gün sorusu cumartesi olcak, saglamasını yap anlarsın
bende burc sorusunda takıldım ama herkesin aksine kova yaptım
gün sorusu cumartesi olcak, saglamasını yap anlarsın
bende burc sorusunda takıldım ama herkesin aksine kova yaptım
Ben kova burcuyum şimdi yiyip içmiyor aşk acısı çekmiyormuşmuyum acaba:)) Bence o soruyu hürriyet kampüse bildirmek lazım. Sonuçta o 4 şıkta 12 burçtan biri farklı olan bir burç yok..
ben simge olarak düşündüm, cunku baska hiç bir yoldan çözümsüz bir soru
aaa mantıklıymış ne vardı burçlardan oğlak ikizler kova diğeri neydi hatırlamıyorum simge olarak düşününce kova yemez içmez aşk çekmez:26:
aaa mantıklıymış ne vardı burçlardan oğlak ikizler kova diğeri neydi hatırlamıyorum simge olarak düşününce kova yemez içmez aşk çekmez:26:
bunun linki ne kızlarmichelin lastik yarışmasından annemden ve kendimden toplam 20 çekiliş hakkı kazandım oyunu bitirdim inşallah kazanırım
ay kız bence 1 yıl içinde elbet gidecek zaman bulursun daha ocak ayındayız valla ben şuan kazanmak için ölüyom :))))Hürriyet Kampüs Bilgi Yarışmasından kazandığınız tüm Cinemaximum sinemalarında, 3D dahil tüm filmlerde geçerli olan PNR’larınız:
mail kutumda buldum sanırım kazanmışım
ama gidebilme imkanım yok gitmek isteyen varsa özelden gönderebilirim
tc verdiniz mi avona ben dün gece uykulu uykulu yaptım tc yi salladım şimdi yeniden formda çıkmıyor kazanırsamda bu yüzden vermezlerlerse bide üzülürüm :18:
bunun linki ne kızlar
ay kız bence 1 yıl içinde elbet gidecek zaman bulursun daha ocak ayındayız valla ben şuan kazanmak için ölüyom :))))
canım hiç bir yarışmaya tc vermiyorum sizlerede vermeyin derim
canlar bu hürriyet kampüsün sorusunu sizmi benmi yanlış okudum ya yemek istediğinde yiyen tuvalerte giden terk edildiğinde üzülmeyen burç diyor ama çoğunuz yemeyen tuvalete gitmeyen aşk acısı çekmeyen olaarak yazmışsınız :26::26::26::26::26:ikilemde kaldım acaba benmi yanlış okudum ben aslan yaptım lider burçtur herzaman kendi istediğini yapar diye
link bu cnm..
bide benim açılaydı iyi olcekti
https://www.facebook.com/lastikadammichelin?sk=app_414379841964515
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?