Hürriyet Kampüs Bilgi Yarışmasından kazandığınız tüm Cinemaximum sinemalarında, 3D dahil tüm filmlerde geçerli olan PNRlarınız:
mail kutumda buldum sanırım kazanmışım
ama gidebilme imkanım yok gitmek isteyen varsa özelden gönderebilirim
ben ben benHürriyet Kampüs Bilgi Yarışmasından kazandığınız tüm Cinemaximum sinemalarında, 3D dahil tüm filmlerde geçerli olan PNRlarınız:
Hürriyet Kampüs Bilgi Yarışmasından kazandığınız tüm Cinemaximum sinemalarında, 3D dahil tüm filmlerde geçerli olan PNRlarınız:
Hürriyet Kampüs Bilgi Yarışmasından kazandığınız tüm Cinemaximum sinemalarında, 3D dahil tüm filmlerde geçerli olan PNR’larınız:
Biletler 2013 ün sonuna kadar geçerli. Belki gidersin...
edit : araba lastikleriyle ilgili olduğu için zordur sandım ama çok kolaymış, istediği modele göre kendisi listeliyo zaten lastiğin adını
Lütfen biri bana bu lastik oyununun nasıl oynandığını yazabilir mi?? sinir oldumsadece müzik çalıyo ve beyaz bi araba var duruyo öylece..heryere tıkladım,hiçbişey olmuyo
Arkadaşlar.Rica etsem bilen birisi bana facebook hesabıma tel. no'su eklemeyi öğretebilir mi?Bir kere kapandı hesabım zor kurtardım,bir kere daha olursa tel. no işimi kolaylaştırır herhalde.
Lütfen biri bana bu lastik oyununun nasıl oynandığını yazabilir mi?? sinir oldumsadece müzik çalıyo ve beyaz bi araba var duruyo öylece..heryere tıkladım,hiçbişey olmuyo
canım hesap ayarlarına girip ordan mobili tıkla ondan sonrasını yönlendiriyo zaten telefonu yazıyosun işte kod gönderiyo vs. onu giriyosun eklemiş oluyosun
cnım ben oyunu bitirdiğimden açamıyorum sayfayı ama ipucu çıkıyo ya orda yazıyo ne yapman gerektiği otomobile tıklıyosun mesela sonra ebatına göre yada markasına göre sec kısmı var eğer senden rakamlarla lastik bulmanı isterse ebatına göre olan seçenekten buluyosun marka yazıyosa ipucunda markasına göre olan seçenklerden tıklayıp buluyosun ilk bende anlmadım ama sonra çok kolaylaştı
Lastik Adam
Kullandığınız tarayıcıyı güncellemenizi öneririz. Uygulama Internet Explorer, Google Chrome ve Mozilla Firefox'un güncel sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır.
Uygulamanın bazı mobil cihazlarda ve tablet bilgisayarlarda görüntülenmeye uygun olmadığını da hatırlatmak isteriz.
Teşekkürler
Bunu yazmışlar Bana güncellim bari
benimde öyle oynuyamıyorum
sorun orda zaten arkada müzik çalıyo bitanede beyaz araba benzini bitmiş gibi öyleceeee duruyo...ekranda da başka hiçbişey yok,ipucu yazısıda yok bişeylerde olmuyo..herşeye tıklıyorum ama olmuyo..uyuz oldum..
yaaaa:26: ipucu olmadan oyunu oynamak mümkün değil ki ordaki ipucunda sana yazıyo işte şu markanın şu modelinin yaz lastiği yada şu ebatların kış lastiği diye en alttada otomobili 4x4 ü yada kamyonu işaretle vs diyo
anlamadım vala cnm :26:
Soruyu tekrar göster yazan seçenek görünmüyor mu. onu tıklayın. beyaz araba yeni bi arabanın yanına yükselene kadar soru açılmıyor.
Eki Görüntüle 616959
çok ilginç ya.. mesela bu ekranda üstte araba olması lazım sizin arabanın kademe kademe cıkıp o arabanın yanına gitmesi lazım ki ondan sonra soru gelsin sizde onu cevaplayıp bi sonraki kademeye geçebilesiniz:26: hangi tarayıcıyı kullanıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?