Cnm flash player ile alakalı olabilir kotan varsa son sürümünü indirebilirsin.
inat ettim ve sonunda olducrome'dan açılıyo,explorer açmıyo...
duyurulur
dünden beri ugrasıyorum crome kuramıyorum
ben vermedim şart değildi çünkü, mümkünse de hiçbir yere vermem zaten ama sen de sallamışsın bişey olmaz o yüzdentc verdiniz mi avona ben dün gece uykulu uykulu yaptım tc yi salladım şimdi yeniden formda çıkmıyor kazanırsamda bu yüzden vermezlerlerse bide üzülürüm :18:
....o dediklerini yiyen yapan eden burçlardan "değildir" yazıyordu yanlış hatırlamıyosam, o yüzden burada konuşurken kızlar yapmayan etmeyen gibi yazmışlar.bunun linki ne kızlar
ay kız bence 1 yıl içinde elbet gidecek zaman bulursun daha ocak ayındayız valla ben şuan kazanmak için ölüyom :))))
canım hiç bir yarışmaya tc vermiyorum sizlerede vermeyin derim
canlar bu hürriyet kampüsün sorusunu sizmi benmi yanlış okudum ya yemek istediğinde yiyen tuvalerte giden terk edildiğinde üzülmeyen burç diyor ama çoğunuz yemeyen tuvalete gitmeyen aşk acısı çekmeyen olaarak yazmışsınız :26::26::26::26::26:ikilemde kaldım acaba benmi yanlış okudum ben aslan yaptım lider burçtur herzaman kendi istediğini yapar diye
canlarım indiriyorum ama calısmıyor, pc de birsey engel oluyor ama çözemedim
herkes nerde yaaa, bugun kimse yok san ki
Davet Mekanizması
Her 3 başarılı arkadaş daveti ödül kazanma şansını artıracaktır.
Başarılı davet; kullanıcının arkadaş listesinden davet ettiği diğer kullanıcıların, daveti Kabul ederek Uyuyan Prens uygulamasını profillerine yüklemeleri ile gerçekleşmiş kabul edilecektir.
Her 3 başarılı davet sonucu, daveti gönderen kullanıcı tekrar uygulamayı yüklemiş kabul edilecek ve sıralamaya yeniden girecektir.
slm herkse kullanım koşullarından bunu buldum bir defa kayıt olduktan sonra kabul edilen davetler şansımızı arttırıyor tekrar tekrar video uygulamasına gerenk yok.
herkes nerde yaaa, bugun kimse yok sanki
öyle valla..kimsecikler yok bugün :44:
ben burdayım ama topik bugün pazar iznini kullanıyo herhal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?