Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

facebook üzerinden kayıt ettir canım. yarışmalara ordan giriyorsun

facebooktan kayıt ettirdim şimdi canım moneyin sitesine de kaydettim 2 tane daha kart var onları da mı kayıt ettirsem? moneyin sitesine kayıt ettirmeden facebooka kayıt ettirmek bi işe yaramıyo sanırım demi? bi de nasıl katılıcaz tıkla kazana?:26:

moneyin sitesine kayıt ettirmek kartın açılmasını sağlıyor sanırım sadece, aktifse gerek yok diye biliyorum. kendi belirledikleri saatte açıyolar uygulamalarını ilk girenler %100 indirim alıyor sonrası 75 50 25 diye devam ediyor. hemen bitiyor takipte olmak lazım.

ben moneyin sitesine kayıt ettirmedim, facebook'ta kayıt ettirmiştim sadece kartı alırken görevli kart aktif kullanabilirsiniz demişti. geçen hafta da gezinirken baktım açılmış, almıştım indirimi. ama mutlaka facebookta kayıt ettir canım.

hiç şansım yok arkadaş ya delircem okadar şey içinde biride gelmezmi zaten benimde kızımında şansı yokda işde bi ihtimal die uraşıorum yoruldum

NURŞENLE KADINA DAİR BLOG bir bağlantı paylaştı.
9 saat önce
tebriklerrrrrrrrrr bilgileri bekliyorum ayrıca yukarıdaki notumuda dikkate alırsanız sevınırımmmmmmm burd akazanan kim acaba ilk sırada esmerist var ama omudur :)

Günaydın bayanlar:)) Bugün benim doğum günüm. Maillerime bakarken cinemaximumdan bir mail gördüm bana doğum günü hediyesi iki kişilik film davetiyesi hediye etmişler:)) 15 gün içinde istediğim filme gidebilecekmişim:) Bu aralar doğum gününüz yakınsa maillerinizi kontrol edin mutlaka :))

nice mutlu yaşlara canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…