Eki Görüntüle 618657
nivelarım bir tane deosu eksik :)
Eki Görüntüle 618658
bir blogtan kazandığım hediyelerim de geldi :)
bu arada nivea hepsini birden yollamış
pırlanta kesim sayısını soruyolar cnmmmonun sorusu neydi cnm o kadar çok şeye katılınca unuttum
pırlanta kesim sayısını soruyolar cnmmm
canım 7 miş onun cevabı ama ben 3 yaptım gitti çekiliş hakkım
Niveadan sadece 1 tanecik alabilmiştim zorla, oda zaten gelmedi:) Sizler bir sürü kazanmışsınız tebrik ederim hepinizi:)
güle güle kullan canım
twitter, winner twit şeysi. face'de de mi varmışaa çok ilginç.facebook dan mı katıldın canım ?
aynısını bendede yaptı sanırım birden fazla katılım yapınca aynı pc den adres ve iletişim sormuyor kazanırsakta yabancıya gitmez
twitter, winner twit şeysi. face'de de mi varmış
ama işin garibi ilkinde sormadı ikincisinde sorduneyse dediğin gibi çıkarsa yabancıya gitmeyecek
twitter, winner twit şeysi. face'de de mi varmış
ama işin garibi ilkinde sormadı ikincisinde sorduneyse dediğin gibi çıkarsa yabancıya gitmeyecek
kuyumcu yu bende 3 yaptım 7 sayısı olan biçim kesim 3 tane her yerde öyle yazıyor bende 3 ayaptım şimdi mail geldi yarışmaya katılmaya hak kazandınız bilgileriniz kaydedildi diye yanlış olsaydı öle demzdi herhalde :):):
şimdi sen söyleyince baktım banada gelmiş öyle bi mail doğru mu yaptım acaba:26::26:
kuyumcu yu bende 3 yaptım 7 sayısı olan biçim kesim 3 tane her yerde öyle yazıyor bende 3 ayaptım şimdi mail geldi yarışmaya katılmaya hak kazandınız bilgileriniz kaydedildi diye yanlış olsaydı öle demzdi herhalde :):):
şimdi ağlasam mı gülsem mi halime, sordum ama sizlere demi
yok atıcam kendimi biryerlerden bennnnnnnnnnn
Ballı Sorular, Tatlı Cevaplar" kazananları belli oldu!
İsimleri görmek için hemen tıklayın! https://www.facebook.com/Balkovan/app_455207544514949
kızlar migrosun yarınki kampanyasına katılmak için ne yapmak gerekiyor moneyin sitesinden kartı kayıt mı ettirmek gerekiyor bilgilendirirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?