Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Canderel im gelmiş.komşum almış,şimdi getirdi..

Veronayı bilemedim ben yaa..neresi acep?tekneler var ama?

Prima hediye paketim geldi kızlar...Bende en çok tupperlara sevindim..Kargocu bey bana soruyor.Bizde başvurmak istiyoruz nerden istediniz diye?Bende anlattım böyle böyle diye.Acıdımda yazık adama inşl yapabilmiştir..

benim prima paketimde gelmiş kızlar ebebek mağzasından alıcam bende yrn aradılar benide ebebek mağzasından çok merka ediyorum yaa :)) hamişde değilim ben bakalım bi sorun çıkıcak mı

Butigo mağazasında stil anketi var. Anketi yapınca stilinize göre size özel butik oluşturuluyor. Oldukça başarılı , görünce aklımda olmamasına ragmen bir ayakkabı aldım. :) Üstelik ilk alışverişte 20 TL indirim yapıyorlar. Karar verirseniz aşağıdaki linki kullanın da ben de puan kazanayım

http://www............/stylesurvey.php?referred_by=E5gNTeuzxlc=

benim prima paketimde gelmiş kızlar ebebek mağzasından alıcam bende yrn aradılar benide ebebek mağzasından çok merka ediyorum yaa :)) hamişde değilim ben bakalım bi sorun çıkıcak mı

Kız ben hamile olduğum halde kargoda sorun çıkarmı diye kendimi yiyiyordum.Neden mağazadan alıyosun???Ya sorun çıkarsa......Kargoyla isteseydin..

sonunda ben de kazanmışım yahuuuuu kazanamıcam diodum :))))))))

litfen amaaa artıkın ben de kazanayım..
4 gün sonra doğumgünüm, bari o gün kazanayım yaaaaa..
enem kızzzz senin de mi temmuz benimde 7 gün sonraaaa :)

mp3 çalardan yana şansım çok bakıyorum daha öncede dartyden kazandım daha yeni filli boyadan kazandım şimdide teknosa bimekkssssss hade bişi yap sen kaldın PPPPP şansım çok pis döndü sanıyorum gelmeyen hediyelreimi not alıom

son zamanda kazandıklarım sharin sutyen,verano plaj çantası havlu,teknosa mp3 çalar,dermalogica yüz yıkama jeli deneme boyu,canderel :)))) abime haribo yemişler bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…