Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

egemenadil tebrikler cnm

Sevdiklerinizi sevindirme lüksü Lüksbazaar’da!
Şimdi ‘Kazanma Lüksü’ne gelin, soruları yanıtlayın ve bu harika hediyeleri kazanma şansı yakalayın!
www.facebook.com/LuksBazaar?fref=ts

Son düzenleme:
tc verdiniz mi avona ben dün gece uykulu uykulu yaptım tc yi salladım şimdi yeniden formda çıkmıyor kazanırsamda bu yüzden vermezlerlerse bide üzülürüm :18:
ben vermedim şart değildi çünkü, mümkünse de hiçbir yere vermem zaten ama sen de sallamışsın bişey olmaz o yüzden

....o dediklerini yiyen yapan eden burçlardan "değildir" yazıyordu yanlış hatırlamıyosam, o yüzden burada konuşurken kızlar yapmayan etmeyen gibi yazmışlar.
ben önce aslan yapacaktım hani kişi olarak düşündüm (aslanlar biraz değişiktir ya aslan olan varsa kızmasın sakın hee ) ama sonra böyle soramayacaklarına kanaat getirip materyel olarak daha doğrusu simge olarak düşünüp kova dedim
gün sorusu da cumartesi idi

canım cok sagol haber verdiğin için yoksa kırk kere izlicektk o igrenç videoyu :1 :

slm kızlar

pazar gezmesindeydim. ankara forum avm ye gittik. penti de %70 indirim var. birçok üründe . 2 tane alt pijaması 3 erkek çorabı 3 uzun baklavalı çorap 2 kısa soket baklavalı çorap 1 bot çorabı ve 17 adet ince pantolon çorabına 42 lira ödedim.

176 tl tuttu %70 indi 52 tl tuttu .10 tl de kampanya indirimi varmış ( 50 tl üstüne 10 tl imiş ) toplam 42 tl tuttu. süpper kaçırmayın kızlaar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…