Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende burcu kova yaptım

ayrıca avonda her hafta 1 hak veriyormu yeni arkadaşlarını davet etmesen bile:26::26:

gün sorusu cumartesi olcak, saglamasını yap anlarsın
bende burc sorusunda takıldım ama herkesin aksine kova yaptım

evet canım cumartesiymiş.evimizde günlerdir yatılı misafir var daha bi ayda bizdeler aşiret gibi yaşıyoz nefes alamaz durumdayım

ben ikizler değişik ne yapcağı belli olmayan burç die onu yaptım

Ben kova burcuyum şimdi yiyip içmiyor aşk acısı çekmiyormuşmuyum acaba:)) Bence o soruyu hürriyet kampüse bildirmek lazım. Sonuçta o 4 şıkta 12 burçtan biri farklı olan bir burç yok..

Son düzenleme:
Ben kova burcuyum şimdi yiyip içmiyor aşk acısı çekmiyormuşmuyum acaba:)) Bence o soruyu hürriyet kampüse bildirmek lazım. Sonuçta o 4 şıkta 12 burçtan biri farklı olan bir burç yok..

ben simge olarak düşündüm, cunku baska hiç bir yoldan çözümsüz bir soru

aaa mantıklıymış ne vardı burçlardan oğlak ikizler kova diğeri neydi hatırlamıyorum simge olarak düşününce kova yemez içmez aşk çekmez:26:

kızlar tamamen çözümsüz bir soruya sacma bir mantık geliştirdim sadece, siz yinede baska fikirler dusunun. cidden hatalı cunku

ben simge olarak düşündüm, cunku baska hiç bir yoldan çözümsüz bir soru

aaa mantıklıymış ne vardı burçlardan oğlak ikizler kova diğeri neydi hatırlamıyorum simge olarak düşününce kova yemez içmez aşk çekmez:26:

Aslında simge olarak düşünürsek oğlakta bir hayvan oda aşk acısı çekemez:)) Gerçekten saçma ötesi bir soru:)

diyorum ya atmam lazım dı ve onu attım, benim yüzümden hatalı yapmayın..
hatalı yaptırdıgım da varsa hakkını helal etsin
ben attım aslında, ne yapayım
belki oğlaklarda ask acısı cekiyodur :)

Son düzenleme:
michelin lastik yarışmasından annemden ve kendimden toplam 20 çekiliş hakkı kazandım oyunu bitirdim inşallah kazanırım
bunun linki ne kızlar
ay kız bence 1 yıl içinde elbet gidecek zaman bulursun daha ocak ayındayız valla ben şuan kazanmak için ölüyom :))))
tc verdiniz mi avona ben dün gece uykulu uykulu yaptım tc yi salladım şimdi yeniden formda çıkmıyor kazanırsamda bu yüzden vermezlerlerse bide üzülürüm :18:

canım hiç bir yarışmaya tc vermiyorum sizlerede vermeyin derim

canlar bu hürriyet kampüsün sorusunu sizmi benmi yanlış okudum ya yemek istediğinde yiyen tuvalerte giden terk edildiğinde üzülmeyen burç diyor ama çoğunuz yemeyen tuvalete gitmeyen aşk acısı çekmeyen olaarak yazmışsınız :26::26::26::26::26:ikilemde kaldım acaba benmi yanlış okudum ben aslan yaptım lider burçtur herzaman kendi istediğini yapar diye

link bu cnm..
bide benim açılaydı iyi olcekti

https://www.facebook.com/lastikadammichelin?sk=app_414379841964515

Arkadaşlar, "mendix karne hediyesi yarışmamız" başladı.haber veren arkadaşa telşekkür ederim dün kuzenim için kazandım çok sevindi hemen gönderirler inşallah oğluna karne hediyesi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…