulama Internet Explorer, Google Chrome ve Mozilla Firefox'un güncel sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır.
Uygulamanın bazı mobil cihazlarda ve tablet bilgisayarlarda görüntülenmeye uygun olmadığını da hatırlatmak isteriz.
Teşekkürler

Bunu yazmışlar Bana güncellim bari

sorun orda zaten arkada müzik çalıyo bitanede beyaz araba benzini bitmiş gibi öyleceeee duruyo...ekranda da başka hiçbişey yok,ipucu yazısıda yok bişeylerde olmuyo..herşeye tıklıyorum ama olmuyo..uyuz oldum..

nasıl yapıcaksın?banada söyle de deniyim bari

Soruyu tekrar göster yazan seçenek görünmüyor mu. onu tıklayın. beyaz araba yeni bi arabanın yanına yükselene kadar soru açılmıyor.

benim ekran şu,bakın...
hiçbi seçenek hiçbi yazı yok.. çıkmıyo..
ilk başla butonuna basmadan önce sağ üstte ipucu kısmı var ama başla'ya basınca kayboluyo.. ekran bu kalıyo

Eki Görüntüle 616959
çok ilginç ya.. mesela bu ekranda üstte araba olması lazım sizin arabanın kademe kademe cıkıp o arabanın yanına gitmesi lazım ki ondan sonra soru gelsin sizde onu cevaplayıp bi sonraki kademeye geçebilesiniz:26: hangi tarayıcıyı kullanıyosun?

internet explorer...
sanırım biçok kişi sorun yaşamış,face'deki siteden uygulamanın altına herkes yorum yazmış..
anlamadım vallaa bende :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…