Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aa çok ilginç.facebook dan mı katıldın canım ?
twitter, winner twit şeysi. face'de de mi varmış
aynısını bendede yaptı sanırım birden fazla katılım yapınca aynı pc den adres ve iletişim sormuyor kazanırsakta yabancıya gitmez

ama işin garibi ilkinde sormadı ikincisinde sordu neyse dediğin gibi çıkarsa yabancıya gitmeyecek

kuyumcu yu bende 3 yaptım 7 sayısı olan biçim kesim 3 tane her yerde öyle yazıyor bende 3 ayaptım şimdi mail geldi yarışmaya katılmaya hak kazandınız bilgileriniz kaydedildi diye yanlış olsaydı öle demzdi herhalde :):):

twitter, winner twit şeysi. face'de de mi varmış

ama işin garibi ilkinde sormadı ikincisinde sordu neyse dediğin gibi çıkarsa yabancıya gitmeyecek

bendede ilkinde kayıt aldı ikincisinde sormadı ilginç kafasına göre işliyor sanırım

Son düzenleme:

şimdi sen söyleyince baktım banada gelmiş öyle bi mail doğru mu yaptım acaba:26::26:

trendyol indirimi olan varmııııııııııııııııııııııııııııııııııı

şimdi ağlasam mı gülsem mi halime, sordum ama sizlere demi
yok atıcam kendimi biryerlerden bennnnnnnnnnn

Son düzenleme:
şimdi ağlasam mı gülsem mi halime, sordum ama sizlere demi
yok atıcam kendimi biryerlerden bennnnnnnnnnn

doğru yapsam ne olacak ki bişeycikler çıkmıyor bana yazdığını görmedim canım ya muhtemelen senden sonra katılmışımdır nasip kısmet artık

kızlar migrosun yarınki kampanyasına katılmak için ne yapmak gerekiyor moneyin sitesinden kartı kayıt mı ettirmek gerekiyor bilgilendirirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…