slm kızlar
pazar gezmesindeydim. ankara forum avm ye gittik. penti de %70 indirim var. birçok üründe . 2 tane alt pijaması 3 erkek çorabı 3 uzun baklavalı çorap 2 kısa soket baklavalı çorap 1 bot çorabı ve 17 adet ince pantolon çorabına 42 lira ödedim.
176 tl tuttu %70 indi 52 tl tuttu .10 tl de kampanya indirimi varmış ( 50 tl üstüne 10 tl imiş ) toplam 42 tl tuttu. süpper kaçırmayın kızlaar.
kızmadım canım bir aslan olarak,evet farklıyızdır dediğin gibiben vermedim şart değildi çünkü, mümkünse de hiçbir yere vermem zaten ama sen de sallamışsın bişey olmaz o yüzden
....o dediklerini yiyen yapan eden burçlardan "değildir" yazıyordu yanlış hatırlamıyosam, o yüzden burada konuşurken kızlar yapmayan etmeyen gibi yazmışlar.
ben önce aslan yapacaktım hani kişi olarak düşündüm (aslanlar biraz değişiktir yaaslan olan varsa kızmasın sakın hee ) ama sonra böyle soramayacaklarına kanaat getirip materyel olarak daha doğrusu simge olarak düşünüp kova dedim
gün sorusu da cumartesi idi
slm kızlar
pazar gezmesindeydim. ankara forum avm ye gittik. penti de %70 indirim var. birçok üründe . 2 tane alt pijaması 3 erkek çorabı 3 uzun baklavalı çorap 2 kısa soket baklavalı çorap 1 bot çorabı ve 17 adet ince pantolon çorabına 42 lira ödedim.
176 tl tuttu %70 indi 52 tl tuttu .10 tl de kampanya indirimi varmış ( 50 tl üstüne 10 tl imiş ) toplam 42 tl tuttu. süpper kaçırmayın kızlaar.
günaydıınnn hayırlı haftalarr
blogtan kurabiye kutusu kazanmışım iyi bir başlangıç oldu
ocetins sende muratbey peynirin çekilişinden fincan seti kazanmşısın cnm tebrikler
Oyuncak Denizi
Bu hafta 5 üyemize eğitici Papatya Bultak (22 Parça) hediye veriyoruz:)
Detaylı bilgi için lütfen alttaki linke tıklayın.
http://www.facebook.com/OyuncakDenizicom/app_128953167177144
şu oyuncak denizi başladığı günden beri her hafta yazıyorum ama birtürlü şans bize gülmedi
Çook sağol canım:))). Enteresan oldu o yarışmada. Dün KK girmedim, bu yarışmaya arkadaşımın önermesiyle gece katıldım, sabah 7 de kazandığımı senin etiketlemenle gördüm:13:
günaydınn
her sabah olduğu gibi sinema bileti aşkına hürriyet kampüse baktım ilk, önceki yarışma kazananlarında tabisi yokum
yeni sorulara cevap vereyim dedim ama hergün daha da enteresan sorularla çıkıyolar karşımıza
Otobüste yolculuk ederken yanda oturan kişiye genellikle ilk olarak hangi soru sorulur?
Bu trafik biter mi?
Hangi takımlısın?
Yolculuk nereye?
Hemşerim memleket nire?
yine bulmuşlar tuhaf bir soru, memleket nire yapayım napiyim
günaydıııınnnn.
hepimiz için güzel bir gün olmasını dilerim.
bugün annem geliyorrrr oleyyyy.
bugünün en güzel hediyesi benim için.
yaklaşık 1 aydır görüşmemiştik.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?