Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

güle güle iyi günlerde kullanasın inşallah

kızmadım canım bir aslan olarak,evet farklıyızdır dediğin gibi

aynen canım bende birsürü bişey almışş müthiş oldu bu. indirimmlere bayılıyorummm .27:

günaydıınnn hayırlı haftalarr
blogtan kurabiye kutusu kazanmışım iyi bir başlangıç oldu
ocetins sende muratbey peynirin çekilişinden fincan seti kazanmşısın cnm tebrikler

gunaydın hanımlar

Nasılsınız.Güzel bir pazartessi günü geçirirsiniz inş.Ben pek giremiyorum buraya ama ziyaretci olarak bakıyorum bazen işe başladıgım için zor oluyor iş yerindede yasak
birkaç yarısma buldum

Kampanyaların Mutfağı: Devam Eden Kampanyalar burada blog yarısması var katılmak ısteyen olursa
keskinal da ceptelefonu yarısması var.

facebookda memurfonıde begenpaylas yarısmaları oluyor kpss aof kıtap vs hedıye edıyor ılgılenen olursa

teknobilim sonucları
Teknobilim Çekilişleri 02 Sonuçları | Teknoloji
twitterda muratbey peynırlerınde yarısma vardı

günaydıınnn hayırlı haftalarr
blogtan kurabiye kutusu kazanmışım iyi bir başlangıç oldu
ocetins sende muratbey peynirin çekilişinden fincan seti kazanmşısın cnm tebrikler

Çook sağol canım:))). Enteresan oldu o yarışmada. Dün KK girmedim, bu yarışmaya arkadaşımın önermesiyle gece katıldım, sabah 7 de kazandığımı senin etiketlemenle gördüm :13:

Son düzenleme:
günaydın kızlar, bol hediyeli bir hafta olur inşallah,

elimde pizza hut salata kodu var kullanmak isteyen var mı?,

günaydıııınnnn.
hepimiz için güzel bir gün olmasını dilerim.
bugün annem geliyorrrr oleyyyy.
bugünün en güzel hediyesi benim için.
yaklaşık 1 aydır görüşmemiştik.....

günaydınn

her sabah olduğu gibi sinema bileti aşkına hürriyet kampüse baktım ilk, önceki yarışma kazananlarında tabisi yokum
yeni sorulara cevap vereyim dedim ama hergün daha da enteresan sorularla çıkıyolar karşımıza

Otobüste yolculuk ederken yanda oturan kişiye genellikle ilk olarak hangi soru sorulur?
Bu trafik biter mi?
Hangi takımlısın?
Yolculuk nereye?
Hemşerim memleket nire?

yine bulmuşlar tuhaf bir soru, memleket nire yapayım napiyim

Milla by trendyol Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu'ndan en sevdiğin ürünü seç ve linkini @Modagram a #benimsevgilim etiketiyle gönder, jürinin seçtiği kişi sen olursan hediyeyi kazan.
https://twitter.com/modagram

Çook sağol canım:))). Enteresan oldu o yarışmada. Dün KK girmedim, bu yarışmaya arkadaşımın önermesiyle gece katıldım, sabah 7 de kazandığımı senin etiketlemenle gördüm :13:

sana kısmetmiş demek ki canımm

yolculuk nereye yaptım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…